marți, 22 septembrie 2009

Soyez Lezbien Venus

Pentru că în ultima săptămână am observat un nou val de vizitatori care mi-a trecut graniţele umilului blog, ţin să le urez un călduros Soyez Lezbien Venus.

Aici e un blog unde ne râdem puţin, facem mişto de tot ce mişcă în limbajul care ne place şi ne simţim liberi să spunem cam tot ce ne trece prin scăfârlie.

Nu am de gând să cenzurez pe nimeni, deci puteţi lăsa un “Bună ziua”, un “Să te fut” sau orice altceva. Porcuşorul apreciază. O rugăminte însă: nu fiţi măgari. Porcuşori puteţi fi.

Acestea fiind zise….spor la ce vreţi voi. Şi…..



9 comentarii:

  1. Ma Dane,ce dracu' ma,ne iei la misto? Adica Soyez Lezbien Venus...ce naiba inseamna? Se refera cumva la lesbiene?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziceai ca putem fi porcusori, insa nu magari. Okay, dar ceea ce nu inteleg e diferenta intre magar si porcusor. Poate ca-s eu mai incet la minte, dar oricum nu vreau sa ma lansez in supozitii, voiam sa aud explicatia din gura "maestrului".

    RăspundețiȘtergere
  3. Multamesc (ca ma simt si eu parte din "noul val") si pana una alta, buna ziua :)

    RăspundețiȘtergere
  4. MenThal: imi place exprimarea libera, urasc cenzura si vreau ca lumea sa se simta bine aici, indiferent de "forma" exprimarilor. Asta inteleg eu prin porcusor.
    Magarii apar cand IQ-ul mediu dint-o comunitate oareshcare incepe sa scada si ajung sa se injure gratuit. Injuraturi, primesc, dar argumentate dom'le :P

    Adriana: Bine ai venit. Asteapta-ma, o sa trec si eu pe "strada" ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adriana,tu nu faci parte din "noul val".

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristi, cum zici tu. Da' ce zici tu?

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI