joi, 25 noiembrie 2010

Poveşti corporatiste - episodul 7: Din fişa de obiective anuală a unui angajat la o multinaţională


Obiectiv: Să sugi până la sfârşitul anului cinci puli pline cu căcat(*).

Criterii de evaluare:
- Ai supt 10 puli pline cu căcat: indicele I=100%
- Ai supt mai mult de 10 puli pline cu căcat: Se adaugă 10% la indicele I pentru fiecare pulă plină cu căcat suptă.
- Ai supt mai puţin de 10 puli pline cu căcat ( dar nu mai puţin de 5 ): Se scade 10% din indicele I pentru fiecare pulă plină cu căcat suptă.
- Ai supt mai puţin de 5 puli pline cu căcat: În această situaţie ai dovedit că nu eşti fidel corporaţiei, şi vei trece la un program intensiv de sodomizare zilnică, executat de un nigerian specializat, pe nume Matumba Mbobo, care măsoară doi metri înălţime, 25 de cm lungime, respectiv 7 cm grosime. Asta în timp ce tot departamentul HR se uită la tine şi te încurajează.
La finalul fiecărei şedinţe va trebui să îi sugi pula plină cu căcat.
- Angajaţii care au dovedit fidelitate şi motivaţie, sugând mai mult de 20 de puli pline cu căcat, vor fi recompensaţi astfel: Angajatul va fi adăugat în blogroll-ul profesoarei http://profesoara.wordpress.com/ şi va putea participa la o şedinţă gratuită din partea firmei, dacă achită abonamentul de 10 şedinţe. 50% din profitul înregistrat de profesoară va fi vărsat în bugetul companiei.

Bonusul anual se va calcula aşa:
B=70% * indicele de performanţă al companiei pe anul în curs + 20% * indicele de creştere al acţiunilor companiei + 9% * cât de bine esti văzut de şeful direct +1% * I , unde I este calculat mai sus.

Vă dorim un an plin de realizări in câmpul muncii şi o dezvoltare multilaterală. Şi nu uitaţi, oricât căcat mâncaţi, noi mâncăm mai mult.

(*) Notă din partea HR: Dacă una din puli nu este complet plină cu căcat, ea nu se consideră validă. Să mănânci căcat este scopul de bază într-o multinaţională, pentru că şi noi mâncăm în fiecare zi, aşadar de ce să nu mănânci şi tu? Pula este doar ambalajul, pentru a-ţi aminti că dacă nu o iei în gură s-ar putea foarte probabil s-o iei în cur.

9 comentarii:

  1. Mah, tu esti tare suparat pe firma la care lucrezi ... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Înainte de toate, vreau să te fut în gură, că scrii prea rar. Mâine sau poimâine cred că apuc să-ţi citesc şi articolul.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si tie o pula plina cu cacat...corporatista.
    Hai la mai mare

    RăspundețiȘtergere
  4. Da' ce surpriza !!!... Stai sa-mi revin . Sarurile si odicolonu', va rog (ca la cat rahat ai bagat mai sus , s-ar cam cere ... )
    Incepusem sa cred ca te-au sacrificat AIA de Kurban Bayram si te-au mancat fript, pe post de mielusel nevinovat in blana de lup porc(usor)esc .
    Cand colo, se pare ca tot de la HR iti vine intristarea ... spre hlizita noastra compasiune. C'est la vie .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nah, s-o terminat si cu tarile calde, am venit napoi in tarile mai nordice si mai estice si mai friguroase.

    Bag oricum picioru' si ma mut la alta ferma, ca aici vad ca degeaba scriu io pe blog cu subinteles, ca tot nu se schimba nika.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eeeeiii, acu' din doua, una : ori cei de la HR nu-ti citesc blogu' si deci habar n-au ca esti un porcusor patat, ori il citesc asiduu si... tocmai d-aia .
    Daca ai gasit deja o alta ferma , cu cotete mai curate-mai uscate si nutret pe saturate, inseamna ca deja beneficiezi de bafta ... porcului, ceea ce-ti urez sa ai in continuare.
    Si poate o sa postezi mai des p-acilisa.

    RăspundețiȘtergere
  7. o, inca guitza porcuț... te-ai ingrasat pt Ignat?
    e-ai lipsit ba, ce naiba.
    pula cu caca se pastraza pt boc, basescu si francasonii din lumea asta.
    noua sa ne dai niste jambon fumat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Porcusorul Radioactiv29 noiembrie 2010 la 16:44

    Julie: Multamim frumos. Speram sa fie cotetul mai curat si pe dinauntru , nu numai pe dinafara. Si cu blogul sper sa-mi revin, se pare ca sederea printre marocani n-a fost propice actului artistic.

    ZWK: Io jambon nu dau, ca-mi trebe, si nu m-am ingrasat ca porcusorii radioactivi nu se taie. Norocu' lor. Pt boc, base, geoana, ponta si toti politicienii am ceva special: muie cu cacat. Pula cu cacat se da doar la prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  9. ma tu ai vreo tanara purcica noua pe teava si nu ai timp de artisticarii zi asa nu ne lua pe noi cu munca cu deastea:P

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI