miercuri, 16 decembrie 2009

Oferim servicii de trolling profesional

Cum se pare că se poartă trollingul, m-am decis să îmi deschid firmă de troli. Luaţi în considerare următorul anunţ. Porcuşorul Trolling SRL pune la dispoziţia clienţilor o trupă profesionistă de troli, care oferă următoarele servicii de calitate:


- Trolling pe bloguri / forumuri / site-uri de orice fel, indiferent ce orientare. Protecţie anti-anti trol anti-ban asigurată nick-uri şi ip-uri multiple de pe servere virtuale din kazahstan şi Nepal. Ne dai afară pe uşă şi intrăm pe geam într-o formă mai agresivă şi mai urâtă. Suntem cei mai insistenţi şi agresivi troli din Internet.

- Trolling la persoană. Include servicii de urmărire pe diferite site-uri a anumitor persoane, publice sau nu, care publică diverse articole sau comentarii şi hărţuirea lor sistematică printr-o multitudine de nick-uri. Garantăm că persoana respectivă va fi exasperată şi se va lăsa de meserie.

- Campanii de denigrare. Ai ciudă pe cineva? Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de problemă. Asigurăm servicii profesionale de defăimare/denigrare pe o multitudine de situri, filmuleţe la comandă, campanii de promovare a unei imagini negative. Referinţe: Filmele cu Băsescu şi cu Geoană, plus promovarea aferentă. Garantat, după o astfel de campanie oricine e făcut de căcat intr-un mod exemplar şi profesionist.

- Creşteri de trafic. Ai un blog/forum/site care nu are comentatori? Nici o problemă, ne ocupăm noi. Generăm comentarii de pe o mulţime de nick-uri/şi IP-uri, ne “certăm” între noi, îţi promovăm controversele pe alte situri pentru atragerea de vizitatori. Rezultate garantate. Suntem cei mai porcoşi, certăreţi şi generatori de trafic troli.

- Lingeri în cur. Ai un candidat politic/la vreun concurs sau care trebuie promovat în vreun fel? Lasă-ne pe noi să-l lingem în cur pe toate căile posibile şi pe toate site-urile posibile. Garantăm că cel mai penal şi necunoscut candidat va deveni vedetă în cel mai scurt timp şi va avea cel mai curat cur.

- Deturnări de atenţie. Concurenţa a făcut o campanie genială? Garantăm că i-o facem de căcat în doi timpi şi trei mişcări. Oricât de focusată ar fi campania, noi vom intra şi vom deturna subtil discuţia, vom genera certuri pe orice alte teme. Nimeni nu-şi va mai aminti vreodată care a fost scopul iniţial al campaniei.

- Creerea de anti-bloguri şi anti-campanii pentru orice. În cazul în care “ţinta” se va apăra prin moderare de comentarii, creem oricâte anti-bloguri în care să ne manifestăm opoziţia. Creem anti-campanii împotriva oricui, până când acesta va ceda şi va lăsa libere comentariile. Apoi îl vom ataca cum ştim mai bine: umplându-i blogul de căcat.


Nu uita: oricât de puţini cititori ai avea pe blog, cu noi nu te vei mai simţi singur niciodată. Pentru orice detalii contactaţi porcuşorultrolator@gmail.com

17 comentarii:

  1. Interesanta initiativa. Cred ca o sa faci profit imediat, mana de lucru ieftina, piata trolilor a cunoscut o explozie in ultimele luni, sunt mai agasanti ca niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. hi hi hi adresa e fictiva sau chiar exista

    RăspundețiȘtergere
  3. MenThal & vreauultimulloc : pai ca$$u' conteaza, nu prostii gen moralitate&co

    Ba' Moroi: mi-ai dat o idee buna. chiar ar trebui sa o fac sa vad cate mesaje primesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cool and cur
    Sweet and tasty
    Enjoy!

    On topic: e pe bune?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai Rumburak, chiar tu sa nu stii de gluma? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori si eu o clisma , de la capitolul "lingeri in cur" . Multumesc . Daca nu o servesti calda , in 15 minute , nu mai platesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. Trolii mei te ling in cur doar virtual, da o sa te coste. Daca vrei clisma mai bine mergi la spital, unde o sa te "trolleze" o asistenta supla de 80 de kile. Pe gratis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca mi-ai zis . Si cat imi doream o clisma de la o asistenta de 2 metri jumate , supla , care sa aiba 80 kile :X !

    RăspundețiȘtergere
  9. azi am fost data afara de la job:)))
    sunt mult prea misto ptr ei stiu:))
    asa ca...faci si angajari?:)
    cv: tanara speranta cu gura mare:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu tot respectul pentru femeia de servici care are o minte strălucită ca a lui Russel Crowe, tu o întrebi dacă vorbeşte serios că a fost dată afară sau dacă vorbeşte serios că are gura mare ?

    RăspundețiȘtergere
  11. sa va lamuresc dragii mei poeti, da vb serios legat de job,am dezamagit cu gura mare ca nu pricep?stiti ca ma prind mai greu...deaia cred ca nu ma mai vrea nici partidu'.
    draga Moroi, ce legatura are creieru' lu fata cu stralucirea lui Crowe?

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate ar fi fost o idee buna sa arunci si niste tarife, sa isi faca oamenii o idee :))

    RăspundețiȘtergere
  13. la mine munca tovarasi...e asa...pentru placerea adversarului:)) pasiune si daruire sa creasca partidu' mare si infloritor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Russel Crowe joaca intr-un film (dupa parerea mea cel mai bun/greu rol facut de el) care se numeste "o minte stralucita". Interpreteaza un matematician nebun. Uita-te la film si dupa aia ia-te de mine. Am zis de bine...nu de rau. Imi place ce debitezi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am vazut filmul. E foarte bun,, mai ales ca si personajul si povestea sunt reale. Vezi unde te duce prea multa matematica? Bine ca m-am oprit la timp :P

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI