luni, 19 decembrie 2011

Dani Şeful Tuturor


            Încǎ din fragedǎ pruncie, DANI din satul Botuşel, comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava a fost un individ diferit de ceilalţi. Din cauza inteligenţei sclipitoare - implicit a calortei craniene cu 2 numere mai mari decât a celorlalţi copii de vârsta lui – era poreclit "Deşteptul", lucru care îl încânta foarte tare, deşi nu inţelegea de ce toatǎ lumea râdea înfundat când era strigat în felul acesta. A pus însǎ acest fapt pe seama invidiei rǎutǎcioase a celorlalţi copii, fiind binecunoscut faptul cǎ în general copiii sunt invidioşi şi rǎutǎcioşi cu cei supradotaţi.
Din familie doar mama sa a ştiut sǎ exploateze talentele ascunse ale micului DANI, aceasta trimiţându-l mereu dupǎ cartofi şi ceapǎ doar cu basca sa superîncǎpǎtoare.
De mic copil talentele sale s-au manifestat în lumea artisticǎ şi a ştiinţei, fiind fan Andreea Raicu, Mǎruţǎ, precum şi mare pasionat de fizicǎ cuanticǎ şi de cǎlǎtoria în timp. Era de asemenea un tip sociabil şi, deşi nu prea ieşea din casǎ,  avea peste 500 de prieteni pe Facebook şi era nelipsit de pe Twitter.
Necazurile lui DANI au început de timpuriu, când s-a declarat pe Facebook un mare fan al emisiunii Through the Wormhole cu Morgan Freeman, mai ales a celor în care venea vorba de fizicǎ cuanticǎ, lumea subparticulelor şi cǎlǎtoria în timp. Dus consultul psihiatric anual obligatoriu care se fǎcea împreunǎ cu clasa, psihiatrul i-a mǎrturisit îngrijorat învǎţǎtoarei:

“ Nu am mai întâlnit copil de clasa I-a sǎ fie pasionat de cǎlǎtorii în timp. Dupǎ pǎrerea mea - şi a altor specialişti – este vorba de un sindrom post-traumatic legat de dispariţia prematurǎ a cǎţelului sǎu, Snoopy, care a fǎcut atac de cord în timpul unei poşte câineşti, în timp ce aştepta sǎ-i vinǎ rândul la cǎlǎrealǎ. Ghinionist câine.Nici mǎcar nu a murit fericit.  "

Dupǎ episodul cu Facebook-ul, DANI a intrat în contact virtual cu nişte fizicieni belgieni de culoare de la – ziceau ei – institutul Max Plank din Germania. DANI a fugit la un moment dat de la ore pentru a participa la un seminar de fizicǎ experimentalǎ la Bucureşti. Nu micǎ i-a fost uimirea când s-a trezit sechestrat într-o garsonierǎ din Ferentari şi sodomizat timp de o sǎptǎmânǎ de trei ţigani în cǎlduri. Fapt care se putea ghici cumva şi din ultima lui postare de pe Twitter de dinainte de a i se confisca smartphone-ul :

" BRB. O iau la caca!!! "

            La proces, cei trei ţigani au avut de declarat în apǎrarea lor urmǎtoarele :

            " De unde era sǎ ştim, mâncaţi-aş cǎ nu e gǎozar? La noi în Ferentari, când te declari fan Morgan Freeman şi zici cǎ îţi place Worm-Hole e clar cǎ iţi plac ţiganii gay!”

            Scǎpat din Ferentari, cu ruşinea în suflet faţǎ de cei 500 de prieteni de pe Facebook care îl tot întrebau dacǎ acum s-a prins cum vine treaba cu gaura de vierme, şi-a anulat abonamentul la Internet mobil şi a fugit în lume, urcându-se aleator în trenul Iaşi-Timişoara. Fiind încǎ la o vârstǎ fragedǎ şi având nevoie de ocrotire pǎrinteascǎ, a fost adoptat de o familia de porumb din Jebel, jud. Timiş, alǎturi de care a trǎit fericit timp de aproape un an. Tata porumb îl învǎţa sǎ sperie ciorile care dǎdeau tarcoale coceanului familial, iar mama porumb îl antrena în exclusivista artǎ a cǎutatului de râme. Trebuia sǎ fii iute ca sǎ prinzi o cantitate suficientǎ de râme pentru masa de prânz, acestea fiind reputate ca alergǎtori înǎscuţi şi maeştri în arta camuflǎrii.

            DANI simţea cǎ îşi gǎsise liniştea sufleteascǎ, moment în care s-a produs o tragedie inexplicabilǎ. Era undeva pe la sfarşitul toamnei, când familia sa adoptivǎ a cǎzut seceratǎ de o combinǎ. În faţa acestei drame, DANI a fost nevoit sǎ ia din nou drumul pribegiei, rǎmânând cu o gravǎ intoleranţǎ faţǎ de mǎmǎligǎ şi cu accese de furie inexplicabilǎ şi necontrolatǎ când simţea miros de popcorn. De asemenea, a rǎmas cu o ciudatǎ capacítate extrasenzorialǎ de a detecta orice lan de porumb pe razǎ de zece kilometri şi de a intra în contact telepatic cu orice ştiulete mai lung de douǎzeci de centimetri.

            Pribeag din nou pe strǎzile Timişoarei, a fost racolat de o gaşcǎ de aurolaci acuiaţi în Gara de Nord. Inhalaţiile repetate de lac de parchet Palux i-au sporit capacitǎţile extrasenzoriale. În transǎ pretindea cǎ poate comunica cu sticlele de ulei de porumb de la alimentara din fata gǎrii - pe care le numea afectuos “tatǎ” – spre admiraţia colegilor sǎi de trotuar. A ajuns repede mentorul lor spiritual şi şef de gaşcǎ, lucru care se putea intui uşor din id-ul sǎu de mess:  sefu_tuturor_dani84

            Tot pe stradǎ a fost remarcat de liderul unei grupǎri de recuperatori, care, impresionat de poveştile lui Dani despre tapetul scorojit al garsonierei din Ferentari, l-a luat sub aripa sa ocrotitoare şi l-a iniţiat în nobila artǎ a recuperǎrii debitelor şi a zdrobirii lente a degetelor cu uşa şi cu cǎrǎmida. Aşa a trǎit Dani Şeful Tuturor pânǎ la 29 de ani în mediul select al recuperatorilor şi peştilor din Timişoara. La a 29-a aniversare a primit în dar de la mentorul sǎu - acum un bǎtranel simpatic retras la pensie într-un fotoliu de parlamentar – un lanţ de aur cu cruce de aur, pe care era gravat în relief motto-ul care l-a cǎlǎuzit pe Dani în carierǎ:

            “ Debitor ce nu plǎteşte, degetele i le zdrobeşte. Trǎiascǎ porumbul! Moarte ţiganilor! ”

            Un singur regret l-a urmǎrit pe Dani în viaţǎ, mai ales in ultimii 23 de ani, de când şi-a pierdut virginitatea analǎ : nu a gǎsit o fatǎ care sǎ nu-l lase sistematic sǎ-şi plǎteascǎ singur biletul la film. De unde sǎ aibǎ un biet bǎiat sǎrac din Fundu Moldovei bani de film? Nişte materialiste toate, şi curve pe deasupra. Astfel, a apelat la ultima sa şansǎ de a gǎsi o gagicǎ aşa cum vrea el, de “maxym” 35 de ani care sǎ nu se gândeascǎ doar la banii (ei) – anunţul la ziar.

Înduioşat de povestea tristǎ a lui Dani, am decis sǎ public şi pe acest blog anunţui sǎu complet din PubliTim online. Haideţi sǎ-l ajutǎm pe sǎracul bǎiat sǎ-şi gǎseascǎ dragostea adevǎratǎ. Scrieţi-i cat mai mulţi.

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/caut-jumatatea/7b096c7171616151.html
7 comentarii:

 1. LOL....chiar ca are moaca de recuperator :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Recuperator de puli in cur :D

  RăspundețiȘtergere
 3. vai ce suflet nobil ai tu porcule
  cum vrei tu sa ajuti dezinteresat pe oricine...
  si iepurele de plus de pe cocalari l-a ajutat, multe feteh sympatike s-au dus deupe el...
  insa nelamurirea me e asta: ce dracu cautai tu la matrimoniale? si mai ales la sectiunea cu neni???

  RăspundețiȘtergere
 4. Eheee....sectiunea respectiva e un izvor nesecat de inspiratie. E al doilea "iepure" pe care il prind. Cred c-o sa trec mai des pe acolo. Parol...

  RăspundețiȘtergere
 5. care va sa zica totul e la deruta.
  ma miram eu ce cautai acolo...
  pe feisbuci mai nou gasesti d-astia... au migrat de pe hai5

  RăspundețiȘtergere
 6. Am gasit un joc de gangsteri foarte interesant - MAFFIA.RO! Poti concura pe strazi, îti aduce bani. Poti lupta cu alti gangsteri Poti sa-ti intemiezi propria banda cu alti jucatori. Poti sa te armezi cu arme, masini si câini. Grafica este grozava. Ai 2 jocuri in unul singur 3d Fight Club RPG si 2D Maffia, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://WWW.MAFFIA.RO ! Joc gratuit!

  RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI