joi, 14 mai 2009

Mircea Badea – În gura curului sau extrase din biografia unui Gibon


Mă enervează acest personaj încă din preistorie. Încă de la „Teo şi Mircea Şou”, unde a fost jumătatea oligofrenă a lui Şou, timp de 3 ani lungi. Penalitatea sa intelectuală a erupt ca un coş stors prea devreme aflat pe faţa unui adolescent in călduri şi zăpăcit de atâta labă în momentul în care jumătatea amuzantă a lui Şou a migrat spre un post de televiziune mai serios, lăsându-l în pla goală.

Distrus de asemenea trădare mârşavă, gibonul nostru se refugiază în braţele puternice ale lui Oreste, la acelaşi post de căcat, şi din nou este eclipsat până şi de simţul mediocru al umorului afişat de celălalt android. Emisiunea înregistrează ratinguri record de 2%, cu vârfuri de audienţă de 3% in timpul reclamelor la detergenti de pe Feşăn TIVI, când masculii graşi şi fără somn butonau nervos telecomanda cu o mână, în timp ce cu cealaltă mână îşi frecau încă şumeleagul semi-învârtoşat în chilotii lărgiţi de prietenii ştiu de ce.

În prezent, antieroul nostru parazitează acelaşi post de TIVI, singurul care il acceptă, pentru stilul fals-agresiv şi nesimţit de care dă dovadă. Când nu e ocupat să explice cum turnătorul Felix este un inger cu 2 aripi şi 4 perechi de coaie şi cum marinarul e un trădător de tară, să apară pe scenă adus de 2 piţipoance şi să facă şpagatul pe două scaune în aplauzele plictisite ale unui public plătit, în timp ce spune în 2 ore o glumă răsuflată care circula deja pe internet de vreo 2 ani jumate, gibonul se războieşte cu asociaţiile secrete malefice formate din hackeri profesionişti, plătiţi de bloggeraşi proşti şi fioroşi cu păr pe membrele superioare care nu au alt scop în viaţă decât să-I destabilizeze lui mândretea de site. Dar, mega-fail, pentru că - aşa cum se laudă – ca ultimul cocălar “nu puteţi voi să prestaţi atâtea atacuri câţi bani cât pot cheltui eu”. Nu te îngrijora, Mirciulică draga, vinovaţii vor fi prinşi şi arşi cu fierul roşu in cur, că doar patronul Felix ştie cum se face şi poate dacă mai bagi 2-3 cu Băsescu te rezolvă şi pe tine. Aşa se elimină opoziţia.

În încheiere, nu pot să-ţi urez decât un călduros să te iubească Becali. Şi pe Voiculescu, şi toţi de la Antena1, şi pe tine primul.
Hai noroc.

23 de comentarii:

  1. Ce draku, mai nou scrii despre nulitati?
    Revino-ti!
    Da-l in plm de fraer ascutitor de kibrite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai si tu dreptate, da m-a enervat ca s-a luat de putty:
    http://puttycat.ro/

    Aici:
    http://www.mircea-badea.ro/blog/se-poarta-blana/

    RăspundețiȘtergere
  3. Trag şi eu pe spuza ta dacă nu-i cu supărare.

    http://blog.tomadaniel.org/2009/05/14/mircea-badea-detectivul-din-online/

    Poate punem de-un miting sau o petiţie online.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa ma supar ? Dau si-o bere ( virtuala )
    In petitii online nu cred, da' la o muie colectiva online ma bag oricand

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci să fie fără număr ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. 21 de ani... de ce intrebi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ca mi s-au parut un pic copilaroase sfaturile ;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul Bolog se cearta cu cate un blogger in fiecare zi... :))
    Numai de mine nu se ia nimeni...
    A, ba da. Mi s-a zis ca trebuie sa merg la psihiatru. Un anonim. Ce-mi plac anonimii astia, sunt asa simpatici... They make my day everyday. (cand comenteaza pe blogul altora sau pe al meu)

    Nu stiu de ce ma refulez la blogul tau, dar imi place sa-mi zic offul undeva unde sa nu scrie zuanna punct blogspot punct com.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu de ce ma refulez pe blogul tau*

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu m-am certat cu Domnul Bolog, chiar mi-e simpatic, numa l-am intrebat cati ani are. Aveam eu o banuiala, da sper ca nu s-a suparat :-)
    Mi se pare o prosteala sa te certi pe internet, da, de acord ca aduce vizitatori, dar ce vizitatori? Din aia interesati de scandal. Si cum pe mine cam in cur ma doare de trafic, rating si alte cele...nu prea am motivatie sa ma cert cu nimeni. Sweet harmony.
    Nu vezi cati tembeli sunt la Radu?

    Nu-i problema, imi face placere daca-mi spune cineva pasul, chiar daca nu sunt eu Mama Omida, Tata Ranitilor sau Mirciulica fara Frica.

    Si de mine s-a luat, tot un anonim bineinteles. Mi-a spus ca sunt foarte, dar foarte-foarte prost. Asa o fi...in rest pauza. Mai vin ei....

    RăspundețiȘtergere
  11. Par pe membrele anterioare? Patrupedele au membre anterioare. Tu presupun ca te refereai la membrele superioare.

    RăspundețiȘtergere
  12. GIZUS! Cum ai tu dreptate la toate! Just in time, ca daca observau fetele ma luau la pla.

    Corectat.

    RăspundețiȘtergere
  13. sfaturi copilaroase... pentru copii... asta e targetu' meu... pusti pana in 19 ani... desi n-as putea spune ca scriu numai pentru copii...
    apropo ai fost luat in vizor... i'll be watching you!

    RăspundețiȘtergere
  14. Every step i make.../I'll be watching you...
    THX

    RăspundețiȘtergere
  15. bravo. mircea badea este lupul moralist al tarii.

    RăspundețiȘtergere
  16. esti un dobitoc. mori in chinuri.

    RăspundețiȘtergere
  17. blogger de cacat ... esti un cretin!

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari Porcusorule. Bine le mai zici. Badea ma enerveaza si pe mine.
    @Anonim: sugi pula

    RăspundețiȘtergere
  19. m-am certat cu prietena. Acuma mi-o sugeti voi, cititorii mei fideli. Iar despre Badea- le mai zice bine cateodata, dar moaka lui tot ma inervozeaza . Pai de... manca-mi-ati pwla toate

    RăspundețiȘtergere
  20. mircea badea este mult prea destept pentru romania de azi

    RăspundețiȘtergere
  21. auzi ,,simtul umorului e o dovada de inteligenta" ...ai dreptate ,dar u ai o inteligenta redusa din moment ce scrii astfel de "glume"...

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI