joi, 10 decembrie 2009

Despre blogăreală, trafic şi alte mizerii


Da, am ajuns şi eu în sfârşit la tema asta în care o să fac pe deşteptul şi pe atoateştiutorul în materie de bloguri. Glumesc. De când blogul acesta a devenit (relativ) cunoscut, primesc tot mai multe mailuri “in private”. Unii mă laudă, alţii sunt curioşi despre persoana mea, alţii mă întreabă cum să facă să obţină trafic, alţii mă întreabă de unde-mi vin ideile şi ce-are de-a face programarea cu scrisul. Alţii, bineînţeles, vor schimb de linkuri, pentru că e clar că un link pe un blog vizitat îţi aduce şi ţie o felie bună de vizitatori. Hai să lămuresc pe toată lumea. Continuarea aici:

4 comentarii:

  1. Sa stii ca nu te parasesc ! Chiar daca am renuntat la blog... O sa mai comentez pe aici si iti voi citi blogul in continuare, cu mare interes. Am vrut sa-ti spun asta, ca sa stii. Ca nu degeaba sunt "de-a casei".
    Eu primesc mail-uri cu invitatii la bere. Nu stiu de ce, dar lumea are impresia ca sunt mare bautoare de bere. Chiar asa evidenta am ajuns ? Se simte mirosul de bere pana dupa monitor ? Pff
    Invata-i pe astia micii, da-le lectii, au de la cine invata. Ti pup, lităl pighi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu credeam ca o sa ma parasesti. Tot de-a casei ramai, si daca te-ai suparat pe blogul tau.
    P.S. IBM o biere.

    RăspundețiȘtergere
  3. ii asa de important sa ai vizitatori pe blog?
    e ca un succes al unei melodii in topuri
    sau a unui film in box offisuri?

    pai...depinde ce blog ai
    daca ai unul personal, care e pentru tine
    sau unul prin care vrei sa latrii catre lume, ai ideei care dau pe afara :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e personal il faci naibii private si dai acces doar la cine vrei tu. Eu literalmente dau pe din afara, si de ce mi-as povesti mie, ca povestile mele le stiu deja ?

    RăspundețiȘtergere