luni, 6 iulie 2009

Scrisoare de inimă albastră

Iubito, nici în cele mai negre coşmaruri nu m-aş fi gândit că ai fi putut să-mi faci aşa ceva, să pleci fără un cuvânt. M-ai rănit foarte tare şi profund. M-ai părăsit chiar când aveam mai mare nevoie de sprijin. România pierdea în faţa Serbiei şi îmi venea să strâng pe cineva de gât. Ceva se prăbuşise în mine, m-am îndreptat spre frigider, şi când colo, blestem, berea se terminase. Îmi amintisem ca prin vis că te rugasem să mai iei un bax, dar frigiderul se încăpăţâna să fie gol. Am ridicat privirea uimit, căutându-te şi atunci am observat biletul tău spunând tăcut de pe masa doar atât: “Adio, eu plec”. Nici azi nu-mi pot imagina de ce.


România pierduse lamentabil, tu m-ai părăsit chiar în acel moment greu, iar la magazinul din colţ închisese de mult, aşa că nu am putut nici măcar să-mi înec amarul în bere. Unde eşti iubito? Te-ai destrămat ca un fum în noaptea neagră. Îmi găsesc o efemeră consolare în prietenii pe care i-am neglijat prea mult timp, pentru că tu îmi spuneai că merit mai mult decât gaşca aia de rataţi. Am descoperit că nu m-au uitat şi că mă iubesc în continuare. Bine, sunt răi câteodată, mai ales când îmi spun că lasă că e bine că am scăpat de tine, că erai o pizdă proastă care voia să mă îndepărteze de ei. Cred că astea sunt doar tachinări, ştii cum sunt băieţii. Şi că nu ştiu ce-am văzut la tine, că ai fost cea mai urâtă din toate prietenele mele. Bine, asta trebuie să recunosc, iubito, dar să ştii că nu are importanţă, eu te-am iubit pentru celelalte calităţi ale tale, ei nu pot înţelege asta, nu sunt aşa de profunzi ca mine. N-au înţeles niciodată când le explicam că deşi eşti un pic grăsuţă şi cu sânii lăsaţi, o sugi incredibil de bine. Da, iubito, faza aia cu limba pe care o faci n-am întâlnit-o la niciuna din fostele sau actualele mele prietene, să ştii că te-am apărat în faţa tuturor, deşi tu m-ai părăsit fără nici o explicaţie.


Te-am căutat după aceea, chiar dacă tu nu mai voiai să-mi răspunzi la telefon. Am aflat că te-ai mutat din nou cu prietena ta din facultă, blonda aia simpatică, Maria. Să ştii că am fost intr-o seară să te caut. Maria mi-a spus că nu eşti acasă, că eşti plecată din oraş la mama ta, dar a fost bună cu mine, m-a poftit să intru şi m-a servit cu un pahar de vin, deşi zicea că tu i-ai interzis categoric să dea orice relaţie despre tine. Apoi cu încă unul. Am băut şi mi-am deschis inima in faţa ei, deşi nu-mi stă în fire. Maria m-a ascultat mi-a impărtăşit sentimentele, şi a incercat să mă consoleze. Maria e fată bună, şi trebuie să recunosc că arată beton. Mi-a mai spus că mă ştie din anul doi şi că a visat de multe ori la mine, dar fiind prietena ta nu a vrut să se bage peste. Am fost foarte surprins, pentru că nu mă aşteptam. Apoi…să fi fost vinul sau amărăciunea adunată în mine? Da, ne-am tras-o, dar să ştii că nu a fost nici pe departe la fel ca şi cu tine. Poate mă repet, dar nimeni nu ştie să facă aşa de bine faza aia cu limba…să-i arăţi şi ei într-o zi. Mi se părea însă ceva ciudat şi familiar la ea, şi abia când a avut al patrulea orgasm mi-am dat seama ce era: îmi şoptea la ureche aceeaşi frază care mi-o şopteai şi tu: ”da târfă mică, acolo…” O să-ţi pun o întrebare indiscretă, iubito, să nu te superi: “sper că nu sunteţi lesbiene”. Asta m-ar răni şi mai tare. Doar ştii că eu nu te-am înşelat niciodată cu vreun bărbat.


Am plecat de dimineaţa spre servici cu inima şi mai grea. Fusese o noapte cum n-am mai avut de o săpămână, dar totuşi ceva îmi lipsea: tu.


Peste două zile am căutat-o pe sora ta. Credeam că ea putea să-mi dea mai multe detalii despre cum să dau de tine. Ştiu că e căsătorită şi că n-ar trebui să fac vizite târzii, dar să ştii că am sunat-o şi mi-a zis că pot să vin, pentru că soţul ei e plecat în delegaţie două săptămâni la Poiana Braşov. Era un pic necăjită că nu a putut şi ea să meargă, dar el zicea că are un program foarte încărcat şi în mod sigur nu va avea timp de ea. Era vorba să distreze nişte clienţi importanţi, şi ştii cum e cu clienţii ăştia, trebuie să te prefaci că te simţi bine cu ei….dar deviez. Amândoi ne-am vărsat oful, mi-a oferit un pahar de whiskey, atmosfera s-a încălzit…şi chiar nu ştiu cum am ajuns în dormitor. Mi s-a părut ciudat la început, dar până la urmă m-am gândit că rămânem într-un fel in familie. Şi să ştii că în timp ce o făceam am închis ochii şi m-am gândit că erai tu deasupra mea. Nu a fost greu deloc, mai ales că mi-am dat seama de o chestie interesantă: cand aveţi orgasm, amândouă aveţi tremuratul ăla din picior, care mă făcea să râd întotdeauna ca un dement. Sper că nu s-a supărat.


Nu mai ştiu ce să fac, iubito, sunt la capătul puterilor. Nu mai am linişte, nu mai dorm noaptea…bine, e şi din cauză că prietenii mă scot mai tot timpul prin baruri şi nu prea am timp de somn. Nu ştiu dacă ţi-am spus, gaşca noastră s-a mărit, acum avem şi câteva pipiţe bune de numa. Ne distrăm de minune, dar eu tot la tine mă gândesc. Chiar dacă acum am o viaţă socială pe care mulţi ar invidia-o, chiar dacă nu duc lipsă de sex, ceva îmi lipseşte:tu. Poate mă repet, dar chiar niciuna din tipele cu care ies acum nu face ca tine faza aia cu limba….mi-e dor de tine, revino.


Cu drag şi cu speranţă,

Am tău veşnic iubit

Dan

15 comentarii:

  1. hai ma ca eu tot te iubesc:)
    si cred ca stiu despre care chestie cu limba vorbesti:">

    RăspundețiȘtergere
  2. Da iubito, revino...promit ca la urmatorul meci sa nu mai fiu porcusor, iti dau si tie din berea mea si chiar te las sa-mi mananci semintele

    RăspundețiȘtergere
  3. dar vaai! ei afla tinere ca nu merge asa cu una cu doua sa imi nenorocesti tu mie fetili? sa suspine dupa tine derbedeule care esti.Acum inteleg io prea bine cu cine semeni golanule.Cu taicatu' normal,ca el asa mi-o facut si mie de nu mai dorm noptili si ma zbucium in lacrimi de ce m-o parasit la tinerete ca nu meritam...aaa nu ti-a zis...ca mai ai 2 surori?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca n-ai facut-o si cu maicasa tot degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. da defapt cu asta vroiam sa inchid mai sus eu...si pi minii cini?

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta incepe sa sune a telenovela. Aia in care afli ca mai ai o sora numai dupa ce i-ai tras-o bine de tot. Si ea stia, dar a aplicat zicala populara inteleapta:
    So what if we have the same mother/ I'm still gonna fuck my little brother

    RăspundețiȘtergere
  7. si cum io-s fana telenovele nu imi scapa nici una..m-ai prins de unde mi-a venit ideea:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci Jose Armando cu Ana Lugojana erau frati? incredibil. Revelatia suprema

    RăspundețiȘtergere
  9. iti las tie berea jur! eu vin cu vodka mea nu-i bai, hehe io's mai tare

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun, evident ca tu esti cea mai tare. Dar daca aduc un bax de redbull imi dai si mie din vodca ta?

    By the way, tot eu sunt mai tare, ca imi place palinca de 50+ grade. Aduc si de-aia. Cine se mai baga?

    RăspundețiȘtergere
  11. hai hai
    prima oara in exclusivitate

    RăspundețiȘtergere
  12. pikk miii pikk miii,vin cu gheata(si sub tricou daca e nevoie)

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesanta postarea, chiar am ras la faza cu limba

    RăspundețiȘtergere
  14. esti nebun!dar e tare!si faza cu tremuartul piciorului cum era?cred ca se gadilea in cerul gurii!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI