miercuri, 23 septembrie 2009

Despre feministe

- Ele sunt un fel negri din State. După ce au obţinut toate drepturile posibile, adică nu mai sunt obligaţi să stea în partea din spate a autobuzului and stuff…tot ei sunt cei oprimaţi şi discriminaţi. Dacă la un interviu pentru un job se prezintă 9 albi şi un negru şi care – doamne fereşte – nu e selecţiunat, e discriminare rasială pe faţă.


- Ele sunt un fel de FSN din “vechime”. După ce şi-a atins scopul de “salvare a naţiunii” şi a zis că pleacă de la putere…surpriză. A rămas acolo şi continuă să ne tortureze chiar şi după 20 de ani sub diferite forme care de care mai ridicole. Naţiunea încă mai trebuie salvată.


- Ele sunt ca ţiganii. Şi ei sunt cei mai săraci şi discriminaţi oameni de pe pământ. Ani de zile le-a plâns Europa de milă şi ne-a acuzat că-i tratăm rău, că nu-i înţelegem şi alte minunăţii, pe când ei sunt niste îngeri iubitori de aproape. Acum, când au deschis graniţele, le-am zis din toată inima “luaţi-i”. Cred că le-a trecut.


- Ele sunt ca secuii. Nu mă refer la UdeMereu, deşi…ba da. Luptă de o viaţă pentru chestii desuete gen autonomie, egalitate, libertate,fraternitete…a, nu, asta era in revolutia franceza, iar le amestec. Voiam să spun chestia aia cu “toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele”. Sau nu era cu animale? Era cu oameni? A, da…aia cu animale era “Four legs - good, two legs – bad”


- Ele se plâng că iubitul nu comunică îndeajuns cu ele, că nu le cumpără chestii, că nu le dă destui bani pentru coafor, mall. Iubiţilor, puţin respect! O piţi…ăăăă, pardon, iubită are nevoie de atenţie. Fiţi sensibili. Citiţi Cosmopolitan ca să vă daţi seama ce le doare. Eu ştiu ce le doare dar nu spun.


- De fapt scopul lor este să ne aducă în situaţia din poza de mai jos. Când nu le iese…plâng. Asta e arma supremă care ar trebui să moaie inima crudă a orcărui bărbat care nu e destul de “sensibil”.


- Ele duc o campanie de “feminizare” a bărbatului. Aşa au apărut metrosexualii, indivizii efeminaţi, penibilii care poartă poşetă “masculină”. Încet şi sigur. Picătura chinezească. Cum fac şi secuii de 20 de ani. Mai câte un drept, câte un stâng, o mică concesie…Chiar, secuii o fi şi ei un fel de unguri?


- În încheiere, ştiu că e poza e super veche, dar se potriveşte aici. Fiţi atenţi băieţi cum vă purtaţi cu fetiţele, să nu cumva să ajungeţi aşa.




11 comentarii:

  1. Feministele.. Niste pizde nefutute (indeajuns)
    Feminismul - o filizofie de balta pornita de cateva pizde complexate, urate, cu prea multi hormoni barbatesti, doritoare a se integra intr-o societate preponderent masculina - desi in ultimul timp cultura nationala tinde spre feminitate.. (sad)
    Recomandarea mea feministelor este: Luati-va un penis (in cazul vostru de plastic), si introduceti-l in vagin (respectiv anus, dupa caz) in mod repetat pana trece.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru genul asta de impresioniste exista o metoda sigura de linistire. Vrei egalitate iubita?
    Se face, ia baga repede doua baxuri de apa plata dar vezi ca sunt in portbagaj si nu merge liftul. In timpul asta toc eu patrunjelul.

    RăspundețiȘtergere
  3. intaresc si eu parerea voastra,femeie fiind,ma izbesc si eu de tinere domnite,corporatiste in ascensiune catre absolut....care nu beau bere decat daca are pai roz,care nu vorbesc obscenitati dar se gandesc la ele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana in ziua de azi, nu m-am simtit discriminata. Poate am avut noroc. Pot sa studiez ce vreau. Pot sa votez daca vreau (in Elvetia femeile au primit drept de vot abia in 1971!). Pot sa divortez daca vreau. Pot sa aplic pentru ce job vreau, atata timp cat ma duce mintea si am aptitudinile necesare.
    Cred ca merita totusi sa spun un multumesc feministelor care probabil au contribuit la asta. Candva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mno... am intalnit barbati care s-au ofticat cand am tinut sa-mi strang singura suruburile la role si sa-mi car geamantanul pana la masina. Si nu. N-am facut-o ca sa demonstrez ceva. Chiar apreciez cand un barbat imi deschide usa la masina sau imi aprinde tigara...
    Dar in general imi place sa ma pot baza ... pe mine. Atat cat ma tine si cat ma pricep.
    Recunosc ca nu schimb roata la masina. Teoretic stiu, fizic cred ca pot, dar nu vreau. Am si eu niste limite... :P

    Sa revin la subiect: negrii, FSN, tigani, secui, cred ca asa e.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt de parere ca egalitate exista in drepturi, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem de toate. Mai ne orientam si noi dupa posibilitati.
    Gasesc ca e placut sa fie anumite treburi facute de femei si anumite treburi facute de barbati.
    Cand esti singur faci de toate, dar in cuplu o impartire a sarcinilor dupa talente nu o vad ca un atac la drepturile femeii.

    RăspundețiȘtergere
  7. So true...asta am vrut sa zic. E o chestie care a avut sens pana la un punct, asta la noi si in tarile civilizate. Gata. S-a terminat, "natiunea" a fost salvata. Sa continui sa militezi acum pentru asa ceva mi se pare misoginism inversat, cum s-o fi numind si asta.
    Pentru toate feministele deci, un hint: mergeti in tarile arabe si bateti-va acolo cu caramida in piept. Acolo sunt o gramada de drepturi de castigat. Daca nu va bat aia cu biciul, pietrele sau va baga cu forta in vreun harem. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Egalitate există pentru cei care vor să o vadă. Cele care consideră că sunt discriminate chiar sunt, pentru că ele atrag asemenea situaţii încât să li se "demonstreze" acest lucru. Cred că ar trebui să le acceptăm aşa cum sunt, deaorece este o manifestare care pleacă de la nivel conştient, au şi ele nevoie de anumite confirmări, pe care încearcă să le obţină prin orice mijloc. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că încă din copilărie au fost discriminate, începând din familie şi continuând cu viaţa socială.
    Nu degeaba susţin ele aceste mişcări, au nevoie să facă ceva pentru ele şi probabil le ajută într-un fel cine ştie.
    Eu susţin relaţia de tip parteneriat...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana la urma, feminismul a aranjat pe toata lumea : doamnele au ridicat pumnul a victorie (desi tineu in el sacosa de la piata, caruciorul cu copil cu tot si oala de noapte a lu' ala micu', pentru ca atunci baia lu' Paul inca mai mirosea a caca ; mana cealalta era, evident, ocupata cu doua cratite, trei tigai, fierul de calcat si coada maturii ); barbatii au oftat usurati ca nu mai duceau ei tot greul finantelor republicii aleia mici; iar guvernele au grohait usurate : poftiti, stimabilelor, de luati, cat nu o sa mai puteti duce !!! Munciti, votati, avansati, luptati, regulati, a voastra e victoria !!!
    .... Si asa am ajuns sa muncim mai mult - si uneori , chiar mai bine - decat dumnealor, barbatii. Mie imi cam ajunge. Vreau inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  10. jorjette: ce frumos le analizezi tu,ca un om mare.
    julie: ati vrut-o, nu va mai plangeti. pai da ce, numa drepturi?

    RăspundețiȘtergere
  11. Secuii au fost pusi la "granita" Carpatiilor pentru aparare. Da, sunt si ei un fel de unguri.

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI