vineri, 9 septembrie 2011

Poveste cu ţigani


          Un ţigan avea un BMW negru, iar BMW-ul, fiind doar o maşinǎ fǎrǎ minte nu avea, bineînţeles, nimic împotrivǎ. Într-o zi, ţiganul nostru se plimba ţanţoş cu 120 la orǎ prin cartier la volanul BMW-ului sǎu negru. Deodatǎ, de pe o stradǎ lateralǎ ţâşneşte, fǎrǎ sǎ se asigure, un alt ţigan, din alt cartier, la volanul unui mercedes negru, cu 130 la orǎ. Impactul este catastrofal, cei doi ţigani ajungând cu rǎni grave la spital. Maşinile sunt fǎcute praf.

            La spital se adunǎ peste nici jumǎtate de orǎ tot neamul primului ţigan şi tot neamul celui de-al doilea ţigan. Iese, bineînţeles, o bǎtaie generalǎ între cele douǎ neamuri, medici, asistente, şi poliţie ( poliţie care îi lasǎ, ca de obicei, sǎ se omoare între ei, apoi îi bate pe cei rǎmaşi şi îi suie în dube ).

Bilanţ: -          6 ţigani morţi
-          13 ţigani rǎniţi grav
-          15 ţigani rǎniţi uşor
-          3 medici cu vânǎtǎi ( ǎştia un se pun la socotealǎ cǎ nu-s ţigani )
-          4 asistente violate ( se bǎnuieste cǎ ar fi doar 3, una lǎsându-se de bunǎ voie ). Nici astea un se pun la socotealǎ.
-         2 pirande leşinate şi 5 speriate

Între timp, unul din ţigani moare din cauza rǎnilor grave. ( total 7 morţi ). Imediat sunt convocate rudele acestuia de pânǎ la gradul 7 de pe razǎ de 100 de km pentru a merge în cartierul celuilalt ţigan şi a face dreptate.
Din causa scurgerilor de informaţii autocarul este interceptat într-un sat de pe drum de neamurile ţiganului mort. Şoferul se sperie şi scapǎ volanul autobuzului, acesta prǎbuşindu-se de pe un pod.

Bilanţ: -    7 ţigani morţi ( 14 morţi pânǎ acum ) + şoferul, care nu e ţigan, deci nu se pune
-       9 ţigani rǎniţi grav
-       6 ţigani rǎniţi uşor
-       4 pirande leşinate şi 2 speriate
-       1 puradel nǎscut prematur în perfectǎ stare de sǎnǎtate în timp ce mǎ-sa ieşise pe jumǎtate din autobuz cu cracii înainte ( 14 morţi + 1 nǎscut = 13 ţigani mai puţin pe lume )
           
Neamurile ţiganului mort coboarǎ cu sǎbii ninja sǎ termine treaba. Iese o bǎtaie generalǎ intre cei rǎmaşi întregi din accident, atacatori, ţiganii din satul respectiv care veniserǎ pe acolo doar cǎ era rost de furat şi de caftealǎ, şi cei de la SMURD.

Bilanţ: -    3 ţigani morţi ( 16 morţi pânǎ acum )
-       9 ţigani rǎniţi grav
-       5 ţigani rǎniţi uşor
-       2 pirande leşinate şi 7 speriate
-       2 asistente + şoferul uneia dintre ambulanţe sunt violaţi. Se pare cǎ şoferul s-a lǎsat de bunǎ voie pentru cǎ era gay şi îl pǎrǎsise prietenul de nici o lunǎ.
Apare şi poliţia care îi lasǎ, ca de obicei, sǎ se omoare între ei, apoi îi bate pe cei rǎmaşi şi îi suie în dube.

Total, 16 victime. Victime colaterale: 2 maşini negre şi un şofer care nu era ţigan. Aceasta a fost povestea pentru femei.

Poveste pentru bǎrbaţi:
            Un milion de ţigani au un milion de BMW-uri negre…..

            Pentru cǎ bǎrbaţii preferǎ cantitǎţile mari. Consumaţi Big Joe.

4 comentarii:

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI