joi, 10 februarie 2011

Geneza dupǎ Porcuşor – partea 4 – Blestemul bǎrbatului


18.1 Apoi Domnul s-a întors spre bǎrbat şi aşa i-a glǎsuit:
18.2 Iar tu, pentru cǎ ai ascultat de femeie, blestemat vei fi în veci sǎ nu-ţi gǎseşti locul şi rostul. Vei fi un animal ciudat, plin de contradicţii.
18.3 Toatǎ viaţa ta vei depinde de femeie şi vei alerga dupǎ PIZDǍ, deşi te vei crede independent. Cum vei ajunge la o PIZDǍ vei dori imediat o alta.
18.4 Vei cǎuta tot timpul femeia perfectǎ, pe care, când o vei gǎsi, vei vrea doar sǎ o fuţi, apoi vei cǎuta o altǎ femeie perfectǎ.
18.5 Te vei crede stǎpânul femeii, cocoş, taur, dar de fapt ea te va manipula şi vei munci ca un rob pentru ea şi pentru copiii tǎi, care nu întotdeauna vor fi ai tǎi.
18.6 Vei avea douǎ capete, care nu vor putea gândi simultan. Cel mare va suporta toate funcţiile corpului, iar cel mic se va gândi exclusiv la PIZDǍ. Mai mult, când cel mic va incepe sǎ gândeascǎ, cel mare va intra pe stand-by... De aici ţi se vor trage toate nenorocirile...”
18.7 Bǎrbatul privi triumfǎtor spre femeie: „Ai auzit fǎǎǎ, eu o sǎ fiu dual-core. Sǎ ştii de pe acum cine-i şeful...”
18.8 Domnul îşi trase o palmǎ peste faţǎ şi se întoarse spre Iisus: „Auzi, nu cumva îi dǎdusem deja darul prostiei înainte sǎ şi-l mai aleagǎ odatǎ în locul frumuseţii?”
18.9 „Nu ştiu Doamne - spuse Iisus încurcat. Trebuie sǎ-mi verific registrele. Revin peste 5000 de ani...”
18.10 Pe la mijlocul vieţii vei avea impresia cǎ ai pierdut vremea, o vei lua razna şi îţi vei lua câmpii cǎutând o PIZDǍ mai tânǎrǎ. Când iţi vei da seama cǎ ai fǎcut-o de oaie va fi prea târziu şi vei ajunge rǎu.
18.11 Doamne – spuse Isus – iartǎ-mǎ cǎ mǎ bag, dar înainte de a pleca pot sǎ adaug ceva?
18.12 Spune Fiule, deşi cam cred cǎ ştiu unde baţi.
18.13 Deci, preferata mea, o sa ne asigurǎm entertainement-ul pe câteva mii de ani:
18.14 „Scopul tǎu în viaţǎ va fi sǎ mardeşti cât mai multe femei. Nimic nu va conta aşa de tare ca mardeala. Paradoxal însǎ, vei avea pretenţia ca femeile cu care umbli sǎ nu mai fi umblat cu nimeni înaintea ta şi, bineînţeles, sǎ fie virgine. Le vei cǎuta disperat pe alea care nu vor fi, iar pe restul le vei considera curve. Vei vrea sǎ te cǎsǎtoreşti doar cu o virginǎ, dar, paradoxal, o vei acuza de lipsǎ de experienţǎ şi vei cǎuta imediat alta. Asta câteva mii de ani, pânǎ te vei prinde de farsǎ.”
18.15 Domnul se întoarse plin de admiraţie spre Iisus : „Fiule, ţi-am mai zis cǎ eşti bun?”
18.16 La care Iisus rǎspunse grav: „Da!”


19.1 Şi Domnul spuse cu glas mare: „Asta e tot. Acum dispǎreţi, înmulţiţi-vǎ, iubiţi-vǎ, scoateţi-vǎ ochii, faceţi ce vreţi, numai sǎ nu vǎ mai vǎd. Şi plecaţi din grǎdina Mea, cǎ mi-aţi tǎvǎlit toate zambilele. Şi aţi fi în stare sǎ mâncaţi şi din Pomul Vieţii şi atunci nu mǎ mai scap de voi în veci.
19.2 Şi dacǎ aveţi ceva de comentat, mergeţi la DRACU’. Mi-a zis cǎ o sǎ vǎ asculte cu atenţie.”
19.3 Astfel a izgonit El pe Adam; şi la răsăritul grădinii Edenului a pus nişte heruvimi cu o sticlǎ de gin, care să nege vehement cǎ acela este drumul spre Pomul Vieţii dacǎ va veni cumva cineva vreodatǎ sǎ întrebe tâmp: „Nu vǎ supǎraţi, ǎsta este drumul spre Pomul Vieţii?”
- sfârşit -

5 comentarii:

 1. si s-a intors El catre adam si catre eva si le-a zis:
  "mai am doua daruri pentru voi unul este darul de p[utea face pipi din picioare "
  adam: eu eu eu eu doamne eu vreau sa fac pipi din picioare
  "bina fie cum vrei tu. Atunci pentru tine eva mi-a ramas orgasmul multiplu"

  RăspundețiȘtergere
 2. 18.17 (trimisa prin curierat rapid , Adam fiind deja detasat pe Pamant) :
  Si vei cumpara vesnic daruri Evei, cu ocazia urmatoarelor zile : 14 februarie, 24 februarie , 1-8 martie , de Pasti (care si astea vor fi de mai multe feluri !)si de toti ceilalti sfinti si sfinte care vor veni in calendar ! Vei plati tone de flori si, cand Evei nu-i vor placea, le vei duce singur la gunoi . Vei putea uita de ziua nasterii tale dar niciodata de a soacrei, cumnatei, nevestei ; si vesnic iti vei aminti de ziua in care te-ai insotit cu Eva ta , pentru ca daca n-o faci tu, o s-o faca ea - cu siguranta . Si muuuuulta penitenta te va astepta. Doar tinand cont de aceasta ultima porunca, te vei putea bucura cat de cat de cele anterior mentionate.
  18.18 Azi e deja 14 februarie .

  RăspundețiȘtergere
 3. Se pare ca azi compar geneze: http://femeiesaubarbat.ro/geneza/. Imi place ca pana la urma au primit cam acelasi lucru: fiecare e nemultumit de ce are si fiecare se considera liber dar de fapt e dependent de celalalt si se invarte in jurul celuilalt in mod constant. Pedepsele au fost deci cat se poate de corecte:)

  RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI