duminică, 24 ianuarie 2010

Cică Scriitor de Succes

GMX mă crede un Scriitor de Succes, ceea ce eu, făcând pe modestul dar să ştie şi ceilalţi, nu ma consider, dar îi mulţumesc pentru apreciere. Premiul îl trimit mai departe acest premiu spre Vreauultimulloc, Câmpuri de căpşuni, Vanda, Pizmaşa şi Femeia de Servici



Regulile zice aşa:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie să dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali;

2. Fiecare S.S. trebuie să îşi creeze o legătură pe net la blogul (şi autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul;

3. Fiecare S.S. trebuie să îşi prezinte premiul pe blog şi să adauge link către acest post

4. Fiecare S.S. care a câştigat premiul este rugat să viziteze acest post şi să îşi adauge numele la Mr. Linky List…

5. Fiecare S.S. trebuie să posteze aceste reguli pe blogul lui.

4 comentarii:

  1. băi, nene, sincer să fiu... eşti un blogger de succes. Asta din punctul meu de vedere... De ce? nu pentru că ai face bani din asta (dacă da atunci spune-mi şi mie cum!) ci pentru esenţa a ceea ce scrii: cu mult umor, cu multă atenţie pentru aspectele alea subtile ale universului (care-or fi ele) şi pentru că mi-ai dat şi mie o idee despre cam cum şi ce ar trebui să arate un blog.
    ai o bilă albă de la mine, porcuşorule... shit, ai două bile.
    p.s.
    povestea aia cu căluşarul şi ăla care fugea prin grădină... băi, rîd şi acuma cînd mă gîndesc la ea...
    pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Băi, mersi! Eşti de bază şi, dincolo de derizoriul bălăriei de mai sus, chiar eşti unul dintre puţinii care scriu mişto.
    Îţi mulţumesc pentru menţionare, dar nu pot să-mi primesc premiul, pentru că am o lene desăvârşită pentru a pune aşa ceva pe blog.
    Ceea ce e cu adevărat important, e faptu' că, pe lângă că mi s-a futut calculatoru', sunt în sesiune şi într-o lună am examenu' de admitere în Barou. Deci inspiraţie... sufletu'! Dar, dacă mă loveşte un puseu creativ artistic şi efectiv nu mai rezist, mai bag episuade.
    Până una-alta, îţi urez să fie bine, ca să nu fie rău!

    RăspundețiȘtergere
  3. @mihu: Multumesc pentru aprecieri, dar nu cred ca-i cazul. Tu ca prof de romana tre sa stii mai bine diferenta intre literatura si niste povesti de blog. Faza cu literatura am incercat-o de multe ori dar n-a fost sa fie niciodata. Maxim cateva poezii. Daca vine vorba de bani, daca as manca din blog as muri de foame, iar cu traficul....hai ca asta ar fi ceva, dar ar trebui sa fii un pic dus sa-ti imaginezi ca daca vreo mie de oameni intra la tine zilnic , asta te face mai special. Ia doar exemple de la bloggerii asa-zisi "mari"

    SingurEu: De acord ca si mie mi se pare un pic desuet, dar n-as fi vrut sa supar fata, care m-a "premiat" cu atata entuziasm. Bafta la ezamen.

    RăspundețiȘtergere
  4. baaaai am rimit premiu si eu nu stiam? Sunt o ingrata. Iertare, Sire. @-)

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI