sâmbătă, 12 septembrie 2009

Leapşa pe ouate sau Nouă lucruri pe care aş vrea să le fac până crăp

Urăsc chestia asta nouă care a apărut pe net sub numele de LEAPŞă. Şi tocmai am primit una de la Chester. Ce să fac? Să-l calc pe cap? Să-i dau curs? Cred că o să-I dau curs totuşi, pentru că nu e una din lepşele cu 100 de întrebări idioate gen oracolele fetiţelor din anii ’80 care se tineau pe caiete dictando şi trebuia să răspunzi la toate întrebările gen “de ce colegă de clasă iţi place”. Nu, subiectul e pur şi simplu “Ce ai vrea să faci până nu dai colţul”. Nouă chestii. De ce nouă, habar n-am, probabil a vrut el să se dea mai interesant.

Oricum voiam să scriu ceva pe tema asta, aşa că… Şi nu e o chestie care vreau s-o dau mai departe la tot blogroll-ul. Dacă vrea cineva să scrie despre asta, bine, dacă nu, mă doare la banană. Deci…


1. Aş vrea să fiu liber. Fiecare să înteleagă ce vrea, eu ştiu ce am vrut să zic prin asta. Şi cred că am zit tot.

2. Vreau să particip la o orgie cu sex, iarbă şi alcool care să ţină măcar toată noaptea, şi vreau să scap de acolo fără să fiu futut în cur sau să iau muie.

3. Vreau să particip la un concert Nightwish în care să cânte iar Tarja în loc de Anette.

4. Vreau să fac bunjee-jumping de la o înălţime mai mare de 150 metri, să zbor cu parapanta sau cu deltaplanul şi să sar cu paraşuta. Vreau să am curaj să fac asta.

5. Aş vrea să pot sta de vorbă cu Freddie Mercury şi să-i spun aşa : “Coae, ai fost fenomenal, dar de ce căcat ai fost aşa de idiot să iei SIDA pe lorgean şi a trebuit să crăpi în loc să ne mai încânţi auzul vreo 30 de ani?”. Şi să-i trag o scatoalcă prietenească după ceafă.

6. Vreau să doară prostia, ipocrizia şi nesimţirea de fiecare dată când “deţinătorul” deschide gura. Mai ales în public şi la televizor. Să doară groaznic.

7. Aş vrea ca toate băncile să aibă datorii la mine şi eu să le trimit când mi se scoală scrisori gen “Stimate client, pula mea a hotărât să vă mărească dobânda de la 100% la 200%. Vă mulţumim că aţi ales Porcuşorul Credit Company.”. Să vadă şi ei ce bine e.

8. Aş vrea să fiu dictator pentru un an. Promit că o să fiu un dictator bun. Vă băgaţi ?

9. Vreau să mor liniştit, în somn, ca stră-bunicul, nu ca pasagerii lui, urlând îngroziţi. Asta e preluată dintr-un banc, da’ pricepeţi voi ce-am vrut să zic.


Na, leapşă. E bine ?

3 comentarii:

  1. io ma bag la aia cu orjia, in aceleasi conditii.si daca ma faci vice-dictator, jur k o sa fiu mana de fier in pantof de catifea! jur!

    ps. si sa ma fut in el de cont de utilizator de wordpress, ca nu merge:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. putine dorinte..mai ales ca 2,3 din ele...trebuie sa te dezamagesc nu mai ai cum sa le indeplinesti....(gen Freddie)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca i-ai dat curs. Ca daca ma calcai pe cap imi stricai fata total angelica si minunata. Asa ca multumesc. :D

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI