miercuri, 27 ianuarie 2010

Reclamă pentru gay

Cum de ceva timp nu-i mai omorâm pe gay cu pietre, iar de ceva mai puţin timp nu-i mai băgăm nici la bulău, ba chiar recent s-a legalizat faptul de a fi gay, în perspectiva apropiatei legalizări (în ordine) a căsătoriilor intre gay, apoi şi a fututului între gay, ca în final să fie obligatoriu să fii gay, agenţia Porcuşorul Advertising s-a gândit că ar fi bine să exploateze această nouă piaţă cu un produs de nişă: gelul şi lubrifiantul de ras şi epilat special pentru gay. Şi cu reclama aferentă.


Bineînţeles, pentru ca gheitudinea să fie dusă până la capăt, gelul respectiv trebuie neapărat aromat şi colorat în culori vii, iar artiştii care joacă în reclamă să aibă o imagine cât mai gay posibil. Cam ca în poza de mai jos:



Textul va suna cam aşa :


Îţi cam place să ţi-o tragi în dos, nu-i aşa? Şi nouă! De aceea am venit în întâmpinarea dorinţelor tale cu noua şi revoluţionara gamă pentru ras şi epilat Gay Shave Gel, disponibilă acum in trei culorişi arome absolut poponautice.

Alege sortimentul Gay Shave Pink Passion, cu aromă de zmeură şi orhidee de China. Pentru bărbaţi îndrăzneţi şi romantici, ca gayul numărul 1.

Alege sortimentul Gay Shave Orange Classic, cu aromă de flori de portocal şi papaya. Pentru bărbaţi clasici şi eleganţi, cum este gayul numărul 2.

Alege sortimentul Gay Shave Lemon Fresh, cu aromă de lămâiţă şi ylang-ylang. Pentru bărbaţi suavi şi efeminaţi şi pasivi, care vor juca mereu rolul fetiţei satului, ca gayul numărul 3.

Oricare ar fi preferinţa ta, îndrăgosteşte-te acum cu noua gamă pentru ras şi epilat Gay Shave Gel. Perfectă şi sus şi în dos. Garanţia unei epilări perfecte şi a unei lubrifieri de calitate.”


Ei, ce ziceţi, dau sau nu dau lovitura ?

10 comentarii:

  1. Esti dubios cu postul asta. Cum naiba ai gasit poza, de ce ai cautat-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. poate eram in spatele camerei.
    Sau poate eram chiar ala in negru, mai stii ?
    pe net umbla tot felul de dubiosi. Am auzit ca unii si-ar fi facut chiar blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Porc'shoooor! me be missing ya, mistar. Ce'aci? subjugi internetzu si filtrezi natural berea nefiltrata?

    RăspundețiȘtergere
  4. hai că vreau să dau şi io lovitura asta together cu tine da' mă laşi să dau primu', da? am o bîtă de baseball acasă, în debara, cumpărată acum vreo 3 ani de undeva de la munte (bîta nu debaraua!) şi tare am poftă să caftescu pă careva.
    tare aş vrea să fie mecla unui poponar... aşa, ca pentru prima dată... apoi trecem la transsexuali, poponari atei, lesbiene feministe, poponari militari şi, nu în ultimul rînd, cei care şi-au schimbat sexul, adică din fumei au devenit bărbaţi poponari.
    bineee?

    RăspundețiȘtergere
  5. Metalocasnica: Filtrarea berii prin organism e al doilea job pentru mine. Lucrez la Timisoreana de noapte.

    Mihu: Absolut. Si continuam cu ereticii pe care ii ardem pe rug in grupuri de cate 6 in piata centrala.

    Andreea: Who? Me ? Porc'soru! Tu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dac din sase comentarii doar unul e intolerant (si tampit) poate ca nu stam asa rau ; nu sunt gay, cunosc catva, nu ma deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. sigur dai lovitura , apreciez de altfel si modul cum ne explici anumite lucruri , sigur o sa ti mearga bine , pe ambele planuri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba.
    Nu mai am gel-epilator d-asta.
    Imi dai si mie 2 3 sparcaituri?

    PS: nu e frumos sa scrii pe site despre viata noastra amoroasa impreuna cu renumitul cuplu Io-Ilie de la scara 3.
    Nu ma asteptam la asta din partea ta

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI