sâmbătă, 19 septembrie 2009

Imaginează-ţi…

….că eşti într-o ţară străină. Cât mai străină. În fundul lumii. În Pizdeea Tropicală.

…că prevăzător fiind ţi-ai pus banii pe un card Visa la BCR. Le plăteşti acolo un comision de-ăla, de-ălalalt dar stai liniştit că nu vine Matumba la tine cu iataganul şi-ţi face traditionala urare “Give me all your money”.

…că din când în când treci pe la Maşina de Scos şi o mai întrebi de sănătate. Ea e drăguţă cu tine, şi după cateva opinteli îţi dă de vrei de la ea. Aproape întotdeauna.

…că odată, fiind supărată pe tine, ca o femeie pe care nu ai mai trecut cam de multişor, Maşina de Scos ţi-a făcut o figură urâtă: a zis prietenului ei Serverul din Pizdeea că ţi-a dat banii, dar de fapt i-a păstrat pentru ea. Femeile fac asta.

…că prietenul ei Serverul din Pizdeea l-a sunat pe prietenul lui Serverul Mioritic şi i-a spus: “trage-i banii din cont prostului. Deşi am o vagă bănuială că prietena mea Maşina de Scos i-a tras o ţeapă. Noi mai facem din astea pe aici când ne plictisim”.

…că tu la un moment dat te trezesti cu minunatul mesaj “Fonduri Insuficiente”. Da, femeile fac şi asta. De obicei când apare un astfel de mesaj caută un alt fraier.

…că tu începi să te agiţi dă-ţi recuperezi mălaiul de care chiar ai nevoie în Pizdeea Tropicală, telefonând pe banii tăi la bordelul banca de care ţine Maşina de Scos.

…care bancă te trimite la bordelul banca mioritică BCR. Aici lucrurile se complică şi mai mult, într-un foarte cunoscut stil românesc. Nu, nu vorbesc de cât costă telefonul şi cât te ţin ăia de vorbă. Am mai avut o experienţă de genul . Nu…chiar îmi place să vorbesc cu ei la telefon, sunt atât de amabili…ce dacă mă costă? Dar deviez…

…care bordel bancă mioritică îţi spune senină : “Veniţi la noi şi faceţi o cerere. Într-o lună-două vă primiţi banii înapoi.” Hopa! Stai aşa! Eu nu pot să vin la voi! Eu sunt în Pizdeea Tropicală!

…că lor le pare aşa de rău, dar asta e politica bordelului băncii. Dar bine, pot să trimit pe cineva să facă cererea în locul meu? Nu se poate. Adică se poate, dar cu împuternicire notarială. Nici dacă e împuternicit pe cont? Nici. A, e OK aşa, vin pană în Romanica, fac o împuternicire notarială şi vin înapoi. Doar e aşa de simplu…

…că nu prea ştii cu ce o să-ţi plăteşti chiria din Pizdeea Tripicală. Poate negrul va fi înţelegător şi te va lăsa să scapi ieftin, numai puţin futut în cur. Aşa le place lor să facă când nu mai ai bani. Deşi la cât îi datorez s-ar putea să ajung direct în harem. Fresh, white, crispy ass.


… că…îmi bag pula în voi de BCR. Când vin în ţară mă mut de la voi cu cont, card, tot. Îl urăsc pe tipul cu cravată roşie care m-a îmbiat să-mi fac cont la bordelul banca voastră de căcat. Ba nu, e prea puţin. L-aş spânzura cu cravata proprie, pe el şi pe toţi dobitocii de acolo care au putut să se gândească la aşa ceva. Tuturor de la BCR un călduros “Multă muie! Matumba să vă iubească şi pe voi în cur! O să vin crăcănat să vă povestesc cum a fost!“

13 comentarii:

  1. Recomand (cu rezerva ca la mine a mers, da' mno... poate am avut doar noroc) "bordelul" rbs-ist. Am primit de la ei formularul pe mail, l-am completat, scanat si trimis. Done. Money back dupa vreo luna si ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Recomanzi tardiv.
    Ba mereu m-au speriat situatii de genul asta. Cand o belesti pe sfanta pula pana la cotor fara cale de iesire. Trecem prin multe de altfel dar nu le sesizam mereu.
    Sunt alaturi de tine cu ganduri bune, si privind in urma sa speram ca negrul ala e d-ala cu pula mica,(cum spunei in articolul precedent) dar legile lui M. tind sa contrazica sperantele noastre...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, de cand cu privatizarea (de fapt si inainte) BCR-ul e pur si simplu de cacat. Campaniile de publicitate sunt de cacat, dar atrag prin cretinatatea lor multe victime. Desi este banca "Romaniei", sau mai degraba a fost, ca acuma e austriaca, au dat aia banu, o suma "modica" de 3,75 miliarde de Euro, si pot sa isi bata pula cum vor ei de cetatean. Si oligofrenu'-n cravata rosie din spoturile lor publicitare ar trebui sa primeasca un premiu pentru cretinatatea exemplara de care da dovada.

    RăspundețiȘtergere
  4. PS
    Cand vine negru' dupa chirie, incearca cu maioneza, margarina, untura de porc(usor) sau (daca ai) vazelina. Pentru lubrifiere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tuturor pentru incurajari. Asa cum ati putut probabil sa va dati seama, nu e dracul niciodata asa de negru cum pare, solutii se gasesc, si spre dezamagirea poate a unora care ar vrea sa ma vada dezbirginat in parti anale probabil ca nu va fi asa.
    Incercam doar sa povestesc in stilul caracteristic o situatie ABSOLUT CRETINA.

    Si...Adriana, stiu ce zici de RBS. Numai ca aici nu s-a auzit de MASTERCARD(sau na, cu unele exceptii marunte), ci doar de VISA, iar mie mi-a trebuit neaparat VISA. Si n-am ce zice de aplicatia lor de pe net, e chiar draguta, comisioane ok, treaba e flexibila...pana sa ma aflu in situatia asta cand "Nu se poate"

    RăspundețiȘtergere
  6. Sau mai bine spus, nu e negrul atat de drac cum pare....

    RăspundețiȘtergere
  7. Si zii, ai ajuns curva negrilor din cauza alora de la BCR?!
    De-asta puneam io ce spuneam in leapsa aia...

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. vrei sa te mai intorci in tara?
    2.stii tu daca is probleme cu negru' call miii :)

    RăspundețiȘtergere
  9. bai, dar mie mi-ar place sa ma futa ala in cur... pe bune... ce misto (si cit era chiria?)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie nu-mi place sa ma fut in cur cu negri. Poate pentru ca sunt rasist? Nu stiu. Oricum, chiria era destul de mare incat sa raman sclav sexual ceva vreme. Din nefericire s-a rezolvat intre timp si nu mai trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da un forward si BCR-ului la ce ai scris...

    RăspundețiȘtergere
  12. Va multumim!

    Va multumim pentru interesul pe care il manifestati referitor la produsele si serviciile BCR. Solicitarea dumneavoastra a fost preluata si veti fi contactat in maxim 24 de ore in cazul solicitarilor trimise in cursul saptamanii si 48 ore in cazul celor trimise in week-end. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie complementara.

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI