vineri, 11 septembrie 2009

Cugetări împrăştiate - episodul 1

Dacă tragi o băşină noaptea, oricât ai fi de adormit, e indicat să ridici pătura şi să-i permiţi să iasă. Altfel va rămâne ascunsă acolo şi te va bântui în cele mai nepotrivite momente. Sau se va infiltra prin pătură, puţin câte puţin, otrăvindu-ţi fiecare secundă de somn. Oare noaptea băşinile sunt mai puturoase?


Dacă aş alege să mă încarnez într-un animal aş alege delfinul. Delfinii sunt singurele animale care se fut din plăcere şi în plus nu sunt constrânşi de reguli “morale” stupide. Eu cred că de la Moise ni se trage. Când i-a întrebat Dumnezeu pe evrei dacă vor să fie poporul ales, dar în schimb să accepte o poruncă ştiţi ce a răspuns Moise? “-E gratis?”. “-Da”. “-Atunci dă-ne zece”. “-Bine, cum vrei tu”. Şi uite aşa ne-am ales şi cu restricţia legată de a te fute cu cine vrei, când vrei şi fără sentimente de culpabilitate. Nu cred că Dumnezeu a vrut să ne dea chiar acea poruncă. Ar fi fost o farsă sinistră.


Prostituatele de aici ( Africa ) sunt mai faine de 1000 de ori decât ororile fără dinţi de pe la noi. Văd din maşină o grămadă de bunăciuni care fac semne languroase. Poate o fac din plăcere? Ce ziceţi, să mă opresc să le întreb? Oricum, fac casă bună cu poliţiştii care stau la 20 de metri de ele. Oare ca să le protejeze? Or fi poliţai mutanţi? Poliţai cu branhii?


Îmi place de mor expresia “a suge cur”. Cutare suge cur. E fabuloasă. “Sugi cur, tu proasta de la ghişeu cu mutra ta acră….”. “Sugi cur, tu politician mincinos care ne inoportunezi cu mutra ta imbecilă din 4 în 4 ani şi vii să ne cerşeşti voturile ca să îţi aşezi mai confortabil coaiele în vila proaspăt amenajată din banii noştri”. “Sugi cur, tu italian împuţit care ai venit aici rupt în coate şi ai făcut avere pe spinarea unor fraieri care ţi-au vândut pe nimic terenul proaspăt primit de la stat ca apoi tu să-l faci bucătele şi să îl vinzi colegilor mei peste 10 ani, de 100.000 de ori mai scump. Mă bucur că e criză şi ai pierdut o căruţă de bani pentru că te-ai haloşit să mai cumperi 20 de hectare şi a scăzut preţul la jumătate peste noapte. Sugi cur când mă faci ţigan când vin în ţara ta să vizitez nişte chestii la care tu nu ai avut nici o contribuţie, uitând că şi tu ai fost ţigan şi mafiot în America”. Sugeţi toţi cur. Mândru cur de ţigan român. Na, iar m-am inverşunat. Credeţi că ar trebui să scot cuvântul “cur” din articolul ăsta şi să-l pun pe Porcuşorul Serios? Titlul lui ar fi atunci doar “Sugeţi”. Ce vreţi voi. Later edit: m-am hotarat sa-l scriu si pe asta. La serioase. Prea imi sta pe suflet de ceva timp. Si o sa se cheme exact asa: Sugi cur, italian imputit


Mă enervează chestia asta cu fusele orare. Eşti într-o ţară, ar trebui să ai un anumit fus orar, dar din motive geografice, politice, etc…unii au hotărât că nu le place fusul în care sunt, ci vor in altul. Plus chestia asta tembelă cu ora de vară/iarnă. Cică Energy Saving. Căcat. Nu economisim nimic cu ora de iarnă. Unii o au, alţii nu. Eu aş propune ca fiecare punct de pe pământ ( de fapt linie = meridian ) să aibă fusul lui orar. Toate ceasurile să aibă GPS şi să te localizeze pe ce meridian eşti, şi să se schimbe automat ora. Ar fi mult mai simplu. Ai putea să motivezi oricând orice intârziere….”coae, la mine era şi 15 când am zis că vin în 5 minute, nu şi 30”. Simplu, nu ?


Negrii nu se văd bine noaptea. Mai ales dacă nu e lumină pe stradă şi sunt îmbrăcaţi în negru. Chestia cu dinţii exagerat de albi şi ochii care lucesc în întuneric e doar o legendă. E freeky sa apară lânga tine un negru, noaptea şi de nicăieri. Dacă i-ar mai luci şi ochii ar fi şi mai rău. Ar putea fi un negru-vampir. Mai ales dacă a fost muşcat înainte de un ardelean emigrat din Anglia în urmă cu vreo sută cincizeci de ani.


Mă enervează tare-tare tipul de la BCR. Cum care tip? Ala cu cravată roşie din reclamă. Are o muie de vânzător de asigurări care încearcă să te convingă să le dai lor banii de concediu pentru următorii 30 de ani, ca apoi să mai vedem dacă primeşti o pulă în gură sau in cur. Sau de agent imobiliar care incearcă să-ţi vandă o garsonieră de 15 mp intr-o zonă de ţigani şi la etajul 4 dintr-un cămin puşcat spunându-ţi că are gresie nouă şi uşă de stejar. L-aş spânzura cu cravata de coaie dacă l-aş prinde pe stradă. Şi pe agenţii de asigurări mincinoşi, şi pe agenţii imobiliari, care-s mincinoşi prin definiţie.


Doare ca dracu când te tai cu o foaie de hârtie la mână sau la limbă. Doare şi mai tare când îţi scoţi de la loc un umăr, o gleznă, un genunchi….ştiu din experienţă. Doare şi mai rău când îţi tai o ambele mâini la un circular. Asta nu ştiu din experienţă. Nu credeţi? Păi e logic, cu ce aş mai scrie eu aberaţiile astea pe blog ?


Aţi observat că o pişare imperioasă nu vine decât la ora 7:00, când tu ţi-ai pus ceasul la 7:30 ? Şi că după aia nu mai ai nici o şansă să adormi decât cu 3 minute înainte de a suna ceasul? E de căcat. Pişarea e perversă câteodată.


Când plouă înfiorător de tare şi te-ai adăpostit undeva, şi pare că nu se va mai opri niciodată, nu te ambala să ieşi de acolo prin ploaie. Ploaia se va opri exact la 3 secunde după ce te-ai udat până la coaie. Altfel, dacă mai stai va dura o oră. Mai bine aştepţi să iasă altul, şi atunci ploaia se va opri mai repede.


Vine weekendul şi n-am nici un chef să fac nimic. Sunt obosit. Cred că o să ies din pat doar ca să mă piş, şi să mănînc. Poate o să citesc o carte şi o să mă dau pe bloage. Dacă o să fac asta o să încep săptămâna viitoare şi mai obosit. De căcat. Cineva să sară pe mine cu gura să nu fac asta şi să-mi mişc curul din casă.


Hai weekend plăcut.

4 comentarii:

  1. Grase cugetari :). Eu zic sa faci ce ti se scoala in weekend. Inainte sa faci ceva iti intrebi pula. Daca se scoala faci dc nu nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. muahahhaahahaha! bine te-am gasit! vaaaaaaaaai ce mi-a placut asta! you're in for the beast now!
    ps. am o problema cu faptul k nu pot comenta cu id.ul meu ca atare de pe wordpress. ori s-a bushit ce ai tu aici ori sunt eu idioata. lamureste-ma.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://kyoteea.wordpress.com/
    tot eu, anonima:))

    RăspundețiȘtergere
  4. vreauultimulloc: daca as merge pe principiul s-o fac cand mi se scoala as avea o problema, pt ca se scoala tot timpul ca proasta. Dar vad eu.

    kyoteea@ Bine te-am gasit si eu. I like you too and welcome in my list.
    Si nu cred ca s-a busit nimic, habar n-am de ce nu poti comenta cu id-ul. Eu pun de obicei doar un nume si un link.

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI