miercuri, 9 martie 2011

Maria M.


            În exclusivitate ne parvine o senzaţionalǎ ştire de ultimǎ orǎ din Cǎminul 2 al Universitǎţii de Medicinǎ şi Farmacie din Timişoara. De la faţa locului relateazǎ reporterul nostru Cosmin Porcuşor:

            Stimaţi teleporcuşori bloguşori, un senzaţional breiching niuz de aici din Timişoara: În cǎminul 2 Medicinǎ a fost descoperitǎ o studentǎ virginǎ. Maria M este studentǎ în anul II (!!!) la medicinǎ şi încǎ îşi pǎstreazǎ starea deFlorabilǎ în care a ajuns în urmǎ cu un an şi trei luni la facultate.
            Reprezentanţii agenţiei noastre de ştiri nu au putut sǎ obţinǎ nici o declaraţie de la împricinata. Putem doar preciza cǎ nu este grasǎ, şchioapǎ sau hâdǎ, ci pe din afarǎ pare o fatǎ absolut normalǎ. Singurele cuvinte pe care le-a scos în faţa camerei, în apǎrarea sa au fost “Mereţi în p...” (aici urmeazǎ câteva cuvinte pe care nu le-am înţeles).

            Ceva mai multe informaţii am putut obţine de la o colegǎ de camerǎ, Veronica P. Aceasta ne-a declarat in exclusivitate cǎ împricinata se comportǎ bizar, este mai tot timpul plecatǎ şi crede cǎ în aproape toate weekend-urile merge acasǎ. În sprijinul acestei ipoteze, colega de camerǎ a adus argumentul cǎ de câteva ori, duminicǎ seara, a vǎzut-o pe aceasta cǎrând nişte plase imense în care crede cǎ se aflau cârnaţi şi borcane pline cu ceva ce ar putea fi marmeladǎ sau murǎturi, legate în pungi de culoare închisǎ. O altǎ colegǎ de palier ne-a declarat cǎ ar fi vǎzut-o pe Maria M. În douǎ sau trei rânduri cǎrând CǍRŢI şi chiar a suspectat-o cǎ se ducea la sala de lecturǎ, fapt pe care aceasta l-a negat vehement.

            Cu greu am gǎsit un fost prieten al Mariei, sǎ-l numim Robert, care sub promisiunea anonimatului ne-a declarat urmǎtoarele:

“Da, o cunosc pe Maria. O ciudatǎ.  Am fost prietenul ei timp de 2 ( douǎ!!! ) sǎptǎmâni lungi şi dureroase. Avea un comportament bizar, şi mi-a luat trei zile întregi s-o conving sǎ mǎ cheme la ea în camerǎ. Dupǎ zece zile abia am reuşit sǎ petrec prima noapte cu ea. Ştiţi ce-a fǎcut bestia? Mi-a pretins sǎ o ţin în braţe, spunându-mi cǎ e obositǎ. Atunci am bǎnuit cǎ de fapt ea este virginǎ” – povesteşte cu lacrimi în ochi Robert.

Tot el a recunoscut cǎ a luat câteva şedinţe de psihoterapie pentru a-şi reveni din şoc şi cǎ de ruşine s-a transferat în altǎ grupǎ, pentru ca nu carecumva colegii lui sǎ afle aceastǎ oripilantǎ poveste şi sǎ devinǎ un marginalizat al campusului. Sora lui Robert este singura care cunoaşte drama acestui bǎiat şi ne-a declarat urmǎtoarele:
“ Am fost extraordinar de revoltatǎ pentru cum s-a purtat cu fratele meu. E trist cǎ acceptǎ la facultate astfel de specimene. Mai au şi neobrǎzarea sǎ se numeascǎ studente! Eu cred cǎ ar trebui depistate şi exmatriculate pe loc!
Imaginaţi-vǎ cǎ m-am dus sǎ vorbesc cu ea, şi singurul argument pe care a gǎsit de cuviinţǎ sǎ mi-l dea a fost cǎ ea nu e curvǎ şi cǎ îşi doreste o singurǎ iubire în viaţǎ. Asta m-a înfuriat la culme. Adicǎ ce,  eu sunt curvǎ? Doar toatǎ viaţa mea am avut şi eu o singurǎ iubire: boxerii. “

10 comentarii:

 1. Super tare... :)

  Mai rar asemenea cazuri(se pot neglija in sondaje), in zilel noastre nu mai sunt virgine din masa.

  RăspundețiȘtergere
 2. :)
  bai, la cresa e plin de virgine.
  prospaturi

  RăspundețiȘtergere
 3. o doamne:))!!. Domnule, mă simt obligată să vă informez,din surse ce nu pot fi dezvăluite,că trebuie să deveniţi reporter în adevăratul sens al cuvîntului cred în talentul dumneavostră.
  Un reportaj de nota 10000 ce să mai..:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Porcuşorule,eşti super-taaaaare... :lol:

  RăspundețiȘtergere
 5. Adi: Mai sunt cateva. Chiar am descoperit una. Cautarile continua.

  ZWK: Super. Ne deghizam in filantropi belgieni si mergem maine dimineata.

  Puff: Onorat. Urmatorul reportaj o sa-l fac la tine in liceu si te pun corespondenta speciala :D

  Nick: Tare-n tata :P

  RăspundețiȘtergere
 6. Super reportaj.
  Putem sa-l publicam in Trombon ?

  RăspundețiȘtergere
 7. :)))mai exista, mai exista si asa ceva!

  RăspundețiȘtergere
 8. vrem postări!!!!!
  porcuşorii băgacioşi vor postăăăăăări

  RăspundețiȘtergere
 9. =)) deflorabilă sau deflocabilă? :))

  RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI