marți, 16 februarie 2010

Cei trei asasini

Ziua se îngâna cu noaptea. Ultimele stele păleau în lumina de îngheţată a dimineţii de decembrie. Drumul era pustiu încă la această oră.Cei doi aşteptau fără o vorbă la răscrucea drumului. Două siluete fără nume şi identitate.

- Crezi că o să vină ? – întrebă primul.

- Trebuie să vină. E interesul lui. Până la urmă el e clientul.

Cei doi tăcură îngânduraţi. Aburii albi ai răsuflărilor se ridicau contopindu-se şi dispărând în văzduh.

Deodată, ceva se mişcă în întuneric. O siluetă difuză, ce înainta cu repeziciune în penumbră, parcă schimbându-şi forma în mod ireal şi proiectându-şi umbra deformată pe faţadele clădirilor cu obloanele trase. Mâna celui de-al doilea se strânse instinctiv pe mânerul valizei. Între timp, al treilea se apropiase la câţiva paşi distanţă. Îi măsură din priviri pe cei doi.

- Aţi adus ? – intrebă el.

- Da – răspunse primul. Tu ai adus ?

- Da – spuse al treilea. Uite aici.

Şi scoase ceva învelit în pânză de sub haina lungă de piele. Începu să o desfacă, şi deodată o lamă luci în lumina unul felinar îndepărtat.

Primul deschise şi el valiza. Un rând de lame lucitoare stăteau aliniate perfect, asteptând parcă să ucidă. Al treilea fluieră plin de admiraţie:

- Frumoase scule. Ar trebui să meargă repede cu astea.

Cei doi încuviinţară grav, fără nici un cuvânt.

- Bine, să mergem. Veniţi după mine.

Poarta, bine unsă, se deschise fără zgomot. Clădirea se zărea întunecată în fundul grădinii. O pată de negru pe fond negru. Ca o casă bântuită, gândi primul.

- Fiţi atenţi. Intrăm încet, fără nici cel mai mic zgomot, să nu ne simtă.Voi doi în spate, eu în faţă. Terminăm repede. Lucrăm curat. Întrebări?

- Nu. Dă-i bătaie.

Cei trei se apropiară tiptil şi apoi, la un semn, căzură în spatele victimei care nu bănuia nimic. Lunga lamă de oţel lovi scurt. Sânge. Icnete. O luptă surdă fără mari şanse de izbândă pentru victima din care viaţa curgea cu fiecare pulsaţie, din ce în ce mai slabă.

Când totul fu gata, cei trei se ridicară plini de sânge şi sudoare. Soarele cu dinţi tocmai răsărea înfiorat peste dealuri. Al treilea, ştergându-şi transpiraţia de pe frunte, strigă satisfăcut:

- Mărie, hai cu cazanul ăla. Am tăiat porcul.

14 comentarii:

  1. http://halbaplina.ro/2009/12/aurica-sangerosu%E2%80%99-oribila-crima/ ia vezi si aici :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Gand la gand cu bucurie. Dar poti sa crezi ca n-am copiat, ca nu-i stilul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. dar ce faceau toti trei cu lamele?? unu nu era de ajuns???

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai fost vreodata la un taiat de porc? Sa vezi acolo ce arsenal se foloseste. Ca nu-i suficient sa-l omori, mai trebe si procesat

    RăspundețiȘtergere
  6. ...pai nu era mai simplu!!::::unu cu agheul???..sau un AK47!!...cred ca am sa imi cumpar o katana... ca cu aia fac tot..si taiatul...si procesu...si inmormantarea!!!Porcului.... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare. Pana la ultima propozitie am crezut ca e vorba de niste ninja sau asasini platiti. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu te-am banuit :)) vroiam sa scriu si eu una cu taierea mielului de pashte :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai Black Angel, stii tu ceva da' nu complet. Ezixta o arma care se cheama "pistol de asomare" da' nu trage la foc automat ... Te joci tu cu animalul de-a prinselea si, dupa ce l-ai facut bine din vorbe si el crede ca o sa-l scarpini sub gusa, ii pui teava pistoloiului (la cat de greu e, tre' sa ai ceva vlaga sa-l tii) cat mai aproape de capatana , apesi pe tragaci, face bum si din teava iese o tija care , normal, ii intra in teasta si-i produce o migrena sora cu coma ... Apoi il killeresti cum vrei . Cica asa e mai putin traumatizant ... Ma rog, probabil ca ala de-a inventat metoda n-a avut in viata lui o durere de cap.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar ati auzit legenda aia urbana ( sau rurala ) cu aia care au gazat porcul cu butelia, apoi cand au vrut sa-l parleasca a explodat si a omorat nush cati oameni ? Eu o stiu de prin clasa a 6-a.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Julie..... asta o stiam ... ca aici in italia asa se face..... cu pistolu..... mai intai ..i se da porcului de mancare si de baut..... dupa aia i se zice niste povesti...de adormit copii...... dupa i se pune muzica ...sa adoarma Ca sa fii sigur ca doarme bustean ii dai vreo doua palme...daca se trezeste o iei iar de la capat ... dar daca doarme ,atunci poti folosi pistolul ...sau ciocanu..la placere

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI