marți, 6 octombrie 2009

Ravele


2009 – Pentru prima oară în istorie, DJ Minune de Minune în colaborare cu trupa O-Zen reuşeşte să mixeze manelele cu muzica rave. Succesul noii muzici este imens, aceasta invadând toate discotecile din vest. Noul curent muzical este denumit Ravele.

2010 – DJ Minune de Minune este supranumit Pavarotti al ravelelor, acestuia fiindu-i recunoscut meritul de a fi coborât maneaua din sfera exclusivistă în care sălăşuia şi de a fi făcut-o accesibilă masei mari de melomani mai puţin culţi.

2011 – Apare un studiu controversat conform căruia noul gen de muzică ar crea dependenţă, ar reduce nivelul de inteligenţă şi ar stimula fertilitatea la femei şi libidoul la ambele sexe. Colectivul de cercetători este omorât cu pietre.

2012 – După ce câteva melodii “la moda” sunt ascultate de câteva ori în cantina Comisiei Europene, Gigi Becali este propus şi votat în unanimitate comisar pe probleme de cultură. Noua muzică este introdusă imediat ca fundal sonor pe culoarele Parlamentului European.

2012 – Datorită activităţii deosebite a comisarului european pe probleme de cultură, noua muzică este exportată peste tot în lume. Brusc, oamenii devin mai fericiţi.

2013 – Apare un alt studiu conform căruia noul gen de muzică ar stimula fertilitatea şi libidoul şi ar uniformiza tenul audienţei. Astfel albii devin 2 tonuri mai coloraţi, iar negrii se albesc. Singurii oameni de pe planetă care nu suferă modificări cromatice sunt o rasă de foşti nomazi, actualmente stabiliţi in intreaga Europă, care deja aveau culoarea respectivă şi erau deja imuni la orice mutaţie, din cauză că ei ascultau deja un fel de pre Ravele. De asemenea, se infirmă studiul anterior conform căruia nivelul de inteligenţă ar scădea.

2014 – Europa e încântată. Se rezolvă dintr-un foc problema declinului demografic şi al rasismului, toţi locuitorii având acum cam aceeaşi culoare. Parlamentul european îşi mută sediul în ţara de origine a ravelelor, Rromânia.

2017 – Programul SETI începe să transmită în spaţiu ravele celebre, ca cel mai puternic şi reprezentativ mesaj al omenirii.

2019 – Europa işi rezolvă şi problema infracţionalităţii, ştiut fiind faptul că ţiganii nu fură de la vecini. Rămâne doar prolema minoră a răfuielilor între bande şi a crimelor stradale, compensată însă de creşterea demografică spectaculoasă.

2025 – Noul gen muzical este interzis în China. India se dublează ca număr de locuitori şi ajunge să controleze economia întregii Asii. Japonezii se sinucid în masă. Americanii introduc hamburgerul cu Coca Cola ca prânz obligatoriu în şcoli. Laponii şi eschimoşii privesc stupefiaţi cum lumea se duce de râpă.

2030 – Vadim este ales preşedinte al Europei Unite. Declară imediat că va deporta toţi ţiganii în 24 de ore. Când i se spune că deja nu mai pot fi deosebiţi şi că va trebui să deporteze pe toată lumea face o criză de nervi şi rămâne bâlbâit.

2050 – Japonezii rămaşi în viaţă emigrează în Laponia şi pun bazele unei asociaţii de salvare a planetei împreună cu guvernul local format din elfi.

2055 – Cercetătorii de la laboratoarele SETI recepţionează în sfârşit un mesaj de la o inteligenţă extraterestră. După îndelungi eforturi acesta este decodificat : “Venim mâncaţi-aş”.

2085 – Cum nimeni nu mai produce nimic şi populaţia creşte în continuare oamenii ajung să se mănânce între ei sau să se refugieze în păduri, unde duc o viaţă preponderent arboricolă. După mulţi ani efectul de seră începe să se diminueze. La fel şi populaţia aflată în pragul foametei.

2099 – Nivelul de inteligenţă al planetei a ajuns aşa de scăzut încât laponii, eschimoşii şi japonezii aflaţi în exil nu au nici o dificultate în a-i închide în ţarcuri pe supravieţuitorii foametei şi în a prelua controlul lumii.

2105 – Se creeaza noua federaţie mondială a ţărilor anti-ravelistice. Moş Crăciun este acum noul preşedinte în exerciţiu. Ravelele sunt interzise şi peste tot se ascultă doar muzică clasică, păstrată de japonezi pe nişte discuri lucioase care odată se numeau CD-uri.

2130 – Aterizează în sfârşit prima navă extraterestră. E neagră, cu hublouri aurite şi din difuzoare răsună celebrul refren “Am lovele, am valoare” pe ritmuri de rave. Este distrusă pe loc şi ocupanţii sunt transferaţi într-un Zoo.


6 comentarii:

  1. cam sumbru viitor domnule confucius (sau care ii mai fi..)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara numar, fara numar predictiile matale, domnule Porcudamus.
    Marturisesc cinstit ca azi , pe cand ma odihneam la Diverta citind ca tot omul pe moka o carte misto ("Confesiunile unui bancher toxic" de Cresus, o recomand !), mi-a venit o pofta mare sa verific daca ai mai postat ceva. Cand am vazut "Ravele" , mi-a luat-o inimioara la vale fuguta, fuguta ; ma gandii eu asa in capul mieu ca rromanii s-or fi apucat de mai-mait si de of-ofit pe muzichia lui Ravel (deh, pe vremea mea curentul Rave nu prea ierea ...) da' vaz ca m-am inselat . Interesant cuvantul (ai castigat ceva ???) si textul e bun, cam ca de obicei ... Inginer, zici ? Ntzz...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' ce se intampla cu Porcusorul Serios ? Pare blocat .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am facut eu calculul si cred ca apuc sa-l vad pe Vadim balbait. Dupa care, m-oi duce ... mai
    bronzata, mai fertila si mai brusc fericita.

    Damn! Mai bine iau un credit si ma mut intr-un bloc cu bulina...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI