luni, 11 octombrie 2010

Hassan


Un arab stătea ca de obicei într-o cafenea savurându-şi cafeluţa la nisip şi trăgând din când în când din narghilea şi holbându-se insistent la fetele care treceau pe stradă. Deodată cineva intră în mare viteză în şi strigă:
- Hassan! Hassan! Vezi că nevastă-ta te înşeală chiar acum cu prietenul tău Mohamed!
Arabul se făcu roşu la faţă, scoase cuţitul din teacă şi se năpusti pe uşă afară. În timp ce alerga spre casă se opri brusc şi se gândi:
- Hei! Cred că sunt prea nervos. Ar trebui să mă calmez puţin. În primul rând nu am nici un prieten pe care să-l cheme Mohamed, în al doilea rând nu sunt căsătorit şi în al treilea rând nici măcar nu mă cheamă Hassan.

Ştiu că unii dintre voi ştiaţi istorioara asta, dar este SO FUCKING TRUE...

27 de comentarii:

  1. Hazzan... nu avea nici cutit la el :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nici macar nu era in cafeneaua in care intrase celalalt...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit, porcusorule...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Falvo: Pentru orice propunere mailul meu este afisat pe aceasta pagina.

    RăspundețiȘtergere
  6. bai, Hassan, buna poveste... acum fugi acasa, te asteapta o surpriza...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma astepti cu doamna Neli sa facem un trio? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. "Broblem" apare cand Hassan nu se mai opreste sa si gandeste (sic !) ...
    Ce daca n-are brieten , nici nevasta si nici nu-l cheama Hassan ? Are cutitul si atat ii poate fi de ajuns !...

    RăspundețiȘtergere
  9. Simt putin rasism in aceasta pagina. Mai oameni unde va este intelegerea, unde va este compasiunea?
    Unde va sunt nevestele cand sunteti voi la munca, am o vorba cu ele...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai, tie ti s-a facut de cutitu' lu' Hassan, dupa cum vad ...

    RăspundețiȘtergere
  11. O posibila continuare:

    Arabul, frustrat ca nu si-a prins nevasta ( virtuala ) cu prietenul ( virtual ) Mohamed , si ca nici macar nu-l cheama Hassan se hotaraste sa puna o bomba pe undeva. Asa, preventiv...

    RăspundețiȘtergere
  12. @porc : da, in trei; tocmai a macat niste sana - la anal va fi nebunie

    RăspundețiȘtergere
  13. cutitarule' mai mult erotism la Hassan asteptam:P

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai dragilor, Hassan asta cred ca era ceva arab libidinos si pacatos(manca gras - porc poate, ptiu, sau oaie in exces si se uita de-i sareau ochii dupa fete). Si daca se facu rosu asa dintr-o data, sigur statea rau si cu tensiunea. Concluzia: daca tot e pacatos si nu va trai mult e "catindatul" ideal pentru Kamikaze. Atat doar ca daca este robust ascunde cam greu centura pentru trecut Styxul.....

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai Manion, oricum sub camasoaiele lor nu se vede nici burta , nici ce-i sub burta . Adicalea centura aia de care vorbesti tu , nu te gandi la altceva.
    Si de unde pana unde ne-numitul Hassan-cutitarul manca porc ?!... Aici se spune doar ca bea cafeluta si tragea din narghilea, holbandu-se la fete , ceea ce-i foarte halal, nu doar la ei ci si prin partile noastre . Iar daca s-a inrosit la fata ... o fi fost de rusine sau de la soare . Eu cred ca tipul este de fapt un drept-credincios cam tare de cap si iute la manie, adica exact ce (le) trebuie.
    Mda... de necaz s-a dus sa puna o bomba dar din prostie a detonat-o cand nu facuse nici doi pasi . Pe locul lui s-a format o groapa unde mii de pelerini se duc anual sa se prosterneze iar legenda arabului-fara-nume-care-s-a-sacrificat-in-numele onoarei sta pe buzele tuturor ... si asa, din buza-n buza, a ajuns pana la noi.
    Cine mai dezvolta ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Mda,poate ca nu mananca nici un fel de carne, chiar poate fi un vegetarian convins. Dar nervozitatea i se poate trage de la cafeaua la nisip bauta. Bea prea multe cafele? Poate ca da pentru ca nisip pe acolo este din belsug si cafea - direct proportional. Ori datorita alimentatiei se poate sa fi simtit nevoia unui "intaritor" (nu de recul, bineinteles) si doar el si Allah stiu ce tragea din narghileaua aia. Ori cu "antidotul" in organism cum Franz sa ne mai miram ca are tot felul de "stari" cand pentru el asta-i frecventa la care rezoneaza cu sansa de a accesa cele 72 muslim virgins?

    RăspundețiȘtergere
  17. Da' chiar, Porcusorule, ce tragea arabul din narghilea ?!... Manion introduce mai sus o ipoteza noua : cum ca Ali asta ar fi fost sub influenta drogurilor (usoare ?!) . Vaaaaai, da' se poa' ?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Porcuşorul Radioactiv31 octombrie 2010 la 05:11

    Nu stiu daca avea ceva hash sau nu in narghilea, oricum, din proprie experienta va asigur ca te ameteste putin si fara ( si un pic mai mult cu cat pui mai multa iarba fiarelor ). Oricum, si trasul de hash, cat si holbatul insistent dupa fete pare foarte hallal pe aici ( pe cand mancatul de porc nu ).

    Cat despre cele 72 muslim virgins, ma intreb, oare toata lumea care ajunge in paradisul bombermanilor le primeste pe aceleasi? A propos, era un banc cu un tip din asta care ajunge in paradis si se trezeste uimit cu 72 de tipi. La care Allah ii spune "n-am zis niciodata ca ar fi vorba de femei". Merge in engleza unde "virgins" se zice la fel la toate genurile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai Porcusor, din ce spui tu pricep ca inca nu te-ai intors pe meleagurile mancatorilor de porc si ale fumatorilor de leustean. Lasa, mai stai acolo, ca daca nu e bine, macar e cald iar aici oricum vine Craciunul ... si mi-e teama pentru pielea ta.
    Da' eu am si eu o curiozitate , de fapt mai multe :
    1. de unde gasesc ei 72 de neinitiate pentru un singur drept-credincios ?
    2. cum se descurca ala cu ele ? Pana si perforatorul meu de la birou mai da rateuri din cand in cand si e din otel... Am zis "perforator" , nu altceva :)).
    3. ce se intampla cu cele 72 dupa ? (le taie capu', le omoara cu pietre , le trimit la resapat, le duc la Amsterdam intru definitiva corupere a pacatosilor crestini etc. )

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai, nu stiu de fapt de unde vine povestea cu cele 72 de virgine, ca eu n-am auzit-o pe aici. O fi o chestie pentru motivarea alora mai saraci cu duhul care merg cu bomba sub brat.

    Da io stiu, fiind in rai poate e o abundenta de virgine si nici "perforatorul" nu da rateuri. Si poate se revirgineaza la loc dupa, sa fim ecologisti si sa reciclam, nu?

    Nu stiu pentru ei, dar pentru mine numai rai nu s-ar chema asta...

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca aceasta gluma este elocventa in ceea ce priveste impetuozitatea unora. Ce poti sa mai faci daca realizezi ca nu te cheama Hassan dupa ce ai facut memorabila pentru cel putin cateva decenii cifra 11 si nu esti langa cele 72 de persoane ideatic feminine si virgine (de ce virgine?) si totul este un hau negru cu mare putere de absorbtie?
    Doar sa spui: sunt prea nervos, pardon, am fost prea nervos....

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai Porc(usor) , ia mai da-ne tu un os de ros , pliz, ca pe arab l-am analizat din toate punctele si am tras de/in el din toate pozitiile ...
    Aia pe-acolo n-au bancuri ?... Chiar, cu ce sunt bancurile marocane ?!

    RăspundețiȘtergere
  23. "Un os de ros primesc doar servii" scria Marele ADRIAN PAUNESCU.....

    RăspundețiȘtergere
  24. Se pare ca ai fani dac suntem doi pe blogul tau si n-ai mai scris de multisor...

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt la curs, mersi ca m-ai facut sa rad:D :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Manion, cum ai zis, exact asa ma simt. Cateodata, cel putin. De-aia imi cer osul .
    Porcusorule, (unde) mai traiesti ?!...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI