duminică, 6 iunie 2010

Să mă cac

Să mă cac pe ţara asta împuţită în care am ajuns. Şi pe 80% din locuitorii  ei. Şi chiar mă bucuram că de data asta e o ţară cât de cât civilizată, vezi doamne, nu chiar curu’ Africii ca data trecută.  Că de, când zici Maroc te gândeşti, nu-i aşa, la plaje însorite, bazaruri pitoreşti, Casablanca, Tanger, chestiuni romantice şi turistice, nu? Sahara, muntele Atlas, Mediterana, Atlantic...oameni prietenoşi, ţară aproape occidentală, mentalitate sănătoasă...

O pulă! O pulă imensă, flască, hâdă şi plină de bube. Atât. O pulă greţoasă care atârnă flasc şi bălăbăneşte fără rost din stânga în dreapta, abia mai îndeplinindu-şi funcţia de pişătoare. O pulă pe care o iei în cur în fiecare zi din momentul în care ieşi pe stradă.

Să mă cac pe toţi care şi-au luat carnetul aici pe şpagă ( că, nu-i aşa, nu ai cum să-l iei fără şpagă ) şi au ieşit toţi deodată la plimbare pe stradă. Care habar n-au să conducă, dar taie calea, fac raliuri, nu lasă niciodată pe nimeni să treacă, fie că e pieton, mâţă sau altă maşină.

Să mă cac pe poliţaii asudaţi care sunt peste tot dar nu au nici cea mai mică utilitate în afară de a decora vag intersecţiile, şi care doar stau lipiţi de câte un radar primitiv şi încasează şpaga.

Să mă cac pe toţi ne-mâncătorii ăştia de porc, că vezi doamne, porcu’ ar fi un animal murdar. Muie băi. La toţi, muie cu o pulă răsucită de porc care a futut în cur un poliţai marocan. Sunteţi mai mizerabili de 1000 de ori decât porcii. Aici carne refrigerată găseşti doar în super marketuri, în rest stă pe tejghele în plin soare şi voi alungaţi alene muştele de pe ea cu un pămătuf de pene. Lângă grămada de gunoi.

Să mă cac pe pudoarea voastră falsă de naţie de muişti, care până şi duşul îl faceţi  cu chiloţii murdari pe voi, după care spălaţi şi chiloţii şi pula cu acelaşi săpun care a văzut toate pulile din sala respectivă, doar pentru a nu “insulta virilitatea celorlalţi”.

Să mă cac pe ipocrizia voastră aşa zis religioasă. N-aţi da o cameră la hotel unui cuplu necăsătorit, dar e perfect în regulă dacă respectivii iau două camere separate. Doar pică banu’, şi ei sigur nu se duc noaptea unu’ la altu’ să se fută. Sau nu-i vede Allah.

Să mă cac pe falsa ta amabilitate, marocan împuţit, cu care vii la mine pe stradă, te faci că mă cunoşti, mă întrebi de sănătate, că ce-mi mai face tata, mama şi fraţii, apoi candid îmi ceri bani pentru nu ştiu ce rudă din spital. Muie şi idioţilor care muşcă, deşi nu cred că există aşa proşti pe lume.

Să mă cac intens şi pe toţi vânzătorii care îţi trag ţepe, că, nu-i aşa, eşti european plin de bani, care îţi dau rest calculat ‘à la marocaine’ dacă nu eşti atent. Toţi şoferii de taxi hoţi care îţi adaugă ceva între 50 şi 100% pe o cursă doar pentru că e seara. Dar nu la toţi e seară.

Să mă cac pe toţi cocălarii traşi la cămaşă şi daţi cu gel care stau în cafenele dis-de-dimineaţă cu faţa la strasse şi se holbează în grup la tine, bodogănind ceva în limba asta imposibilă.

Să mă cac pe toţi părinţii idioţi care, în numele lui Allah şi al unei religii prost înţelese, îşi păzesc fetele mai ceva ca noi butelia pe vremea lu’ Ceaşcă şi nu le lasă să iasă seara după 9, dar vor să le mărite. Cu cine, nu ştiu, dacă nu ies în lume. Nici măcar nu se agită să le găsească soţi, dar nici nu le lasă să-şi caute singure. În ţara asta de ciudaţi nu e deloc de mirare să găseşti virgine la 30 de ani, care îşi aşteaptă încă prinţul tuciuriu pe cal alb. Şi care mai sunt şi mândre de chestia asta. Sau prinţul spaniol ori francez, care să le scoată din căcatul ăsta şi să le ducă într-o ţară normală. Muie ipocriţilor. Asta nu mai are nimic de-a face cu religia. Nici cu a mea, cu care ziceţi că n-aveţi nimic, nici cu a voastră, pe care nici măcar n-o înţelegeţi. Are de-a face cu creierele voastre de bibilică.

Să mă cac vârtos şi pe perioada care o să înceapă din 11 august şi o să ţină cam o lună şi care se cheamă Ramadan. În care voi ţineţi toată ziua un fel de post negru, dar din ăla negru-negru, de nici apă nu beţi pe căldurile alea infernale. Iar după lăsatul întunericului băgaţi în voi ca disperaţii. Şi n-aş avea nimic cu asta. Din partea mea postiţi până crăpaţi toţi, dar ce vină am eu să nu găsesc nici o mâncătorie deschisă? Să nu pot măcar să beau un gât de apă pe stradă că se uită strâmb ţiganul marocan la mine, că, vezi doamne, nu-i respect alegerea. Să trebuiască să mă ascund prin colţuri ca să beau o cafea şi să înfulec rapid un sandviş?

Să mă cac şi pe vânzătorii de haşiş care, după ce că ţi-l dau şi de trei ori mai scump ca unui băştinos, îţi mai vând şi căcat uscat, ciocolată sau te mai cruceşti ce. Zgârciţilor, la voi creşte peste tot, e ţara lui. Fiţi măcar cu bucă şi vindeţi din ăla adevărat, şi aşa îl plătesc cât nu face. N-o să sărăciţi, vă asigur eu.

A, da, şi să mă cac pe toţi bucătarii mizerabili şi pe toţi ţinătorii de mâncătorii care spală tacâmurile şi paharele NU. Chiar în restaurante. Sunteţi o naţie de împuţiti, am mai zis-o. Curăţenia la voi e ceva opţional. Mă mir că nu m-am îmbolnăvit încă de-o lună de când sunt aici. Dacă scap în lunile astea cât mai am de stat, o să am cel mai tare sistem imunitar din lume, fără să beau Actimel sau să mănânc usturoi.

Oh doamne, ce dor mi-e de Coasta de Fildeş. De 1000 de ori aş prefera să mă duc acolo, unde oamenii chiar dacă au mult mai puţine decât voi, măcar sunt normali la cap şi ştiu să-şi trăiască viaţa. Asta chiar dacă 50% sunt musulmani. Starea unei ţări n-are nimic de-a face cu religia, ci cu creierul. Pe care voi îl aveţi atrofiat.

Muie Maroc.

19 comentarii:

  1. Baga-le 3 puli si 5 cacati si de la mine porcule. Sa fie acolo pentru ei si mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. De-aia spuneai tu ca ai "o perioada mai grea " ??... Acu' inteleg ... Spune , nene, tot aici; da-i drumu' ; descarca-te ! Da-le cat sa le-ajunga , ba chiar si ceva in plus !!! Arde-i ! fa-i de rahat ! da tot pe goarna sa stie toata lumea !! Sa compatimim impreuna .
    N-am fost in Maroc da' te inteleg : m-a dus viata o data in India. Cu treaba . Si acolo e cam cum spui tu : te izbesti la tot pasul de mizerie , ipocrizie, fanatism, smecherie, nesimtire, aglomeratie si tot felul de ciudatenii care te lasa perplex. Eu am bolit vreo luna dupa ce m-am intors de acolo si sincer, nu m-as mai intoarce.
    Un lucru totusi e bun in ceea ce te priveste : marochezii aia n-or sa te manance !...
    Ca n-au voie de la stapanire.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Am ras de mi-au dat lacrimile, citind . Merci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, io nu rad. Sincer. Ma mai enervez si atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum , deh, sincer imi pare rau pentru tine, mai ales ca , din cate pricepui io, o sa stai acolo pana hat dupa postul lor cel mare ; da' daca ai umor , ce sa fac ?!
    In alta ordine de idei : niste poze, ceva , se poate ? Daca tot esti ambasadorul prieteniei si fratiei intre popoare , fa si tu niste pictures mai de porc si arunca-ni-le si noua , spre edificare. Bonne journee !

    RăspundețiȘtergere
  6. =)) ce descriere plastica =)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, vai cata ura, cata exaltare in spurcaciune, cat dispret...si eu care credeam ca traiesti pe acolo la bella vita ...

    Vad ca peste tot e cacat... Imi pare rau...ca pot spune. Te astept acasa la terasa la Nora la niste "nefiltrate". Prietenii stiu de ce...

    RăspundețiȘtergere
  8. sper ca ai suficienta hartie igienica, sa nu te murdaresti si sa vii cu el aici:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mah tu lucrezi la Halcatel ca numai aia te trimit prin kkturi din astea de tzari. Nu stiu cum e in Coasta de Fildes dar am fost in Nigeria si Ghana si n-a fost fain deloc. Bafta in misiune :)

    RăspundețiȘtergere
  10. O mică curiozitate..E mai rău ca în România, nu? Asta aşa...ca să nu ne mai plângem.
    Povesteşte-ne mai bine cum este pe Coasta de Fildeş.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Porcuşorule , bun, am văzut care e prima ta impresie . Şi a doua - a treia ... Da' acum, că tot te pornişi, n-ai vrea să continui şi să ne povesteşti mai multe despre ce şi cum pe la Marocu' cela ?! Că doar talent si nerv si verb si tăte celea ai, cu carul. Fii Şeherezadu' nostru, Porcuşorule !... Pliiiiiz.

    P.S. Pe urmă, îţi povestesc şi eu cum e la Paris, unde mă duc duminică.
    Na, că nu m-am putut abţine! :))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai, nu ma pun sa povestesc acuma. Sorry. Si nici n-am umblat prea mult ca sa imi fac o parere de ansamblu.
    Daca o sa vad ceva demn de mentionat o sa povestesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. @GMX: Nu stiu daca e chiar mai rau, drumuri au mai bune, salarii au mai mari, da e rasa mizerabila si conceptiile idioate. C'est tout

    RăspundețiȘtergere
  14. Porcusorule...
    Daca vrei, te invat cum sa faci vin din portocale sau smochine.
    Iese bestial...

    RăspundețiȘtergere
  15. Vleau.
    Da' mai bine palinca_ca te torpilezi mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  16. Hai, mai vino si pe acasa. Dai dracu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mna, Porcusorule, te citesc de-un timp, da' n-am considerat necesar sa ma bag in zeama pe-aici. De data asta, scuze, nu ma pot abtine. Imi pare rau pentru situatia ta, dar mie una mi se pare nespus de amuzanta situatiunea, iar asta doar datorita stilului tau de a povesti. :))) Si inca ceva: eu in general nu prea injur si nici nu imi place sa-i aud pe altii vorbind ca la usa cortului, dar exista exceptii care nu te pot face decat sa izbucnesti in ras. Tu esti una de-aia. Adica o exceptie. Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  18. Normal, doar porcusorul e o fiinta gratioasa...ce plm :P

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI