joi, 10 septembrie 2009

Porcuşorul Serios

În ultimul timp am observat cu stupoare că am început s-o ard pe subiecte serioase, ceea ce nu e în topicul acestui blog. N-aş vrea să fac varză pe aici si să-mi derutez fanii cu chestii serioase, lacrimogene sau melancolice, astfel încât aceştia să zică : “ Futu-i! S-a prostit şi ăsta! “.


Aşadar am decis să înfiinţez un alt spaţiu ( blog de fapt, dar îi zic eu aşa mai pretenţios “spaţiu”, ca DJ-ii ăia care nu mai lucrează la un album, ci la un proiect ) în care să pun chestiile serioase. Voi pune câte un link pe acest blog spre noul articol serios născut de mine, pentru a nu deranja milioanele de glumeţi care intră şi citesc pentru fantasticul meu simţ al umorului. Iacătă-l aici:


http://porcusorulserios.blogspot.com/


Lectură plăcută tuturor oamenilor serioşi, care se oripilează de limbaj colorat şi nu numai. Sper să am destulă inspiraţie şi penel pentru a umple două bloguri deodată.

5 comentarii:

  1. Coaie, esti dat dracu daca ai 2 bloage ma! Felicitari si din partea mea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci voua. Daca vreau pot sa-mi fac si 3 bloage, sper numa sa am cu ce le umple.
    Nu ca as fi un scriitor prea prolific, numa nu vreau sa amestec chestiile serioase cu cele glumete, si vaz ca s-au adunat cateva. Nu prea multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi poti da si adresa de email a sefului tau? stie ca ai 2 bloage? cat timp domnule pe unii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Iaca acia: sefuludan@multimeadesefi.ro

    Blogul al doilea l-am facut ca un apendice ( sper sa nu faca apendicita ) a blogului 1, asa cum am explicat. Si nu, nu am timp mai deloc...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI