marți, 24 martie 2009

Cugetări de pe pe budă




Eu când mă cac stau destul de mult pe budă. De multe ori mă joc pe telefon, jocuri de 2 bani pe care le urăsc, dar care au ajuns un fel de viciu. E ca pe vremea când apăruseră jocurile alea idioate de Tetris cu 2 în 1 , apoi cu 9 în 1, apoi cu 999 în 1. Sau Snake pe Nokia. Te-ai săturat de ele, dar nu te poţi opri, mai ales când stai pe budă. De exemplu, la Snake am ajuns să fac maxim 2784 de puncte şi minim 2292 de puncte. Ideea e că la fiecare 5 buline mâncate( fiecare de 6 puncte), apare o bulina mai mare pe care trebuie să te grăbeşti să o mănânci, altfel nu primeşti puncte destule. E o chestie de noroc şi de poziţionare a şarpelui astfel încăt să mănânci bulina cât mai repede. Ei, am ajuns la nivelul în care e aproape imposibil să fac mai mult de 2292 de puncte. Dar mă ambiţionez.

Mă gândesc şi la o alta chestie. La noi în firmă e doar o buda/sex pe etaj. Citisem mai demult într-o revistă gen “Magazin” un articol de genul. “Cercetatorii britanici au stabilit că durata medie a unei convorbiri telefonice de la o cabină este de 1.23912 minute în cazul în care nu aşteaptă nimeni la coadă şi de 5.245345 minute în cazul în care mai aşteapta cineva. Se pare că ar fi vorba despre o reminiscenţă a vechiului instinct de apărare a teritoriului.” . Hmmm….aşa să fie oare şi în cazul meu? Inconştient, mă joc Snake sau Tetris şi contorizez de câte ori se aud bătăi în uşă, la care eu răspund satisfacut “Ocupat” ?

Alte dăţi, când mă cac pe la prieteni/prietene am un impuls de nestăvilit de a citi etichetele de la produsele din baie, ce-o fi pe acolo, şampon, gel de duş, detergent… Majoritatea sunt de o idioţenie cruntă făcute ca pentru oameni idioţi. Poate o să fac odata un top a celor mai idioate etichete pe care le-am citit prin băile în care m-am căcat. Sau poate cei 2-3 cititori ai acestui tânăr blog işi vor aduce nepreţuita contribuţie la acest original top. De exemplu, asta e super haioasă:

NIVEA Intimo Natural este o loţiune de îngrijire pentru zona intimă, special creată pentru a răpunde nevoilor tale intime. Pentru o senzaţie de confort, siguranţă şi sentiment de bună dispoziţie, oricând şi oriunde te-ai afla.

Nu mai spuneţi, domnilor de la Nivea . S-a inventat loţiunea intimă care răspunde nevoilor tale intime. Numai te dai cu ea şi brusc te cuprinde un sentiment de bună dispoziţie. Oricand şi oriunde. Asta în mintea mea bolnavă seamănă mai mult cu o reclamă la o pula lichidă cu baterii lichide, pe care o poţi lua cu tine peste tot. Aşa de discretă încât nimeni nu va observa de ce eşti tu aşa de fericită. Toată ziua.

Diamond Gloss – PENTRU PĂR MEDIU & LUNG, LIPSIT DE STRĂLUCIRE

Părul tău este tern, lipsit de viaţă şi de strălucire? Ai dori să-l readuci la viaţă şi să-i oferi o strălucire fascinantă de diamant?

Şamponul Diamond Gloss oferă echilibrul perfect dintre esenţele naturale şi rafinate pentru frumuseţe şi tehnologia modernă de îngrijire a părului.

Îmbogăţit cu particule preţioase de diamant şi extract de Cală Albă, acesta oferă părului tău strălucire multifaţetată de diamant.

Părul străluceşte de frumuseţe

Oferă părului mediu şi lung supleţe şi catifelare

Părul este plin de viaţă

STRĂLUCIRE FASCINANTĂ DE DIAMANT ŞI PĂR SUPLU LA ATINGERE

Uraaa…. Sunt bogat. Am găsit diamante în baie. Şi în părul meu. Ce stupid. Oare cine inventează textele astea de kkat?

Eu cred următorul lucru. Sunt special inventate ca să-ţi tină mintea ocupată şi de prea multă plictiseală să nu te apuci să citeşti ziare de sport ( adică de fotbal ), ceea ce pentru mine e mult mai rău decât să citesc reclame la şampoane.

Va urma…..

5 comentarii:

  1. La mine o bulina are 8 puncte.Asta pentru ca nu joci la nivel maxim,ca mine. :-"
    Eu am la snake am scor maxim 3456. >:)
    Denice

    RăspundețiȘtergere
  2. M`ai luat la scor,sau cum? :-"
    Denice

    RăspundețiȘtergere
  3. 2784 < 3456
    N-am cum sa te iau ca nu stau o ora pe buda sa ma cac, si in alta parte nu joc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca`ti zic ca am facut scorul in 10 minute,maxim? >:P
    Evident pe buda e placera cea mai mare,in alta parte n`ar avea farmec...
    Denice

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI