vineri, 18 septembrie 2009

Cugetări împrăştiate – episodul 2

Dacă aş fi femeie m-aş fute toată ziua. Chiar nu vă înţeleg : aveţi şansa asta şi nu profitaţi de ea în numele unei aşa-zise “moralităţi”.


Mă enervează la culme când mi se zice “şef” sau “patron”. Se pare că africanii au un fetiş bizar cu chestia asta. O fi pentru că sunt alb? Sau o fi legată de partea a doua, când încep să-ti ceară bani? Vede cineva vreo legătură? Eu nu.


Statistica zice că la fiecare 3,5234 minute o femeie aduce pe lume una, două sau trei chestii orăcăitoare. Trebuie prinsă şi oprită cu orice preţ!


De ce întotdeauna când încerci să dormi şi bâzâie ceva în cameră presupui că e un singur ţânţar? E autoamăgire oare? Oricum, eu am dezvoltat o atitudine de păianjen: mă învelesc până la gât şi aştept să vină. Când mi se pune pe faţă îmi trag o palmă. Reuşesc în 80% din cazuri. Problema e că am fost prea optimist, întotdeauna mai vine un ţânţar. Au şi prostul obicei să nu spună câţi mai stau la rând.


Musulmanii de aici sunt comici. Să-i vezi ce frumos stau ei înşirati pe covoraşe şi fac mătănii în grup. Şi cum îşi încălzesc ei ceiuţul pe grătare improvizate. Nu cred că pun bombe. N-am văzut pe nimeni ocupându-se cu aşa ceva. O fi vreo legendă ameri…ăăăă…urbană.


Femeile nu au cur. De fapt nici bărbaţii. E impropriu spus când te uiţi după una pe stradă “moooamă ce cur are aia”. Tehnic, curul e exact gaura, pe care de obicei nu o vezi. Şi apoi, o gaură e prin definiţie o chestie fără conţinut. Deci ce admirăm noi pe stradă nu e curul, ci partea superioară a picioarelor. “Care parte o vreţi, domnu’, ciocănelul sau pulpiţa?”. “Pulpiiiiţa, că-i mai fragedă.”


“Ca să nu se supere nimeni vă vom chema în ordine aleatoare. Sa zicem…alfabetică”. Bag pula în ordinea voastră “aleatoare-alfabetică”. Numai eu ştiu cât am suferit în viaţă din cauza asta, că am prima literă din “last name” pe la coada alfabetului. Deci eram tot timpul printre ultimii ( la orice vreţi voi, examen, coadă….). Un singur profesor am avut care avea imaginaţie şi ne ordona după lungimea părului, culoarea hainelor, numărul de la pantofi…Respect.


Baietelu` la cofetarie:
-Saru’mana! Aveti Fanta roz?
-Da puisor, toate avem fanta roz...

Ştiu, banc vechi, dar acuma mi l-am amintit şi vi-l servesc pe tavă. Comentezi sau iei?


Am descoperit cum se zice în franceză “Noaptea toate mâţele-s negre”. “La nuit, tous les chats sont gris”. Oricum, încerc din răsputeri să zic “noir” când mă refer la oameni şi nu “nègre”. E cam acelaşi lucru ca in engleză când îi zici unui negru “nigger” în loc de “black”. Adică rişti să ti-o iei în bot pe considerente pur lingvistice. Degeaba incerci să le explici printre pumni în ceafă că pe română “noir” se zice “negru” şi te-ai încurcat la semantică.


Cel mai bun mod de a te sinucide e sa te tai singur cu o hartie de un milion de ori. Dacă n-o să mori de la hemoragie, sigur o să mori de la numărat. Dacă ajungi într-adevăr să crăpi din asta înseamnă că ai fost hotărât, nu ca puleţii care se suie pe clădiri şi aşteaptă să se strângă lumea jos şi să-I strige să nu sară. Ba sari în pula mea…ce treabă am eu cu tine ?


Replică de piţipoancă: “Auzi făăă, să ştii că io-s curvă mai scumpă ca tine, aşa că ciocu’ mic, că n-ai valoarea mea, s-a înţeles? “


Nu cred că negrii au scula mai mare decât restul lumii. Pur şi simplu e o chestie de proporţionalitate. Dacă eşti de 2/2 şi scula ţi-e pe măsură. Dacă eşti un viernamez de 1.50 şi 50 de kg clar o ai mai mică. Acuma că tot sunt aici vreau să verific teoria asta. Mă duc în pişoare aglomerate şi mă uit insistent la toate “bijuteriile” negre din jurul meu. Băieţii apreciază. Sper să nu mă iubească în cur. Pana mea, glumesc, ce nu ştiţi de glumă? De fapt zecile de negrese pe care le-am mardit mi-au zis că o am mai mare decât toţi negrii cu care au pus-o până acuma. O fi oare adevărat sau îmi zic aşa numai pentu că le mint că le iau în Europa cu mine? Glumesc, pana mea, ce, iar nu ştiţi de glumă?


Îmi amintesc o fază faină: Un bun preten care a fost în Egipt, obosit să tot spună că e din România, şi normal că ăia habar n-au pe unde e România, mi-a relatat următorul dialog avut cu un băştinos.

- Boss, where are you from?

- From…Europe!

- Îhî…nice country, nice country.

19 comentarii:

  1. mda,am inteles asa: ( sa nu zici ca nu-s inteleapta si ca nu le prind din zbor da??)
    - ca ei vrea sa iti faci operatie de schimbare de sex"Dacă aş fi femeie m-aş fute toată ziua" si din pricina asta iti cauti modele pe strada "Deci ce admirăm noi pe stradă nu e curul, ci partea superioară a picioarelor",
    si de nervi ca nu te sustine nimeni, si ca e coada de asteptare facuta in functie de alfabet,te duci la cofetarie si bei cata fanta roz vrei tu,
    -te-ai fi sinucis de pe o cladire din cauza asta,dar ai ascultat la intelepti si ai incercat cu niste hartie strans rulata"Cel mai bun mod de a te sinucide e sa te tai singur cu o hartie "
    - ai trecut peste cu ajutorul cartilor de rugaciuni"zecile de negrese pe care le-am mardit mi-au zis că o am mai mare"...
    -asa ca traiasca republica comunista europa,ca eu fug in africa!au bientot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Faza reala.
    O pizda proasta se suie pe un bloc cu ganduri emo. Se strange lumea toti cu cuvinte de incurajare plm femeile cu mana la gura etc. Apare unu in viteza si striga.
    -Stai fa sa mut masina. =))
    Nu stiu cum s-a terminat, dar oricum nu mai contea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Porcule,imi place ca ai simtul umorului,da-te-n sloboz! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @femeia: eeeezakt. Cum le dibacishi tu ca o fata....a ca un om mare.

    @vreauultimulloc: si au reusit s-o muti inainte sa sara proasta si sa ti-o faca terci ?

    @Cristi: 'te-n zbeng....

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce te-ai fute, just for fun? Fiecare persoană simte când trebuie să se oprească. Ştii dincolo de futai mai e şi altceva..schimb de energii, control sexual la nivel inconştient...De ce m-aş fute toată ziua...nu face chiar atât de mult bine să ştii...(referitor la introducere.mai departe, mă abţin:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba face bine. Si eu as sti cand sa ma opresc: din cand in cand sa mai fac cate un dus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fata draga, eu chiar am impresia ca ma iei in serios. Sau ma insel? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. A, am uitat sa-ti spun, in caz ca n-ai observat. Blogul serios e in dreapta sus, in caz ca ai rabdare. Acolo vei observa ca porcusorul poate fi si o fiinta sensibila.
    Sau o fi doar proiectia in blogosfera a schizofremiei cu simptome de dubla personalitate? :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar aşa de serioasă par? I got uuuuuuuu!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Uf! Mi-ai luat un bolovan de pe inima. Chiar crezusem ca o sa te apuci sa-mi tii lectii de morala. Welcome in the "club".

    RăspundețiȘtergere
  11. "Ba sari in pula mea... ce treaba am eu cu tine"
    :roll: :))=)) Gata, asta face tot articolul.

    RăspundețiȘtergere
  12. ...bine cam multe puli şi pizde, dar cam asta e realitatea, ce să-i facem, trebuie să o acceptăm ca latura existentă a veţii noastre:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai o sa-mi iau o zi libera sa intru-n arhiva ta sa ma pis pe mine de ras, ca acum:))) Blogul asta m-a prins super honry si mai-mai ca ti-am dat dreptate la aia cu "m-as fute toata ziua" (btw, e deja o replica celebra ca sexul o fi el bun la psihic, dar colului nu prea-i place, nota bene!) si CE AS FI VRUT SA nu TE CRED cand ai zis ca esti un negru cu scula mica dar, dar....:(
    Pana una alta vino dracu' in romania ( asta daca chiar esti plecat, nesatulule:)) ) sa vaza si ochiu meu sorici iradiant( adica sa-mi explici si mie pe unda intra si pe unda iese radioactivitatea asta multifocala a dumneavoastra...).
    Avec plaisir!

    RăspundețiȘtergere
  14. te rog corecteaza tu daca te fut in anusel greselile mele de mai sus, caci mie kiar imi tremura cracii de fericire, mai ales ca am reusit sa ma identific in sf cu KYOTEEA the greatest biatch of all times:))
    ceau ceau

    RăspundețiȘtergere
  15. kyoteea:vin imediat si-ti explic. Sau mai bine sa-ti arat? Desi si Romania aia nu-i asa de mica. Desi dupa "ceau" am o banuiala...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI