sâmbătă, 9 mai 2009

Cea mai tare în pat – părerea unui porcuşor

Ante Scriptum:

Girafa şi Porcusorul sunt prinşi în flagrant în timp ce făceau sex. Cum sexul între specii era strict interzis sub pedeapsa cu moartea, cei doi sunt aduşi în faţa judecăţii, cu toate animalele de faţă. Bineînţeles, cei doi sunt condamnaţi la moarte. Leul, care prezida toată tărăşenia le acordă însă o şansă de a supravieţui :

- Dacă veţi spune un banc la care TOATE animalele să râdă, aţi scăpat de pedeapsă.

Începe Porcuşorul, şi bineînţeles, cu este bine ştiut că porcii nu au simţul umorului, nici un animal nu râde la bancul lui. Este executat pe loc.

Girafa spune un banc extraordinar, la care toate animalele se tăvălesc pe jos. Singură Oiţa nu râde deloc. Şi Girafa este executată pe loc. În timp ce gâtul lung al Girafei cade de la înălţimea ghilotinei, Oiţa izbucneşte în râs. Toată lumea este nedumerită : "Ce drak te apucă, râzi la o execuţie ? ". Oiţa se sufocă şi printre lacrimi, behăituri şi tăvaleli pe jos spune :

- Vai, ce banc bun a spus Girafa !


Nu, nu mi-o trag cu Girafa. Şi nici nu mi-a fost tăiat râtul cu ghilotina. Toată tărăşenia cu acest articol a început aici, pe blogul unei pisicuţe pe care o citesc cu plăcere. Unde am pus o simplă întrebare şi nevinovată întrebare pentru fetişcane, şi anume :

" Ce faceti daca de exemplu va dati seama la un moment dat ca prietenul cu care umblati sta cu voi doar pentru ca sunteti CELE MAI TARI IN PAT. Nu se poarta mitocaneste, e dragut, dar sta cu voi doar ca sa va futa?”

Maria - care mi-e simpatică şi ea de ceva timp - a râs trei zile de întrebarea mea şi s-a obosit să-mi răspundă într-un mod destul de metaforic şi uşor ironic. Mulţumesc Maria.


- Sintagma – poate un pic pretenţiasă - CELE MAI TARI IN PAT voia să însemne doar " pisi, îmi place că te mişti natural, îmi place ce faci cu degetelul ăla în timp ce eu dau din buci, îmi place limba ta aspră care se strecoară curioasă în ###, una peste alta eşti CEA MAI TARE tipă din viaţa mea de mascul worthless şi patetic."

- Hai să reformulez intrebarea, deşi în mintea mea simplă de individ care face pipi de sus totul pare clar:

El : (în gând) : “Pisi, eşti CEA MAI TARE ( vezi explicaţia de mai sus ), dar să mor eu dacă în momentele post-coitum, în care tu te lipeşti de mine de parcă ai vrea să mă sugrumi, iar eu zâmbesc stânjenit, căutând cu disperare o urmă de subiect de conversaţie în afară de : "Crăpătura aia în tavan e nouă ?" sau "Îmi place unduirea luminii de seară în părul tău, te-ai vopsit cu Londa sau cu Garnier", nu-mi vine să-mi iau câmpii. Ce drak avem noi oare în comun în afara patului ?"

Ea : (în gând) : “M-am prins boule, las că te învăţ eu minte”


Acuma n-o să mă pun să dau răspunsuri în locul purtătoarelor de fustiţă. Poate o să scriu peste câteva zile un post despre ce aş face eu într-o astfel de situaţie. Dar daca aş fi în locul blondei folosite, aş vedea una din variantele :


- Pack & GO. Găseşte-ţi naibii alta, a face sex nu e totuna cu a face dragoste, porci de bărbaţi, mi-ai lăsat un gol în suflet, te-am iubit, nu ştiu dacă o să mai pot iubi vreodata, să nu mă mai cauţi şi tot repertoriul feminin, vă prindeţi voi.


- Lasă că măcar nu e mitocan : Ce fă, eşti proastă ? ( zice o prietenă atoateştiutoare ). Te-a înjutat vreodată faţă cu prietenii ? Ţi-a tras vreo bătută din care să rămâi cu vreo vânătaie ? Nu ţi-a plătit el toate ieşirile în oraş şi la munte ? Nu te-a plimbat cu Audi prin toată ţara ? Tu ştii cât de greu de găsit e un bărbat din ăsta ? Dacă mai faci multe fiţe o să ajungi o săracă ce se va mulţumi cu unu care n-are bani nici să treacă strada. Şi aşa s-au născut piţipoanceleTM


- Te taxez eu : Chestia cea mai periculoasă care ţi se poate întâmpla. Nu ai nici o şansă în faţa unei femei care vrea să ţi-o tragă ( la figurat ), mai ales dacă face asta în timp ce ţi-o trage ( la propriu ). Va fi ca un agent secret infiltrat într-o bază de terorişti, care se vor trezi într-o bună dimineaţă şi fără bază şi fără arme şi spânzuraţi de coaie în faţa sediului CIA. Vei fi asemeni unui biet suflet pierdut lucrător pe plantaţia unei multinaţionale : plin de un sentiment de încredere şi de securitate, în timp ce vei fi futut. Situaţie aplicabilă de altfel şi in cazul sexului cu prezervativ.


- Plângi : The ultimate female weapon. Nu s-a găsit încă antidotul la asta. Cercetările continuă, dar cu slabe şanse de reuşită. Prietenii ştiu de ce.


Deci, dragă Maria :

- Nu sexul cu creierul nu s-a inventat încă. Au încercat în 2032 Sylvester Stallone şi Sandra Bullock în prostia aia de film "Demolatorul ", şi după cum ştim cu toţii, tot la schimb de fluide s-a ajuns.

- Aşa cum ne învaţă matematica, nu toţi bărbaţii sunt porci, precum şi nu toţi porcii sunt bărbaţi. Asta s-ar întâmpla numai în cazul "eşti barbat dacă şi numai dacă eşti porc", ceea ce ar fi destul de tragic pentru ambele specii. Probabil ca asta s-a încercat în Mexic, şi de acolo ni se trage gripa porcină.

- Într-adevăr, comunicarea trebuie să fie bi-valentă, bijectivă, biunivocă, bidirecţională sau cum vrei tu să-i mai spui ca să iasă vreo brânză din toată mardeala. De aici deducem următorul algoritm de conectare la creierul femeiesc :

Porcusorul : connect EA

EA : enter login :

Porcuşorul : vreau să mă conectez, fă!

EA : enter password :

Porcuşorul : îţi apreciez creierul, mă pot conecta la el ?

EA : Connection successfull

> R.A.M.TM

- Şi dacă ne întoarcem în final de unde am plecat, ar fi bine totuşi să ţi-o mai pui. Pe ea. Pe întrebare. Nu de-alta, dar porcii de bărbaţi nu doarme. Şi ar fi păcat să ajungi în situaţia 4.

Pricepui ;-)

5 comentarii:

  1. Asta-i un mic "Razbel" intre bloguri, fiecare pe al lui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Qui s'aime se taquine, am scris bine?
    Se naste oare vreo idila?

    RăspundețiȘtergere
  3. Razbel? Nici gand. Schimb amical de replici.
    Idila? Nu stiu, porcu' nu e o jivina romantica. Se pare ca suntem specii diferite. Dar mai stii ? Vorba aia, cand doi tineri se iubesc, ce conteaza se..aaaa specia ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Scoate verificarea cuvintelor pentru comentarii... Ca sa fie cat mai usor :))

    Imi place foarte mult cum scrii... si doar experimentezi ?! :O

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI