miercuri, 15 septembrie 2010

Cartea Întâia a Duhurilor

1.0 Scriu această carte pentru ca toţi să creadă şi să nu se îndoiască. Toate lucrurile s-au petrecut întocmai şi cine va adăuga sau scoate vreun cuvânt să fie blestemat pe vecie să ardă în Flacăra Care Nu Se Stinge a lui Bulzunur. Eu am văzut aceste lucruri şi acum cred, dar ferice de cel ce nu le-a văzut şi crede în ele. Eternă să fie pacea sufletului  său în Câmpiile Paşnice ale lui Walramek.
1.1 Şi în acel an a fost o invazie de mari Duhuri ce zburau pe cer şi coborau în Câmpia Interzisă unde depuneau un fel de larve necrescute şi luau larvele crescute îndeajuns pe care le duceau spre Cer.
1.2  Aveau fiecare câte patru aripi care se vedeau numai când Duhul se odihnea. Când acesta era în zbor le rotea iute deasupra capului şi ele nu se mai vedeau.
1.3 Duhul putea zbura spre toate zările, cu spatele sau cu faţa, în sus şi în jos, şi avea o pereche de mari ochi cu care putea vedea la mare depărtare.
1.4 În acea zi stăteam în Poiana Rugăciunii şi meditam la Seva Dătătoare de Viaţă ce curge prin copaci, când deasupra mea a apărut cu tunet mare un Duh. El a început să coboare iute spre mine şi mi-a luat cunoştinţa.
1.5 Când m-am trezit mi-am dat seama că eram în burta Duhului şi acesta mă ducea prin văzduh. Prin burta lui se vedeau vârfurile copacilor. Mai erau şi alţi oameni acolo care fuseseră mâncaţi şi care se agitau de colo-colo vorbind în Limbi. Am încercat să-i îmbărbătez şi să le spun să aibă credinţă dar nu m-au înţeles şi păreau foarte speriaţi. Totuşi niciunul nu părea vătămat.
            1.6 Şi am fost duşi cu toţii la Cuibul Duhurilor. Acolo am văzut duhuri de toate felurile şi mărimile şi larvele lor care erau şi ele felurite. Am văzut Duhurile Mari cum se hrăneau şi cum beau apă. Apa era adusă de un fel de larve ca nişte gândaci mari şi Duhul o bea prin antenele acestora.
1.7 Duhurile Mari se hrăneau cu oameni care erau aduşi de un alt soi de larve prin burta cărora li se vedeau feţele. Se pare că erau resemnaţi pentru că niciunul nu lupta să scape. Lucru de mirare duhul nu îi înghiţea ci ei intrau direct în burta acestuia spre veşnică digerare.
1.8 Am înţeles atunci că aceasta este şi soarta noastră cumplită, să fim hrană pentru Duhurile Mari şi multă tulburare a fost în sufletul meu, drept pentru care mi-am pierdut cunoştinţa din nou, crezând că acesta îmi va fi sfârşitul.
1.9 Când m-am trezit eram din nou în Poiana Rugăciunii şi nici o boare nu mişca  frunzele copacilor şi nici un zgomot nu tulbura pacea florilor. Am înţeles că Duhul Mic m-a dus înapoi crezând că sunt mort şi nevrând să ofenseze vreun Duh Mare dându-i să mănânce mortăciuni.
1.10 Aceasta a fost mărturia mea şi jur pe pacea sufletului meu că nu am scos sau adăugat nici o faptă. Toate lucrurile s-au petrecut întocmai şi cine va adăuga sau scoate vreun cuvânt să fie blestemat pe vecie să ardă în Flacăra Care Nu Se Stinge a lui Bulzunur.

Raport de zbor nr. 723,  Pilot John adams cod. XW678, data stelară 54-23-9764
- Am efectuat un zbor de recunoaştere în vecinătatea tribului de primitivi de langă Câmpia Minei de Uraniu. Am reperat un localnic care a intrat în panică la vederea elicopterului şi a intrat în stop cardio-respirator. L-am transportat la Aeroportul Minei pentru îngrijiri medicale, dar am reuşit resurcitarea în zbor, drept pentru care l-am adormit, i-am făcut setul standard de analize şi l-am depus în locul de preluare.

6 comentarii:

  1. Hmm, ce coincidenta, la fel a patit si Enoh.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca au patit-o multi in decursul istoriei. Si ce nu au inteles au transformat in religii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am citit titlul, m-am gandit ca poate te-ai apucat sa scrii despre djini , ca un fel de continuare a ceea ce incepusesi sa scrii despre Islam . Intre timp m-am lamurit si da, imi place ce spui, poate fi una din posibilitati.
    Ai citit cumva "Design Inteligent" ??

    RăspundețiȘtergere
  4. vreauultimulloc: Mai corect ar fi sa zici "Raelianule"

    Ade: of course: welcome back

    Julie: Corect. Nu, n-am citit...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI