miercuri, 25 martie 2009

Laba nonconformistă

- Se zice că bărbaţii se impart în două categorii ( după împărţeala asta): cei care şi-au facut măcar odată laba în viaţa lor, şi cei care nu recunosc. Eu sunt dintre cei care nu recunosc, bineînţeles.

- Se zice că o labă e cam acelaşi lucru cu a face sex, cu singura deosebire că dacă faci sex mai socializezi şi tu.

- Se zice că un joc de pocher e ca şi dragostea: dacă nu ai un partener bun trebuie musai să ai o mână bună.

Pentru a ieşi din banalitatea pe care o urăsc, m-am gândit la câteva moduri inedite şi distractive de a ţi-o face. Din nou, nu recunosc că aş fi aplicat vreuna din tehnicile astea.

1. Laba cu muscă.

Necesar: o muscă mare I o cadă plină cu apă.

Cum procedezi: Se pregăteşte în prealabil o cadă plina cu apă. Se prinde o muscă mare, căreia I se rup aripile. Te aşezi în apă astfel încât să-ţi iasă afară doar capul pulii şi pui musca exact pe vârf. Inebunită, musca va căuta o scăpare, dar va fi înconjurată de apă în toate părţile. Eşti un meseriaş dacă îţi reuşeşte ejacularea exact când musca e peg aura pulii, astfel încât sa propulsezi musca în afara vanei.

2. Laba cu dublă personalitate: ( sau Străinul )

Necesar: un pat şi propria mână.

Teorie: Iţi faci laba singur, dar ai senzaţia că ţi-o face altcineva.

Cum procedezi: Te culci pe mâna dreaptă şi stai nemişcat până îţi amorţeşte complet. Apoi încerci să-ţi faci laba. O să simţi ca nu e mâna ta aia care acţionează. Simplu şi eficient.

3. Laba în piscină.

Necesar: O piscină cu cel puţin doi mascul în ea, alţii decât tine. De preferinţă plină de femei. Apa trebuie să fie mediu de limpede.

Cum procedezi: Iti faci laba discret intr-un colţ, apoi când eşti gata sa termini te duci lângă un grup de masculi. Dacă e un grup mixt e şi mai bine. O scoţi încet din slip, propulsezi “submarinul” astfel încât sa ajungă la suprafaţă exact în mijlocul celorlalţi. Apoi, cu o voce indignată anunţi “ieeecs, cine-I nesimţitul care şi-a făcut laba în piscină?”. Efect surpriză garantat

4. Laba parabolică sincronizată.

Teorie: Se ştie că orice obiect aruncat de la sol descrie o parabolă. Se ştie iarăşi că în copilărie mulţi puştani şi-o freacă in grup ( nu neapărat unul altuia ). Asta iar ştiu din auzite, pentru că sunt în categoria celor care nu recunosc că ar fi facut-o. Se ştie de asemenea că reprezentanţii sexului “tare” , ori când sunt foarte tineri, ori foarte beţi, fac concurs care se pişă mai departe. Asta recunosc că am făcut-o. Dovada e în poza de mai jos:

Necesar : Cel puţin un tip ( în afară de tine ), un tandem de minim 2 leagăne.

Cum procedezi : Incepeţi amândoi ( sau toţi x ) să se legene, ţinându-se cu o mână de bara leagănului, în timp ce cu cealalta îşi face fiecare laba.

Scop : Scopul e vă sincronizaţi toţi şi să "trageţi" cât mai departe. Cel care pierde dă o ladă de bere. Dupa ce se termină berea, i se acordă revanşa.



Va urma….



5 comentarii:

  1. Un tip intra intr-un bar din desertul Arizona.
    Acolo era afisata o lista de meniuri.
    - Cola - 2$
    - Sandvis - 4$
    - Laba - 10$
    Derutat, o cheama pe chelnerita ( o blonda superba ) si o intreaba.
    - Auzi, meniul asta e pe bune?
    - Da
    - Si tu te ocupi de laba?
    - Da, exact
    - Atunci spala-te bine pe maini si adu-mi un sandvis

    RăspundețiȘtergere
  2. Propun urmatorul joc:
    Se ia un biscuit, baietii se aduna in jurul lui si toti isi fac laba. Scopul e sa termini pe biscuit, cat mai repede. Daca ratezi, ai pierdut. Ultimul care se termina a pierdut. Cel care pierde mananca bisvuitul. Nu Ai voie cu nici un fel de material pornografic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un ascultator intreaba la Radio Erevan daca se poate face dragoste in patru labe.
    -Noi ii raspundem ca da, se poate face, sfatul doctorului fiind urmatorul:
    una dimineata, una la pranz si doua inainte de culcare."

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine ţi-a dat ideea să scrii articolul ăsta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi vin spontan, nu am o regula. Nu din experienta personala oricum ( doar sunt din cei care nu recunosc, nu? ) :-P

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI