luni, 10 august 2009

Unii nu suportă critica

M-am distrat astăzi puţin. Din întâmplare am intrat pe blogul ăsta. Se zice că ar fi câştigat RoBlogFest. Să-mi bag pula dacă ştiu cum. Blogul e de o banalitate cruntă, totuşi are o grămadă de cititori, comentatori, reclame… ceea ce dovedeşte încă odată, dacă mai era cazul, că nu trebuie să scrii lucruri deştepte, ci doar să le scrii des, să faci schimb de likuri şi publicitate dezmăţată ca să ai trafic. Mie, care mi se rupe de toate astea, mi se pare ireal de-a dreptul.


Bine, acuma fiecare cu socoteala lui, poate oamenii fac bani din asta, şi e treaba lor. Mă frapează însă următoarea chestie:


Şefu’ blogului e plecat nu-ştiu-unde, şi o lasă pe femeiuşca lui să belească ochii pe blog. La care “doamna”, lăsată de capul ei, debitează următoarea bulă:


“Ce-ai făcut azi?” “Niiimic!”, dar cât am mai intrat prin interfaţa de administrare, am descoperit vreo doi cretinei care au impresia că a comenta pe acest blog este un drept. Ei bine, nu, a comenta pe visurat.ro este un privilegiu, cel puţin cât timp sunt eu şefă pe tarla.


Că ea s-a săturat de toţi ăia care o înjură atât pe ea cât şi pe al ei bărbăţel şi că o să taie toate înjurăturile. Bine, şi eu m-aş sătura la un moment dat, dar formularea e extraordinar de arogantă.


Moooamă! Ca să citez un clasic în viaţă, “M-ai dat jos de pe căcat”. Oare ce trebuie să fac ca să obţin acest “drept”? Am vrut să văd. Aşa că am comentat şi eu, fără să-I înjur, dar am zis frumos că mi se pare o afirmaţie arogantă şi că blogul lor e banal. Surpriză! Ştiţi cam cât i-a luat commentariului meu să dispară? Două minute.


Am pus apoi un comment gen “Da, aşa e, ai mare dreptate”. Sub alt nume. Încă e acolo, şi nu cred că o să dispară. Trăiască democraţia. Sunt recunoscător că mi-am câştigat dreptul de a comenta pe blogul vostru de trei păduchi. N-o să revin.


La final, autoarea ne dă din nou jos de pe căcat cu următoarea afirmaţie:


Bun, acum, că am lămurit-o şi pe asta, să trecem la lucruri mai serioase. Cum ar fi, de exemplu, o poză a colecţiei de DVD-uri pe care Sebi o tot construieşte de câteva luni bune. Ce altceva puteam să fac dacă nu să “dau din casă”, cât bărbatul mi-e plecat în armată? Enjoy!


Vine apoi o minunată poză cu un raft de CD-uri. Wow. Super interesant. Ce ne mai dai din casă la postul următor? Raftul de cratiţe din bucătărie?


18 comentarii:

  1. Bun articolul ... Nu-i rău. Mişto logica şi argumentaţia

    RăspundețiȘtergere
  2. am intrat si eu acolo ... ma crucesc ... si unii mai erau si de acord !!! pacat ca prostia nu doare !Mi-a placut comentariul tau !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai na, stiti cum se spune, orice prost gaseste unul mai prost care sa-l admire. Care comentariu ti-a placut, ala cu "sunt de acord, ai dreptate." ?

    RăspundețiȘtergere
  4. "sigur acela " hhahahahhaha....hahaha

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma mir ca ai si postat acolo ,mai ales am observat cati s-au obosit sa piarda timpul total inutil ! Mai bine faceau "nimic" !

    RăspundețiȘtergere
  6. Am postat si eu din spirit de turma, nah...nu m-am putut abtine.
    Ma mai scapa cand vad aroganta si prostie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si .....te scapa tare ??? nu de altceva dar daca ai dat-o jos de pe gramada de "noroc" poate fata cauta altul,e la moda cu aroma de menta .

    RăspundețiȘtergere
  8. ..altul se referea la "noroc " la masculin

    RăspundețiȘtergere
  9. E de ajuns sa stea pe blogul propriu, gaseste acolo destul "noroc". Si lingai

    RăspundețiȘtergere
  10. E un fel de mandrie de blog-er asta cu cenzuratul comentariilor. Ca si fraza aia originala cu sunt parerile mele personale aici nu e democratie...Oameni care nici in realitatea asta virtuala nu se pot debarasa de orgoliul lor prostesc si nu sunt in stare sa accepte si o parere contra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corect ,bine punctat!
    Stiti vorba ardeleanului "omul nu-i destul de prost daca nu e si fudul".

    RăspundețiȘtergere
  12. Sau parafrazand, "Omul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul".

    RăspundețiȘtergere
  13. romanul s-a nascut poet ........

    RăspundețiȘtergere
  14. Visurat e imbecilul blogosferei romanesti, un cretinoid notoriu si nespalat. E un meltean obosit, care a lucrat pe santiere si acum se da blogger de elita. De fapt, lucreaza la un ziar care e finanțat de PSD. Tipul a lucrat si la Ziua de Iasi ,un ziar de rahat, oricum, dar l-au dat afara de nenorocit ce era. Am scris mult despre el pe blog la mine, nu imi fac reclama, dar acolo am spus mai multe despre Dorelul blogulrilor, care facea trafic cu cduri piratate prin Iasi cand era un papa lapte mai mic.
    http://dxn-doxon.blogspot.com/search/label/Sebastian%20Dragos%20Bargau

    RăspundețiȘtergere
  15. Moooama frate, da tu esti rau-rau sucarit pe visurat. I-ai dedicat pe blogul tau un adevarat serial.
    ce ti-a facut dom'le ti-a furat boii de la caruta sau nevasta?
    Bine, ca daca era vorba de nevasta ar trebui sa-i ridici osanale, deci nu cred ca e aia. :-D
    Hai noroc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu permisiunea dvs. am citat acest articol într-un articol de al meu. De fapt am dat link către el. Să-mi spuneţi dacă sunteţi împotrivă ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Stai linistit fratica, de ce sa ma supar? Si nu ma lua cu dvs ca ma intimidez :-P
    welcome in the "VisUrat hate club"

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI