miercuri, 11 august 2010

Scurt eseu despre căcat


Este un fapt ştiut că toată lumea se cacă. De fapt orice vietate de pe pământ se cacă. Capre negre, viezuri, viermi laţi, insecte… toată gama de vieţuitoare îşi elimină scursurile intestinale într-un fel sau altul. Clasicul proces de transformare al substanţelor utile în energie + căcat. Pe măsură ce bolul alimentar pleacă din stomac şi înaintează victorios spre găoază îşi pierde din calităţile nutritive şi se transformă în căcat. Procentul de căcat din respectivul bol creşte direct proporţional cu distanţa parcursă în intestinul subţire.

Odată cu intrarea în intestinul gros lucrurile se îngroaşă. Aici putem vorbi despre căcatul propriu-zis, moment în care toţi nutrienţii au fost absorbiţi. Tot felul de bacterii descompun pentru o ultimă dată bolul de căcat, absorbind apa şi ce-a mai rămas util pe acolo, dac-o mai fi rămas ceva. Astfel, continuându-şi gloriosul drum spre lumină, fostul bol alimentar îşi pierde şi ultima fărâmă de substanţă utilă, transformându-se în final în ceea ce şi trebuie să fie de fapt: căcat.

Ei bine, dragii mei, substanţa rezultată, numită de unii zeama curului, cu toate proprietăţile sale fizice cum ar fi culoare, miros, gust, cât şi chimice cum ar fi toxicitatea extremă şi aciditatea se numeşte într-o firmă Human Ressources.

11 comentarii:

  1. hmmm...cum nu puteam eu trece pe aici taman cand tu graiesti despre fecale:) bine ca revenisi

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu despre fecale am grait...ci despre prietenii de la HR.

    RăspundețiȘtergere
  3. hai domnule ca am inteles, dar se pare ca atat esti de nervos ca nu mai mere' cu nimic:P

    RăspundețiȘtergere
  4. "Tot felul de bacterii descompun pentru o ultimă dată bolul de căcat, absorbind apa şi ce-a mai rămas util pe acolo" - ca sa fim corecti din punct de vedere anatomo-fiziologic, nu bacteriile realizeaza absorbtia, ci celule specializate ale intestinului. Bacteriile doar prelucreaza si ajuta la formarea unor complexe mai usor de absorbit. In rest totul e ok!
    PS: sper sa nu te superi ca te-am corectat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mai conteaza acuma detaliile tehnice.
    Tot caca...aaaa...HR rezulta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul "filme online gratis"
    P.S Daca sunteti de acord va rog sa imi trimiteti un mail cu numele siteului si titlul cu care doriti sa va adaug
    Astept mailul dumneavoastra
    Multumesc
    costel_box@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. da, asa e.
    numa' ca e intestinul gros, nu ala subtire.
    si de ce unui cacat i se zice human (resources)?

    ar trebui sa se numeasca inhuman stinky shit.
    sa intelegem ca...?

    RăspundețiȘtergere
  8. Perfecta comparatie! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca te-ai intors sau HR te cearta de la distanta ?!... Lasa, omule, nu mai pune la suflet , noua ne placi si-asa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da chiar, ar trebuie sa-ti placa mediul acesta de care povestesti aproape cu voluptate, doar se stie ca porcusorii adora sa se balaceasca in HR, NU?

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI