luni, 14 decembrie 2009

Olandezul fumător - din seria Amsterdam Erotic Live Show

Olandezul Ali Hajib rătăcea supărat şi un pic derutat pe străduţele din Red Light District(1). Era noapte, şi bineînţeles că fusese ca de obicei împreună cu prietenii săi Mohammad şi Ahmed să fumeze obişnuitul “cui(2)” săptămânal la un coffee shop(3) mai ieftin. Se gândea aşa: “ce drac de nume olandez mai e şi ăsta, Ali Hajib? Doar tatăl meu e francez şi mama e belgiancă. Chiar, din Bruxelles. “

Avea o părere proastă despre francezi, deşi habbar nu avea de ce. Maică-sa îi înjura întotdeauna folosind cuvinte de neînţeles gen “sale race de putains de merde(4)


Râse ca prostul. “Cuiul”, tras pe nerăsuflate, îi dădea obişnuita stare euforică, amplificată de jocul de lumini roz-albastre al vitrinelor(5) reflectate în canalele Amstelului(6). “Şi în plus, îşi continuă el ideea, de ce sunt negru? Olandezii nu erau parcă înalţi şi blonzi ?". Pufni din nou în râs. Un pitic înfundat în creier ( ah, dacă ar pune mâna pe el..) râdea dement spunându-i “ vezi că eşti bou, taică-tău e emigrant togolez stabilit ilegal în Paris, iar maică-ta e din Antilele Olandeze şi stabilită în Bruxelles. În Red-Light-ul din Bruxelles. De fapt acolo ai şi fost conceput, când s-a rupt prezervativul ăla... ”.

- Taci, pitic netrebnic! – urlă Ali, stârnind râsetele unui grup de turişti. Taci că bucăţi te fac.


Era adevărat însă, piticul din mintea sa avea întotdeauna dreptate. Din Red-Light-ul mizerabil din spatele Gării de Nord din Bruxelles mama lui “emigrase” în Red-Light-ul olandez, unde poliţia nu făcea controale atât de dese pentru a depista prostituatele ilegale. Şi apoi, cui îi trebuia o negresă grasă, care mai era şi gravidă pe deasupra? Când sarcina devenise evidentă mama sa se axase pe show-uri erotice pentru ciudaţi, jucând alături de bulldog-ul ei, Angel, de altă negresă şi de un tip scheletic şi puţin cam diliu.


Prietenii săi râseseră de el când Ali le explicase de ce nu îi plăcea în Amsterdam. Avea tot timpul impresia că pe străzi e pustiu, ca după un război atomic, apoi, brusc o grămadă imensă de oameni se buluceşte spre el. Încercase să le împărtăşească şi lor această senzaţie, iar ei îi spuseseră că e drogat şi că ar trebui să nu mai tragă în piept.

- Trasul în piept afectează memoria – îi spusese sfătosul Ahmed.

- Ei, şi ? – replicase Ali. Bine că nu afectează memoria!


Amândoi râseseră de el şi-l făcuseră din nou drogat. Auzi, el, drogat? El, care lupta activ împotriva drogurilor? El, care îşi afişase pe gratis un banner primit pe mail ( unii îi ziceau spam ) cu “Spune nu Drogurilor" ? Prietenii lui erau drogaţi, pentru că făceau pe blogurile lor o anti-campanie, lansată de un dobitoc care îşi zicea Porcuşorul Radioactiv, împreună cu un alt dobitoc, Domnul Bolog: “Eu fumez Marijuana! Recunoaşte şi tu”. Se supărase şi plecase singur, rătăcind pe străduţele strâmte şi făcând semne obscene fetelor care se hlizeau din vitrine.

Se simţea excitat, ca întotdeauna după un “cui”. Deşi niciodată nu fusese în stare să termine o partidă în halul în care era, el insista. Nici faptul că de obicei fetele îi trăgeau ţeapă luându-i de trei ori mai mult decât era preţul oficial nu-l descuraja. Era oricum sătul de blonde albe trase prin inel. Astăzi căuta o negresă veritabilă, cu pielea cel puţin de aceeaşi culoare cu a lui. Sângele lui amestecat îi dicta instinctiv această alegere. Auzise el că în Togo femeile subţirele sunt catalogate ca urâte şi nu se uită nimeni la ele.


În sfârşit găsi ceea ce căuta. Bătu cu două degete în vitrină, uşa se deschise şi....

- Iubito, am venit, aşa-i că pe mine mă aşteptai ?

- Ali! Porcule! Iar ai fumat ?

- Da’ cine eşti tu să-mi spui ce să fac şi de unde ştii cum mă cheamă?

- Ali ! Ţi-am zis de 1000 de ori să nu mai mergi la vitrine în starea asta ! Du-te dracului acasă !

- Curvă proastă care eşti ! Da’ ce treabă ai tu cu ce fac eu. Na aici 100 de euro şi ciocu’ mic !

- Nesimţitule! Aşa vorbeşti cu maică-ta? Marş acasă şi culcă-te !

- Mama ???

- Iar ai fumat cu derbedeii ăia de Mohammad şi Ahmed? Las’ că vorbesc eu cu ei! La halul în care arăţi sigur ţi-au pus iară ciuperci(7) în shawrma ca să-şi bată joc de tine.


Olandezul Ali Hajib rătăcea supărat şi un pic derutat pe străduţele din Red Light District. Era clar, în seara aceea toate erau împotriva lui. Era una din acele seri în care fumatul îi afecta memoria. Bine măcar că nu-i afecta memoria – îi şopti piticul cuibărit în adâncurile sinelui său interior.


Din milă pentru cei 1% inculţi care n-au auzit de chestiile despre care am pomenit aici, un mic dicţionar :

(1) Red Light District – Cartierul Roşu, nume dat în Belgia şi Olanda, unde prostituţia este legală

(2) Cui – ţigară cu “ierburi” gen haşiş sau marijuana, legale în Olanda

(3) Coffee Shop – localuri speciale în care se fumează aceste minunăţii

(4) sale race de putains de merde – rasă murdară de curve de căcat

(5) vitrină – prostituatele din Olanda şi belgia stau la vedere, în nişte vitrine

(6) Amstel – Râul care trece prin Amsterdam şi formează o sumedenie de canale

(7) Ciuperci – plante halucinogene, folosite în aşa-numitele “space cookies”. Sunt considerate periculoase şi în olanda există o discuţie despre scoaterea lor în afara legii

9 comentarii:

  1. Frumos l-ai legat de Amsterdam Erotic Live Show. planuiesti un serial si din asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, se poate. Vad ca mai nou tot ce scriu devine un serial. Mai bine decat sa incep 1000 de seriale si sa le las la episodul 1

    RăspundețiȘtergere
  3. Wai, greşit
    Amstel e o bere.
    A, pula mea, de aia are gust de pişat?
    Că apa e din râul ăla unde se pisă beţivii şi curvele?

    RăspundețiȘtergere
  4. E nasol frate. Ai baut multa? Nu de alta, dar e plina de substante ciudate, care la un moment dat se urca la creer. Eu nu mai imi amintesc daca am baut multa sau nu. Bine ca nu afecteaza memoria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos scris . Mai bine lasa campania aia cu drogurile si porneste una cu manele . Ca acolo sunt pitici ce afecteaza inteligenta . Macar nu afecteaza memoria .

    RăspundețiȘtergere
  6. Just.
    Lupta anti manele va continua.
    Genul ăla muzical on.
    Pork on, parcă.
    Bine că nu afectează memoriile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai maine sau poimaine incepem seriaul cu autobotii manelisti.
    Lupt impotriva oricui, numai contra sa fiu :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu? Fumat? Nuuu, doar eu spun nu drogurilor :D

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI