vineri, 21 august 2009

Amanţi prinşi în flagrant – Episodul1 : Situaţia iniţială

Imaginează-te în următoarea situaţie: fuţi de ceva timp la una măritată. Nu e o situaţie neobişnuită şi cred că nici nu e greu să ajungi în ea. În situaţie. Şi în femeia măritată. Astea au tot felul de frustrări acumulate, şi din când în cand se mai “descarcă” şi ele. Că doar şi femeile e un fel de oameni, nu? Care are şi ei nemulţumirile, frustrările şi dorinţele lor de a se răzbuna pe pămpălăul lângă care o freacă de ceva timp. Trebuie doar să ştii să profiţi.


De fapt părerea mea e că femeia în general trebe să aibă un motiv ca să îl inşele pe ăla de lângă ea. Măritatele, săriţi cu păreri. Eventual daţi şi adrese şi numere de telefon, şi adresa de mail a soţului, ca să vă poată prinde mai bine. Na, glumesc, v-aţi prins voi. Puţine la care totul merge bine se gândesc “Băăăi, ce bine merge totul în relaţia mea, ia să văd cum e şi cu poştaşul, numa aşa de a dracului şi de nimfomană ce sunt…”. În fine, asta e părerea mea. Noi masculii şuntem mai porci aşa de felul nostru, mai detaşaţi de problema asta şi în general un mascul poate să dea şi sub codiţa altor femele din pură pasiune, chiar dacă are acasa tot ce-i trebe. Dar iar deviez. Ce talent am de a devia…ăsta trebuia să fie un alt articol. Deci să revin.


Fuţi la una măritată, da? Aţi fost poate de câteva ori pe la prieteni de-ai tăi, prietene de-ale ei care au dat generos cheia de la apartament, dar s-a cam terminat. Prietenii s-au cam săturat să “iasă în oraş” ca să te lase pe tine să le murdăreşti patul, că de nesimţit ce eşti nici măcar nu strângi cearşafurile pătate cu toate alea. Prietenele ei grase şi nefutute s-au săturat şi ele să-i lase cheia, că doar mai dă-o dracului de nesătulă, are acasă şi mai vrea şi alţi bărbaţi. Vara a trecut, deci cu ocazia asta şi zbenguiala în păpuşoi şi lungile sâmbete şi duminici în care mergi “la pescuit cu prietenii” ca să i-o tragi pe malul nu ştiu cărei bălţi devin din ce în ce mai greu de infăptuit.


Aţi mers la hoteluri ieftine de câteva ori, dar bineînţeles că tu ori eşti un zgârcit nenorocit, ori nevasta îţi controlează îndeaproape finanţele, că a observat ea chestii dubioase prin buget. Plus că nenorocita pe care o fuţi n-a contribuit niciodată la costurile legate de hotel, benzină, restaurant... Aşa sunt ele, au impresia că ar trebui să fii onorat că le fuţi. De parcă ele n-o fac cu acelaşi scop, de a se simţi bine. De parcă ţi-ar face doar ţie o favoare. Dar în fine, iar deviez. Ce talent am…


Bun, deci vine clipa în care nu mai ai unde. Atunci ce rămâne? Evident, aveţi două variante: La tine, sau la ea. Pentru că normal că şi tu eşti insurat, altfel articolul ăsta nu avea nici un rost: ai merge la tine şi gata, ce e aşa de mult de povestit ? Bine, mai e varianta de a o lăsa moartă sau de a o rări până când moare de la sine, dar cum tu eşti un taur comunal şi ea o vacă în călduri, bineînţeles că aşa ceva nu intră în discuţie. Evident că nu e aşa de simplu, nici la tine nici la ea. Soţul/soţia pot apărea spontan, babele de pe scară te spionează şi abia aşteaptă să te toarne, administratorul sau vreun vecin sună la uşă în cele mai tâmpite momente…e riscant.


Si apoi mai e şi chestia că prinzi curaj, în oricare apartament s-ar desfăşura marea destrăbălare. Prima dată aşteptaţi cuminţi ca soţul ei/soţia ta să plece undeva la mama dracului, de preferinţă câteva zile şi să poţi să stai liniştit. Apoi, cum evenimentele de genul sunt mult prea rare, prindeţi un pic de curaj şi începeţi să exploataţi şi pauzele de câteva ore, când consoarta/consortul sunt plecaţi la servici, sau din oraş şi se intorc “mai pe seară”.


Ei, în momentul ăsta apar neplăcerile. Adică oricând se poate auzi cheia în uşă şi te poţi trezi prins în flagrant cu delictul în mână. Aşa că ce s-a gandit Porcuşorul: Hai să nu vă las ceaţă, să vă gândiţi in 30 de secunde ce să faceţi, ci să vă dau eu nişte soluţii. Nu că aş avea mare experienţă la chestia asta, nu că o să vă ajute cu ceva, dar măcar puteţi fi haioşi şi originali. Şi dacă sunteţi haioşi şi originali, reuşiţi să faceţi încornoratul să râdă, poate scăpaţi şi necaftiţi. Bine, sunt şanse extrem de mici, dar decât 0% mai bine 0,00001%.


Aşa că voi continua în curând cu episodul 2 – Ce faci tu ca mascul când apare soţul ei. Apoi, episodul 3 va fi ceva de genul – Ce faci tu ca mascul când apare soţia ta. După care, dacă mai am chef o să mai vină două episoade cu ce faci tu ca femelă în cele două cazuri penale de mai sus. Aici o să-mi dau poate doar cu presupusul, că n-am fost niciodată femelă, cu atât mai puţin o femelă proastă şi prinsă în flagrant. Pe curând.

13 comentarii:

  1. In primul rand trebuie sa te informezi din timp despre ce fel de om e sotul. Daca e interlop las-o dreak de vrajeala ca laba e cu mult mai sanatoasa. Daca e sa zicem miner e si mai grav ca astia nu "stie" multe.Plus ca sunt si in forma de la lopata. Daca e contabil ocupat aici e de tine. Cand te prinde soarecele de biblioteca de 1,5 m si 45 de kg ud sunt sanse mari sa zica scuze si sa iasa rusinat. Daca e sa zicem un rival pe masura, atunci e problema ca sigur o sa fii suficient de prost sa o futi pe a lui, si sigur te va prinde. Acum vine partea interesanta, tu esti in pula goala si el nu deci el incepe cu avantaj. Plus ca tu esti in deplasare deci 2-0 pt el. Plus ca tu esti luat prin surpindere si te sperii si el e luat prin surpindere si se enerveaza deci 3-0, deja ai pierdut la masa verde. Eu zic sa te ridici linistit dupa fomeie si sa zici frate imi pare rau, eu zic ca nu are sens sa demolam astea pe aici. Mai bine imi iau jucariile si plec si discutati voi in continuare.
    Sau dc vrei sa fii comic macar sa pieri cu stil. Faci si tu o gluma proasta gen: acum urmezi tu? Sau la draku si mi-a zis in horoscop sa nu plec de acasa azi.
    Sau mirat intrebi cine e ma asta de intra la tine in casa? Cum? Esti maritat, curvo si eu care vroiam sa te cer in casatorie :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da, stiu....stai pe-aproape ca vine episodul 2 cu variantele de scapare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a facut el ca o telenovela cu publicitate multa ma:))
    cand sa te prinda actiunea,iti cumperi floricele si bere si citesti holbandu-te la ecran, ...hop sare si matza din sac"revin in episodu'2"
    ca eu mai traiesc pana in episodu'2, la cata poluare si incalzire globala e si nu vreau sa salvez planeta si pe mine ca domnitele de la miss(si eu am talent la deviaaaat mama mama),
    Eu zic sa revii repejor sa salvezi niste suflete care asteapta prin sifonier sfioase si cu chilotii in mana ca le vei da tu guru solutia:P, acvum de te bagasi

    RăspundețiȘtergere
  4. Vine mintenash...n-am vrut sa scriu posturi prea lungi ca nu le citeste nici dracu.
    Si apoi, unde ar mai fi suspansul ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Haha...stai ca acu mi-a venit o idee misto.
    Daca sta omu' in sifonier - vorba ta - cu chilotii intr-o mana si PDS-ul in cealalta si tot da refresh, ca doar-doar am pus episodul 2 pe blog si-l scot si pe el din incurcatura ?

    RăspundețiȘtergere
  6. cum cine citeste posturi lungi? fanii.aia misto.adica noi.adica io.
    aia care stau ca porcii in casa in loc sa socializeze la o bere si se dau pe net.
    ptr ei omule.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))))))))ies la o bere acum in loc de refresh
    avantaj io.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni buni, iesit la bere. E vineri seara, vine weekendul, nu stati cu ochii beliti in asta. Ca pune Pedro laba pe voi si va conecteaza la retea. Vine si episodul 2 cat de curand. E in curs de creere. Beti una si pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic asa :
    - daca sotul/sotia ii prinde sa nu stea ca zevzecu in usa si sa puna mana sa participe activ,dar nu cu ciomage,ci sa treaca la menage a trois
    - in cazul cand sti sigur ca te inseala si aflii unde,iti iei amanta/amantul si treceti la action in 4
    Tot mai castigat iesi asa ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Femeii ii place sa se complice. Nicio femeie nu cred ca ar suporta o viata monotona si aceeasi pula. E plictisitor, si nimeni nu vrea sa se plictiseasca. Viata e facuta ca s-o traiesti, deci si femeile si barbatii o traiesc cum stiu ei mai bine. Si inseala. E groaznic, e infiorator, e cutremurator, e o dovada de nesimtire si de buna crestere, lipsa de respect (etc etc etc), dar si eu am facut-o. Nu avea de unde sa afle dar tot a aflat. Nici acum nu stiu de unde, pentru ca m-as duce la ala cu gura mare si i-as scoate ochii cu unghiile mele de scorpie.
    Si eu deviez... voiam sa zic, defapt, ca ar fi ceva sa dai solutii in situatia asta, ar fi ceva de-a dreptul nou. Cel putin pentru aia ca mine, care se lasa dusi de pasiune si nici nu mai gandesc. Ar fi ca inventarea post-it-ului.
    Curioasa, astept cu floricelele si cu sufletul la gura episodul 2.-

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai sa va zic eu o poveste cu un tip din Botswana care lucra in Africa de Sud. Dupa vreo 2 saptamani a cunoscut o tipa simpatica, au iesit e vreo 2 ori, a ajuns la ea acasa... Si aici incepe sa fie fun. Tipa era maritata cu un urs psihotic, care s-a intors prea devreme acasa si i-a prins in mijlocul actiunii. Dupa ce i-a f#tut o bataie buna la ala, a decis ca nu-i destul si trebuie sa fie mai creativ. Asa ca a luat un scaun, a decupat sezutul, l-a legat pe ala de scaun cu banda izolatoare.... si i-a tras-o la ochiul maro de cateva ori. Va dati seama ca ala are sechele si acum dupa ani de zile. Deci trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a va aventura in teritoriul inamic :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Iata deci cum a fost adaptat celebrul proberb romanesc "Am cazut din lac in put(z)" la realitatile africane. Ca n-o fi nici la ei usor sa cazi din Buttzwana in Africa din Spate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sex in grup!!!
    Asa nu are nimeni de pierdut....

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI