duminică, 22 ianuarie 2012

Pentru mult iubitul şi stimatul ion iliescu

          Cu ocazia a 22 de ani de la victoria Revoluţiei Române din decembrie 1989, sǎ ne unim glasul pentru a-i ura pǎrintelui nostru întru democraţie, Ion Iliescu, acest emanat spontan al unei mişcǎri bine pregǎtite, tot ceea ce ne lasǎ inima.
          Pentru a uşura trimiterea mesajelor, am pregǎtit o scrisoare standard, pe care doar trebuie sǎ bifaţi caldele voastre urǎri. De asemenea, acelaşi model poate fi folosit şi cu ocazia altor evenimente din viaţa ilustrului, sperǎm cât mai puţine de acum încolo.
          Listaţi, completaţi şi trimiteţi-i cât mai mulţi. Sǎ simtǎ şi el cǎ-i aniversare.


8 comentarii:

 1. looooooool porcule.
  e a ta??
  o po pune si la mine?
  cu link catre coada matale, evident...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua
  Va scriu in legatura cu un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  O seara placuta si sarbatori fericite va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. http://spanac.eu/ion-iliescu-a-murit.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Prea tare... Am ras de m-am cocoshat!

  RăspundețiȘtergere
 5. Am gasit un joc de gangsteri foarte interesant - MAFFIA.RO! Poti concura pe strazi, îti aduce bani. Poti lupta cu alti gangsteri Poti sa-ti intemiezi propria banda cu alti jucatori. Poti sa te armezi cu arme, masini si câini. Grafica este grozava. Ai 2 jocuri in unul singur 3d Fight Club RPG si 2D Maffia, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://WWW.MAFFIA.RO ! Joc gratuit!

  RăspundețiȘtergere
 6. "Am găsit un joc de gangsteri foarte interesant - MAFFIA.RO! Poţi concura pe străzi, îţi aduce bani. Poţi lupta cu alţi gangsteri Poţi să-ţi intemiezi propria bandă cu alţi jucători. Poţi să te armezi cu arme, maşini şi câini. Grafica este grozavă. Ai 2 jocuri in unul singur 3d Fight Club RPG si 2D Maffia, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://WWW.MAFFIA.RO ! Joc gratuit! ".

  RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI