marți, 4 mai 2010

Drama unui bărbat - partea întâia


- Mişcă-te mai repede cu tava aia! Ce-ai rămas înţepenit acolo ? Şi ai grijă să nu-mi verşi cafeaua că te ia mama dracului, ai înţeles ?
- Da, imediat vine.
- Da stăpână, imediat vine! Poate n-am auzit eu cuvântul stăpână ?
- Da, stăpână, aşa este.
- Cuum? Mă faci surdă ?
- Nu stăpână, nici vorbă. Uitaţi, aici e cafeaua dumneavoastră.
- Bine, bine. Ce prostuţ şi neîndemânatic eşti ! Haide, vino aici şi ajută-mă să mă ridic. Dacă eşti cuminte în seara asta te las să-mi faci masaj la tălpi.

Faţa bărbatului se lumină de bucurie. Veni să se gudure lângă femeia obeză şi se opinti cu greu să o ridice. Guşa triplă îi atârna provocator, iar picioarele pline de delicioase şunci celulitice se frecau unul de altul cu graţie, ca doi caltaboşi imenşi. Bărbatul era în culmea excitării.
- Mai cu viaţă, puişor. Ce s-a întâmplat cu tine ? Parcă nu mai eşti în formă. Iaaaa uite la el ? Ce avem aici ? Un colăcel ? Nu cumva te-ai îngrăşat ? Ştii că nu-mi plac graşii.
- Nu stăpână, nu m-am îngrăşat. Ţin regim, îmi fac exerciţiile regulat….
- Lasă vrăjeala! Simt că te-ai îngrăşat. Ia treci aici pe cântar!

Bărbatul se execută fără entuziasm. Era un tip perfect, de un metru nouăzeci, copiat parcă dintr-o revistă. De fapt toţi erau aşa. Toţi cei care ţineau să beneficieze de graţiile vreunei femei.
- Ştiam eu! – urlă grasa în culmea isteriei. Ai pus 340 de grame de săptămâna trecută! Iar te-ai îndopat ca un porc.
- Nu stăpână, mănânc doar salate şi beau apă plată cu lămâie.
- Minţi! Afară! Afară nenorocitule! Să nu te mai văd pe aici. Aşa sunteţi toţi bărbaţii. Nişte mincinoşi profitori. Şi când mă gândesc ce bună am fost cu tine. Următorul!

Bărbatul rătăcea fără ţintă pe străzile pline de alţi bărbaţi traşi parcă la indigo, cu trupuri perfecte. Asta era, nu se putuse abţine şi dăduse iama la tava cu prăjituri, iar femeia se prinsese. Ştia acum că nu va mai avea şansa să se apropie măcar de vreuna vreodată. Fusese trecut automat pe lista neagră computerizată a tuturor femeilor disponibile, iar CV-ul său nici măcar nu va mai fi luat în calcul de către computerul central. Se opri într-un gang, şi cu mişcări prelungi îşi făcu o labă tristă. Cea mai tristă labă din viaţa lui. Era condamnat la gheitudine veşnică, alături de ceilalţi gay. Seara aceasta îl va prinde probabil într-un bar de gay sau poate într-un bordel de gay, unde va sodomiza un gras pe care şi-l va imagina ca fiind femeia care chiar îl dăduse afară. Da, era o idee bună. În fond trebuia să se descarce cumva.

Totul era consecinţa războiului biologic care exterminase cvasitotalitatea femeilor de pe planetă. Puţinele femei rămase trăiau în huzur, se îngrăşau ca niste vaci şi îşi alegeau bărbaţii după cele mai idioate capricii şi imposibile criterii. Probabil fututa aia de bombă fusese inventată de o femeie grasă, ca răzbunare faţă de umilinţele îndurate şi întâlnirile ratate în decursul vieţii ei triste.

- va urma -

9 comentarii:

  1. Pai din cate pricep eu ... asta e iadul , fratilor ! Gata, e hotarat, acolo e de mine !!! Porcusorule, te astept - sa vezi tu instructie ce-ti iei ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Huo porcu'
    Misto post, dar ampulea... iar ai vazut filme xxx cu xxl...

    RăspundețiȘtergere
  3. Julie: Ti-ar place, ai? Stai ca vine si partea a 2-a :)
    ZWK: o sa joci de bucurie :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,da stăpână"..îmi place cum sună!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acu' ... totul e relativ : iadul unora e raiul altora . Şi viţăvercea ...
    Dar oare se întrezăreşte o mică ameninţare din partea Porcuşorului ?... "Stai că vine ea si partea a 2-a" .... S-o vedem, zic !

    RăspundețiȘtergere
  6. de mult asteptam un post ca asta:P
    ce dor imi era..ma duc la tava cu prajituri:))

    RăspundețiȘtergere
  7. hahahaha! ultima propozitie va fi mare titlu mare pe coperta New York Times! cateva decenii numai!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte tare ... e unul din cele mai tari posturi din ultima vreme : )

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI