miercuri, 19 august 2009

Review nr.3 - http://bloguderas.wordpress.com/

Aşa cum am promis, continuă review-urile de bloguri. Este al 3-lea review pe care îl fac, deci mai avem până la 10. Lăsaţi comment.


Continuăm cu un alt blog, intitulat “Blogu’ de râs”. Autorul, Este Mihai, un alt băiat proaspăt scăpat de bac şi la fel de proaspăt student. Se pare că băiatul a luat “sportul” ăsta destul de în serios, adică blogăreala. Blogul are ceva peste un an şi o grămadă de articole ( 476 ). Acuma ştiu că am zis că nu fac review-uri la bloguri mai vechi de 6 luni, asta parţial şi din comoditate şi lipsă de timp. N-am pretenţia că o să mă apuc să citesc 476 de articole, dar în cazul de faţă mi-e foarte simplu.

Dragă Mihai, poţi dacă vrei să mă înjuri, dar tot o să-mi spun părerea sinceră despre blogul tău. Corectează-mă dacă greşesc.

-Conţine cam 95% chestii luate din alte părţi, bancuri care circulau pe net încă de acu’ 5-6 ani, filmuleţe clasice de pe youtube…

-Poate fi interesant pentru unii, dând clic la întamplare pe unele articole am găsit şi câteva bancuri pe care nu le ştiu, dar….

-Pentru unul ca mine, care primesc pe mail de vreo 8 ani grămezi de bancuri, filme şi alte cele, blogul tău nu reprezintă nici pe departe ceva nou sau interesant.


Bine, acuma trebuie să recunosc, dacă asta e tema blogului, să fie un fel de compilaţie de bancuri şi filme luate de prin alte părţi, nu mă pot eu pune contra, e blogul tău. Dar ca sfat: pune măcar ultimele apariţii, care abia au început să circule pe net. Nu chestii fumate.


E doar părerea mea şi am vrut să fiu sincer. Poţi să ţii cont de ea sau s-o ignori, mi-e la fel de egal. Oricum, cititori ai mai mulţi decât mine, aşa că nu ai de ce să-ţi faci probleme. Ce pot eu însă să spun în două cuvinte stă scris mare sub titlul blogului meu. Take a look and good luck.

7 comentarii:

  1. cand o sa ma fac mare vreau sa imi predai matematica.:))cum le zici tu ca un bun pedagog asa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Fost si pedagog...nu placut la mine. Nu ascultat de altii.
    Fugit cat putut de repede. Tu nu facut la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca ma risc sa te injur.
    fa-l si p'al meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Heii, Adelina, welcome back. Chiar imi faceam probleme ca am patit ceva, si la bere te-as chema eu da-s prea departe. Dar ramane in status pending...
    Acuma cu review-ul, ti l-am facut data trecuta, din oficiu, si e un pic cam mare sa iau toate articolele la puricat. Da daca tot ma rogi asa frumos o sa-mi dau o parere generala, mai in detaliu. Si cand o sa trec pe langa oraselul tau ( cine stie cand?), ramane valabila invitatia la o BR ?

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a marcat.
    O sa ne imbatam ca porcii. Pe mine ma tzine, ca-s de-al casei...a...cotetului

    RăspundețiȘtergere
  6. Off ( sau on ) topic: observ malitios ca Mihai n-a mai dat pe aici. Si io care m-am chinuit sa-i fac review misto...asa-i lumea asta, nerecunoacatoare :-P

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI