miercuri, 6 ianuarie 2010

Mutanţii

- Este un moment crucial pentru viitorul rasei noastre – se agită Conducătorul Tribului Azeroth. Astăzi le vom da o lecţie mutanţilor care vor să ne invadeze şi îi vom respinge dincolo de hotarele noastre. Astăzi vom instaura din nou dominaţia oamenilor pe vechiul lor teritoriu.

- Trăim vremuri istorice – strigă Marele Şef al Tribului Gawarstorm. În ultimele trei sute de cicluri mutanţii au pus mâna pe toate locurile cu apă încă potabilă şi ne-au obligat să trăim în deşert. Astăzi ne vom recâştiga dreptul la teritoriul nostru şi îi vom ucide pe toţi cei care nu sunt Oameni.

- Mutanţii ne-au izgonit în mlaştini pentru a lua ei cea mai bună felie de pământ – strigă şeful Tribului Samael. Astăzi vom stârpi monstruozităţile din rădăcină şi vom instaura dreptatea.

- Astăzi vom coborî din munţii unde am fost alungaţi de mutanţii cei blestemaţi şi vom popula iarăşi văile care au fost ale noastre din generaţie în generaţie – strigă şi Liderul Tribului Windmor. Moarte mutanţilor!


- Azeroth! După mine!

Şi toţi soldaţii Tribului Azeroth îşi ridicară coama în vânt , pivotară pe cele patru tentacule colorate şi porniră în marş agăţându-se de ferigile uriaşe şi sărind din frunză in frunză.


- Gawarstorm! După mine!

Şi toţi membrii Tribului Gawarstorm îşi pliară corpul reptiliform, luară culoarea nisipului şi a stâncilor şi se furişară in Valea Pierzaniei.


- Samael! După mine!

La unison, toţi luptătorii samaeliţi îşi astupară nările cu căpăcelele speciale, deschiseră larg cele două perechi branhii laterale şi plonjară în apă.


- Windmor! La atac!

Toţi războinicii Windmor işi înfoiară guşile colorate în semn de mare agitaţie, scoaseră strigătul de luptă, deschiseră falnica pereche de aripi de piele şi plonjară în vale de pe stâncile de pe care locuiau.


Era o zi decisivă pentru soarta omenirii. Fiecare trib avea să lupte pentru el, pentru stârpirea definitivă a mutanţilor apăruţi ca urmare a repetatelor explozii nucleare din timpul Marii Confruntări.

5 comentarii:

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI