marți, 11 august 2009

Bravo vajnicei armate americane

Iar sunt tentat să scriu despre o chestie destul de off-topic pentru blogul ăsta, care e prin definiţie un blog de băşcăleală şi de băgat pula în tot ce mişcă, dar nu mă pot abţine.


Circulă pe net de câteva zile o informaţie probabil neinteresantă pentru majoritatea oamenilor, cum că Baitullah Mahsud, şeful teroristilor talibani din Pakistan a primit o rachetă în cur şi a dat în primire. Na, şi ce? Nu era el oare responsabil de moartea a nuj’ câte mii de oameni? Foarte bine i-au făcut.


Hai să ne bucurăm, să ne încolonăm şi să aplaudăm vajnica luptă americană împotriva teroriştilor. Vreo 5 secunde aşa, apoi să ne întoarcem la ale noastre. Hai să trecem cu vederea şi detaliul care vine după. În urma unor informaţii credibile, individul era în casa socrului său. În atentat a murit şi a doua lui soţie.


Da, foarte bine şi asta. Serviciile secrete şi-au făcut datoria, au transmis informaţia că probabil într-o casă dintr-un sat uitat de lume din Pakistan s-ar afla un terorist. Mişcarea logică este deci să trimitem un avion să tragă o rachetă în casa respectivă, să radă tot ce e acolo, eventual şi câteva case vecine. Ca să fim siguri.


Bravo americanilor. Şi oricum ne enervează chestia asta cu a doua soţie. Dă-o în pula mea de femeie, socru, copii şi cine o mai fi fost pe acolo. În fond toţi sunt terorişti, nu-i aşa?


Trăiască şi democraţia americană ! A propos, cum se numesc cei care dau cu bombe în civili ? Aud ?

6 comentarii:

  1. Da,chiar n-au procedat deloc rau cand i-au omorat femeia.Trebuia sa-i ucida si copii. :)) Asa e,americanii astia prea se cred ei cu pula mare.Dar nici nu poti lasa teroristii sa dea muie lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai conteaza sotia sau copii ?? da-i incolo ,nu au importanta doar- si dupa aia te miri ca sora 13 arunca cu ghiulele !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa iau apararea teroristilor, e nasol si din partea lor sa puna bombe peste tot. Dar refuz sa subscriu la varianta americanilor care se folosesc de asta ca pe o scuza pentru a face tot ce vor. "Scopul scuza mijloacele" n-a fost niciodata o varianta pentru nimic. Mai ales cand scopul nu e chiar asa de altruist pe cum vor sa ne faca sa credem.

    RăspundețiȘtergere
  4. La final ala era de vina ca statea cu civili pe langa el cand se stia tinta si astia ca au aruncat racheta sa il faca martir. Oricum o dam nu fac decat sa continue un conflict si probabil ca o fac cu scop ca de obicei. O fi vorba de bani? =)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu se inteleaga ca vreau sa tin partea alora care pun bombe in piete si omoara oameni nevinovati...departe de mine.
    Ceea ce vreau e doar sa atrag un pic atentia cui vrea sa asculte, sa scoatem un pic capul din cur si sa privim ambele fete ale monedei. Sa nu mai credem ca americanii sunt sfinti preocupati de pacea mondiala si ca tot ce fac fac spre binele nostru. Ei fac totul pentru bani si spre binele unei maini de bogatasi. Si de multe ori metodele lor nu se deosebesc prea mult de cele ale celor pe care-i numesc "teroristi". E usor sa punem etichete si sa dam cu rachete in tot ce misca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut un film mai demult... nu stiu exact cum se numeste, in care era vorba de razboiul din Irak. Fumat subiect, insa filmul, facut de americani (culmea), m-a impresionat si m-a facut sa-mi fie mila de bietii irakieni. O sa ma interesez de film sa vad cum se numeste...
    Si sa stii ca nu-i o problema sa fii off-topic din cand in cand, ideea e ca blogul sa fie interesant cu totul, orice subiecte ar fi abordate.

    Si inca ceva... si irakienii, si americanii au facut si inca fac multe greseli, si ambele parti ranesc civili. Acum problema ar fi alta: care dintre cele doua parti raneste mai multi civili ? Raspuns: irakienii, teroristii, musulmanii, cum naiba s-or numi. Sunt sigura ca sunt si oameni buni pe acolo, doar ca, ai dracului, greu ies la iveala !

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI