miercuri, 2 septembrie 2009

Alţii care nu suportă critica

Deci azi am păţit o chestie care mă face deja să-mi pun întrebări serioase, gen:

- Am o limbă chiar aşa de ascuţită?

- Dacă da, cui îi e frică de comentariile unuia cu un blog minuscul ca al meu ?

- Lumea asta se învârte doar în jurul banilor? ( întrebare retorică ). DA.

- Dacă da, mai există vreo urmă de bun simţ şi de fair play (întrebare retorică again ). NU.

Hai să povestesc ce s-a intâmplat. Intru şi eu ieri ca berbecul pe blog la Zoso. “Marele”, unicul Zoso, de care lumea vorbeşte ca de nu ştiu cine. Cel Cu Trafic. Mai precis la articolul de mai jos:

http://www.zoso.ro/2009/09/ia-rezidentialu-ieftin-neamule.html/comment-page-1#comment-256517


Jur că am răsfoit din intâmplare, n-am căutat bube în cap sau ceva. Dar ce-mi sare brusc şi neplăcut în ochi, ca o muscă din curul calului:

Reclamă semimascată la nişte buzi de case, cu 118 mp utili şi o “curte” de 100 mp, şi în plus la mama dracului. La modicul preţ de 117.000 euroi. Post cu steluţă, sponsorizat de ăia care încearcă cu disperare să le vândă. Bun, hai să zicem că până aici ar fi semi-moral să faci reclamă contra cost. Dar ce mă deranjează e că le lauzi şi tu, când ştii că alea nu sunt case, ci buzi la un preţ nesimţit. Mi-am permis să-I Zoso. Am primit prompt “răspuns”, bineinţeles pe lângă întrebare ( vezi mai jos ).


În naivitatea mea, am încercat să-I atrag atenţia că nu e chiar frumos şi benefic pentru unul ca el să mai şi laude nişte căcaturi de locuinţe, indiferent câţi bani ar fi primit pentru asta. Pula mea, pui un banner ceva, scrii că dom’le eu n-am nici o legătură cu reclama asta, am luat bani, e ok, o pun aici si pace bună, nu-i nici o jenă. Încerc să-i explic asta ( vezi încercarea în roşu mai jos ). Ce credeţi că s-a intâmplat intre timp? Ghiceşte cineva? Mai dau o steluţă…


· Porcusorul Radioactiv a scris pe 1 Septembrie 2009, 8:40 pm

118 mp utili e mai mic decat apartamentul meu cu 4 camere la bloc.
100 mp de curte ? asta inseamna 10/10. Curte ? Nu cred.
Eu zic sa terminati cu prostiile.
Pui anuntul asta pe blog numai pentru ca unii “sponsorizeaza”? Nu mi se pare fair-play.

· zoso a scris pe 1 Septembrie 2009, 8:48 pm

nici mie nu mi se pare fair. serios. eu am cu 1mp mai mult decat tine. tot la bloc. asta ma face mai destept?

…………..

@Zoso: probabil esti mai destept ca mine, dar nu pentru metrul ala patrat in plus, ci pentru faza cu "sponsorizarea".

Macar nu zi ca e decenta, zi si tu "e reclama platita, n-am nici un comentariu pe tema asta". E mai fair play, nu crezi? No offence.


Hai că e evident. Comentariul meu nu mai poate fi postat pe blogul Marelui Zoso. Am fost banat? Hai sa verific. Încerc să comentez la alt articol. Pula! Chiar am fost banat! Nu-i mişto ?


Hai să încerc să înţeleg toată tărăşenia: citind celelalte comentarii, observ că sunt mult mai acide ca al meu, mai puţin alea laudative ale unora care sunt gata să-şi cumpere pe loc minunatele “case”, probabil puse de agentul care le vinde. Bineînţeles, lumea nu e proastă şi a sărit de cur in sus. Curios, ăştia nu sunt banaţi. De ce eu atunci? Pentru că eu am “îndrăznit” să-I arăt pula lui Zoso probabil şi să-i spun că ce face el e un piiiic imoral. Suptil, nu? Nu ştergi comentariul, răspunzi a-m-pulea, dar “te scapi” de Porcuşorul Incomod. Cine ştie ce îi mai dă prin cap să comenteze altă dată, şi, nu-i aşa, nu face bine la trafic să ai pe câte unul care să-şi bată pula de tine pe motive de imoralitate.


Nu-i aşa, “ domnu’ “ Zoso? Ei bine, te anunţ pe această cale ( dacă citeşti articolul ăsta ) că banatul de pe blogul tău nu face nici cât o ceapa degerată. Sunt de meserie informatician, deci chestii gen proxy, IP, ascunderea identităţii nu prea au secrete pentru mine. Aşa că dacă vreau pot să intru şi să comentez la tine pe blog indiferent ce ai face tu. Şi probabil o să fii foarte ocupat să banezi IP-uri din Thailanda, Azerbaidjan sau Insulele Feroe. Dar n-o s-o fac. Şi ştii de ce? Pentru că mă doare la banană de toţi cei ca tine. Adios!

12 comentarii:

  1. Porcusorule,Zoso asta e cam muist.Cel putin,asa il percep eu.Nu stiu ce pula mea vad altii la blogul lui,ca eu n-am gasit nimic interesant.Relateaza evenimentele intr-o maniera prea plictisitoare.Nici nu inteleg cum de Serban Huidu il are la blogroll.Cine stie cata pula a supt de la el ca sa aiba privilegiul asta.
    Gestul lui,acela de a te banna pe tine pentru un comentariu pertinent,e de condamnat.
    Pana la urma,Zoso asta a avut parte de prea multa promovare,lucru inutil si nejustificabil,in opinia mea.Muie lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai am dat si eu de vreo 2 ori pe la zoso. Daca ar fi sa impodobesc exprimare aş zice ca nu e pe gustul meu. Daca m-aş exprima plastic (asa cum fac de obicei) aş pune ca e de cacat.
    Secretul succesului lui... sa-mi bag pula daca imi dau seama. Da na...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu, eu incep sa cred tot mai tare ca succesul si valoarea nu au nimic in comun in ocupatia asta de blogareala. Ca si in multe domenii de altfel. Au prins cativa de la inceput, au avut gura mare, au stiut sa se infiga..nu-mi dau seama. Acuma scriu din inertie, si odata ce au o "turma" care sa-i urmeze e usor, pot scrie orice cacaturi, ca traficul vine.
    Pe principiul "orice prost gaseste unul mai prost care sa-l urmeze".

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu inteleg un lucru. Cum dreacu un blog pur si simplu de o banalitate izbitoare, fara nimic care sa il deosebeasca de celelalte decat prin numarul de cititori unici a putut sa ajunga asa de "respectat". Am intrat si eu de cateva ori, nici daca asi incerca nu asi putea sa-i diger stilul BANAL.. Am comentat, nu am injurat pur si simplu am exemplificat faptul ca blogul sau e de o banalitate izbitoare. In cateva ore comentariul ia-l de unde nu-i. Oricum nici nu ma obosesc sa ii citesc rahaturile banale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci si tu ai patit la fel. Dezgustator de-a dreptul. Cine nu-i cu noi...eject ca face rau la trafic. Pe mine chiar m-a BANAT! Pentru ce ?
    Astia-s un fel de mici Ceausesti am impresia. Da-i incolo pana la urma. Putem trai si fara ei nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum ziceai tu, exista proxi, poti intra oricum, dar nu merita, chiar nu are rost sa ii strici micul lui blog comunist.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar voi l-ati vazut cum arata? Ce om schimonosit...
    Poate are vechime in domeniu,de aia are parte de asa multa promovare.Ca astfel nu-mi explic la blogul de rahat pe care il detine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e vorba nici de aspectul vizic nici de nimic.Si nu trebuie sa fim superficiali in a categorisi oamenii in functie de cum arata,nu Cristi?
    E vorba ca asta e jobu' lui,sa stea acasa si sa fie platit ptr rating(pe care stim cu totii ca il face din mase,din oi),la fel e si treaba lui si blogul lui sa face absolut ce vrea cu el si cu oamenii care comenteaza acolo.
    Nu mai e blog defapt...e un ziar on line,a trecut de multa vreme de la stadiul de jurnal si pareri individualiste,stim si asta da, acum parerile lui sunt platite.Ce e rau? Nu toti oare ne prostituam la un moment dat? Sa arunce cu piatra primul care se crede curat si nepatat.
    Nu sunt pro Z...nicidecum ,dar atata timp cat intra oamenii pe site-ul lui el are job,iar restul,cei ce sunt ofuscati ca-s banati(fara suparare draga porcusoare)raman cu ofuscarile si cateva comment-uri la postarile lor anti Z.. si iar de la capat si tot asa.
    Asa ca..ce la vie.... nu mai intrati fratilor unde credeti ca nu va caracterizeaza ca sa nu va creasca tensiunea aiurea.Peace!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine,dar blog-ziarul lui tot de rahat ramane.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer ma doare la banana ca m-a banat, oricum e asa de putin interesant ca as mai fi dat pe acolo poate peste vreo 3-4 luni, deci nici o paguba pana la urma. Totusi, nu me e morala, nu mai e printzipuri...ofo,of, of.

    RăspundețiȘtergere
  11. bah eu nu va inteleg, astia care tot strigati in toate partile ca nu va place zozo si uglydream, pai da-i in plm si nu mai intra ... asa vad ca din trei in trei posturi le faceti reclama. a livorno

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI