marți, 31 martie 2009

Androidul odorizant Glade




V-aţi întrebat vreodată care sunt cele mai idioate, indobitocitoare si de căcat reclame ? Eu da. Le vedem în fiecare zi la televizor, pe garduri…. Dintre toate, parcă cele mai “mirositoare” a căcat par cele la odorizantele Glade.

De mult timp mi-au sărit în ochi în spaţiul enervant şi tot mai mare din mijlocul filmelor. Prima “capodoperă” a fost cea cu copilul oligofren asiatic, adoptat de o mamă europeană, care urlă patetic din baie: “s-a terminat, s-a terminat….”. ce s-a terminat? Bineînţeles, Glade s-a terminat. Ni se prezintă apoi bileţelul pe care copilul, târându-se pe vine, plin de căcat la cur îl strecoară suav pe sub uşă.

A doua reclamă monumentală este aceea în care copilul, care a suferit o mutaţie din cauza mirosului şi a devenit blond, si probabil traumatizat de experienţa din reclama precedentă, anunţă în gura mare că îi vine să se cace, dar neapărat in baia lui Paul. Paul, ţi-ai facut un nou prieten.

“Glade, cel mai intelligent din clasa odorizantelor avansate. Improspătează locuinţa în mod inteligent: dotat cu senzor de mişcare, odorizantul îţi "simte" prezenţa in cameră şi acţionează imediat, pulverizând un parfum proaspăt si revigorant” - text pentru oligofreni. Evident de ce.

Propun o variantă şi mai avansată de parfum. Androidul Glade. Cum intri în cameră se activează şi trimite spre tine un parfum îmbătător. Direcţionat. Apoi intră în stand-by. Filmul vă rog.


Un comentariu:

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI