vineri, 1 iunie 2012

Miss “Cea mai Futabila Urâtǎ”


Sǎ presupunem cǎ într-un sat oarecare dintr-o ţarǎ oarecare dintr-un continent oarecare denumit Europa se organizeazǎ un concurs de miss. Satul nu se aflǎ în Ucraina, Rusia, Moldova sau vreo altǎ ţarǎ cunoscutǎ pentru bunǎciuni, ci mai curând într-o ţarǎ gen Marea Britanie sau Olanda în care femeile sunt un fel de bǎrbaţi cu mai puţin pǎr, care trag la mǎsea la fel de vârtos ca aceştia din urmǎ.
Presupunem cǎ tu ai fi un sǎtean printre respectivii şi ai de ales între o grǎmadǎ de femei care de care mai grase, mai bǎtrâne şi mai urâte. Cea mai frumoasǎ dintre ele e o combinaţie între Elton John si Oprah. Fiecare om însǎ este obligat sǎ voteze. Întrebarea mea este desprinsǎ oarecum din Caragiale : “Hîc, eu cu cine sǎ votez?”.

În primul rând te îmbeţi bine, aşa poate ai o minimǎ şansǎ sǎ guşti spectacolul. E logic sǎ te îmbeţi, doar nu ai cum sǎ mergi la un concurs de femei urâte cu mintea limpede, altfel rişti sǎ-ţi rǎmânǎ pe creier nişte sechele care sǎ se moşteneascǎ genetic la şapte generaţii dupǎ tine. E ca şi mersul într-un club mic şi plin de fum, în care se înghesuie de trei ori mai mulţi indivizi transpiraţi decât capacitatea clubului. Nivelul tǎu de inteligenţǎ, oricât de prost ai fi, nu e compatibil cu ideea de avea vreo plǎcere dintr-o astfel de experienţǎ. O soluţie ar fi sǎ-ţi laşi acasǎ o parte din creier şi s-o recuperezi la întoarcere, dar cum aşa un procedeu nu s-a inventat încǎ, singura soluţie ar fi sǎ te îmbeţi bine. Mnoah, sau sǎ te droghezi, dar e mai scump, ilegal şi provoacǎ dependenţǎ.

Sǎ presupunem deci cǎ ai ajuns,  beat,  la un concurs de miss în care eşti obligat sǎ votezi cea mai puţin urâtǎ consǎteancǎ. Priveşti oripilat defilarea de şunci, riduri şi feţe pentru care burka ar trebui sǎ fie obligatorie. Te tot întrebi, nǎucit, pentru care din ele sǎ votezi, şi în cele din urmǎ te hotǎrǎşti sǎ îţi dai votul celei mai futabile femei. Bineînţeles, când zic “futabilǎ” mǎ refer una pe care ai fute-o la beţie şi cu zece pungi în cap. Eventual pungi de plastic.
Te tot holbezi prin lentila de vodcǎ şi vin prost din faţa ochilor tǎi şi, oricât te uiţi,  habar n-ai pe care sǎ zici cǎ ai fute-o. Nu eşti suficient de beat nici mǎcar pentru asta, dar dacǎ mai bei rişti sǎ borǎşti şi sǎ se ducǎ şi efectul de care beneficiezi în prezent.
Vine momentul votului şi eşti încǎ nehotǎrât. Toţi ochii sunt aţintiţi spre tine, oricât de beat ai fi şi cât de tare te-ar durea în pulǎ ştii cǎ trebuie sǎ votezi, altfel îţi va merge vorba cǎ din cauza alcoolului n-ai putut lega douǎ vorbe. În ultima clipǎ ai o revelaţie: urâta aia micǎ din colţ.
Pe aia o s-o votezi. De ce? Pǎi stǎ peste drum, ai ei au o casǎ mare, taicǎ-su a tǎiat doi porci şi are o vie imensǎ pe deal şi un beci plin de butoaie de vin bunicel.
Pe aia o s-o votezi. De ce ? Pǎi e logic. Chiar dacǎ de muţumirile ei nu ai nevoie ( şi când zic mulţumiri mǎ gândesc la o înghesuitǎ în podul cu fân, de care o sa fugi ca dracu’ de tǎmâie ), poate tac-su îţi va fi recunoscǎtor şi o sǎ te alegi cu vreo plasǎ de cârnaţi şi câteva kile de vin. De bucurie cǎ a ajuns şi fi-sa  Miss Cea Mai Futabilǎ Urâtǎ.
Votezi în gura mare, ca sǎ audǎ şi ea, şi tac-su şi tot satul. Eşti împǎcat cu gândul şi speri sǎ pice ceva. Ajuns acasǎ pe şapte cǎrǎri, dupǎ 5 cǎzǎturi, scoţi de sub pat Libertatea din august anul trecut, deschizi la fata de la pagina 5, tragi o labǎ semitristǎ şi te culci cu gândul la fotomodele.
           
            Între timp, primarul şi consilierii se duc şi îi ciomǎgesc bine pe nişte tipi cu care aveau ei o treabǎ mai veche, urmând ca a doua zi sǎ anunţe în gura mare în sat cǎ respectivii voiau sǎ se caţere în pomul de deasupra scenei şi sǎ se pişe pe concurente, stricând astfel frumuseţe de spectacol.

Asta este, dragii mei, povestea romanţatǎ a megaconcursului Eurovision.

-       Sfârşit -

14 comentarii:

  1. Lol, e cea mai reusita descriere a eurovisionului de la creere pana in zilele noastre. Niciuna din melodiile de acolo nu le-as pune pe un CD sa le ascult in masina. Cred ca se merge doar pe pile acolo si toti voteaza cu vecinii lor de fapt

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))
    ba porcule tu nu esti normal...

    RăspundețiȘtergere
  3. define normal...
    Şi nu-mi mai zi "porcule",mă îmbătrâneşte şi sună naşpa

    RăspundețiȘtergere
  4. porcusorule, trai-ti-ar coada ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) esti chiar bun, imi place cum scrii si ti-ai castigat inca un cititor

    RăspundețiȘtergere
  6. Am gasit un joc de gangsteri foarte interesant - MAFFIA.RO! Poti concura pe strazi, îti aduce bani. Poti lupta cu alti gangsteri Poti sa-ti intemiezi propria banda cu alti jucatori. Poti sa te armezi cu arme, masini si câini. Grafica este grozava. Ai 2 jocuri in unul singur 3d Fight Club RPG si 2D Maffia, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://WWW.MAFFIA.RO ! Joc gratuit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Porcusorule, de ce nu mai scrii? Nu cumva te taie astia de Craciun...

    RăspundețiȘtergere
  8. Thanks for the good writeup. It in truth was once a enjoyment account
    it. Glance complex to far introduced agreeable from
    you! However, how can we keep in touch?

    Also visit my web page - click here

    RăspundețiȘtergere
  9. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful
    & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid
    others like you aided me.

    Also visit my page - such as pearl

    RăspundețiȘtergere
  10. Hello there! I simply want to give you a huge thumbs up for the great information you
    have got right here on this post. I'll be coming back to your site for more soon.

    my webpage :: Email Console

    RăspundețiȘtergere
  11. Hi there, I found your blog by means of Google at the same time as searching for
    a comparable matter, your site came up, it looks good.
    I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, simply became alert to your blog thru Google, and found that it's really informative.
    I'm gonna be careful for brussels. I'll appreciate if you continue this in future.
    Many people will likely be benefited out of your writing.
    Cheers!

    Look at my web page: http://Www.hallmarkblinds.Co.uk/index.php/member/40330/

    RăspundețiȘtergere
  12. Buuun! E, de aia nu mă mai uit eu la Eurovizuină.

    RăspundețiȘtergere
  13. I am now not sure the place you're getting your info, however good topic. I must spend some time studying more or working out more. Thank you for wonderful info I used to be searching for this info for my mission.

    My website: http://pornharvest.com/index.php?q=nubiles+tosha&f=a&p=s

    RăspundețiȘtergere
  14. Porcusorule .. tu si codita ta stiti totul :))

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI