joi, 3 decembrie 2009

Spune nu drogurilor şi IPOCRIZIEI

A devenit al dracului de greu să mai “penetrezi” blogosfera cu ceva senzaţional. E ca o fată mare care, paradoxal, cu cât e mai penetrată cu atat se virginează mai rău. Pur şi simplu e prea multă lume care debitează cu bale la gură şi vrute şi nevrute şi nevrute. Şi dacă eşti bun e greu să te afirmi, pe când alţii care au “prins” trenul de la început pot să scrie banalităţi înfiorătoare, pentru că “turma” e formată deja. Omul în general e o oaie şi îi place să facă parte din turme, chiar dacă paşte iarbă amară.


Se însă pare că unii indivizi au găsit modalităţi aşa-zis originale de a “penetra” această fată mare virtuală. Pe principiul “Ai em ză top in ză list, ai em ză best”. Şi nu vorbesc de micii pulifrici care fac schimb de linkuri cu alţi pulifrici. Nu. ăia sunt cei mai nevinovaţi şi nu-şi fac decât o labă reciproc pentru a avea impresia că sunt băgaţi în seamă. Vorbesc pur şi simplu de cei care inventează campanii de căcat, aparent în scopuri nobile, dar în realitate singurul scop fiind acela de a contoriza unicii, futu-i în gură că nu mai vin odată. Văd pe tot felul de bloguri o grămadă de bannere gen “Susţin circumcizia băieţilor la un an”. “Susţin organizaţia Salvaţi Cârtiţele de Nisip”. “Donaţi zece cenţi pentru vopsirea bordurilor din Mizil”. Sau, ce e cel mai grotesc “Spune nu Drogurilor”. De ce spun că e grotesc? Hai să explic:


Acuma toţi o să sară de cur în sus şi o să spună: “Porcuşorul e un drogat. Ştiam eu în sinele meu interior. Numa citeşte-i blogul, pun pariu că toate chestiile alea nu le poate scrie treaz. Un om treaz n-ar scrie aşa inepţii”. Nicidecum dragilor. Nu recomand nimănui să şi-o tragă în venă, pe nas sau să înghită pastile. Nici nu vreau să intru în polemica “iarba e sau nu drog?”. Deşi e mult mai puţin nocivă decât alcoolul. Cine a fumat ştie despre ce vorbesc şi nu are nevoie de nişte pulifrici să le spună că ba nu.


În anii 20 unii dejtepţi de prin State s-au gândit să interzică alcoolul. Ce-a ieşit, ştim cu toţii. A fost perioada in care s-a cristalizat mafia italiană în frunte cu Al Capone şi a înflorit traficul cu alcool cu toate excesele asociate. Zece ani mai tarziu şi-au dat şi ei seama că au făcut-o de oaie şi au revenit asupra deciziei. Vizitaţi Olanda dacă vreţi să vedeţi un model adevărat, care funcţionează de 35 de ani. Oricum, dacă eşti prost şi vrei să-ţi faci praf creieraşul vei găsi ceva care să te satisfacă. Chiar şi o pungă de aurolac combinată cu vodcă Săniuţa şi cu ţigări Carpaţi fără filtru. Nu interzicând dăm soluţia. Din contră chiar. Doritorii vor găsi alternative şi mai nasoale. Deci nu de asta e vorba, ci de faptul că….


Urăsc însă ipocrizia mai mult ca orice. Pentru mine, pseudo-campania voastră “oficială” prin care spamaţi cu mesaje scrise parcă de analfabeţi orice blogger, cerându-i cu nesimţire să vă afişeze bannere pe gratis contra “susţinerii” voastre, adică adăugarea la blogroll nu se diferenţiază cu nimic de mailurile în cascadă gen “Ajutaţi un copil cu cancer la coaie, lepră, febră galbenă şi SIDA trimiţând acest mail tuturor din listă. În mod sigur AOL şi Microsoft şi-au unit forţele pentru a-I da 10 cenţi pentru orice mail trimis”. Îndrăznesc să spun că nu gândurile nobile vă animă, ci dorinţa de trafic. Aşa că, băieţaşi, staţi în coate şi în genunchi şi cu chiloţii pe vine: Porcuşorul Radioactiv a scris despre voi, deci tot ce trebuie să faceţi e să staţi cât mai mult în poziţia asta şi să aşteptaţi traficul. Succes!


Şi argumentul final: cum pula mea să propui unui blogger care are în antet imaginea aia cu furnica_care_cară o frunză cel puţin ciudată în spate să afişeze un banner contra drogurilor? Păi nu m-aş face de tot căcatul? Aud ?


Editare ulterioară: Domnul Bolog face gratis bannere pentru noua anti-campanie “Eu recunosc. Tu?”. M-am permis să i-o redenumesc un pic. Mergeţi acolo şi luaţi-le până nu se termină.

18 comentarii:

  1. mai pasarica...asa esti de ofensat de parca este prima data cand te ia cineva de blonda :)) si da, suntem toti buni la dat din gura...cand pui pe cineva sa faca ceva gen..ne strangem si mergem acolo si facem AIA pentru binele general, comunitar national..ti-o iei in brate cu gratie si stai singurel pana te plictisesti...asa ca tot ce pot sa faca e sa nasca bannere si ppt-uri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica campania anti drog e facuta de oameni obsedati de trafic? Dar astia nu sunt traficantii?
    Aolica maica lupii cu balana de coaie.
    Simt o conspiratie mare porcusorule sa ne strangem in casa aia de piatra ca vine lup peste noi si ne sufla in pula. Doar stii ce naspa e asta.
    Are careva un joint? Ca a trecut efectul si am ramas cu fantezia neterminata.

    RăspundețiȘtergere
  3. joainte e ... eu caut interesati... ca asa singur nu e fun...

    na! ca mi-a fatat neuronu' o idee...: Eu Domnul Bolog initiez(foarte originala) campanie "Eu fumez marijuana!" desigur cu schimb de link-uri si bannere... va bagati ca, virgula, co-fondatori?

    Ca sincer si pe mine m-au spamat jegosii astia ipocriti... Daca vor spam le arat eu spam si sustinatori... sa vedem care sunt mai multi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh, pula mea. Slab porcule.
    Nu mai ai opiu?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu mi-am schimbat imaginea blogului din verdele ala crud si bun rulat strans in unul mai banal, ma gandesc sa revin ca imi e dor:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dush Rece: Intotdeauna ma simt ofensat cand vad ipocrizie si lumea incearca sa ma ia de prost.

    vreauultimulloc: eu vin cu joint-ul tu adu lupul ala care sa sufle.

    Domnul Bolog: Pe buna ca m-as baga. Faci tu bannerele ?

    Zwargolak: Ada pula sa ti-o tai.Ce, oi fi tu mai gras ?

    femeiadeservici: lasa tu imaginea, adu the REAL SHIT sa punem de-o sezatoare etnobotanica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu scriu mai prost ca ei , nu-s popular si as spama dar mi-e lene .
    Care pune un banner cu mine pe blogul sau ? Pe moca . Sau daca vreti sa dati o bere , sunt deschis la propuneri .

    Au reclame pe siteul ala ? Folosite in scop caritabil , bineinteles !

    RăspundețiȘtergere
  8. Guiţ frate grohaitor, e ok sa fii impotriva sexului oral si sa ramai ultimul care mai da muie. E o chestie de piata, cerere si oferta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa nu il iei drept spam... la link-ul urmator vei gasi pe langa primii pasi ai unui inceput timid de camapanie si un banner special personalizat pentru tine... sper sa-ti placa!

    http://domnubolog.blogspot.com/2009/12/eu-fumez-marijuana.html

    RăspundețiȘtergere
  10. krutz: Spamul n-a ajutat niciodata pe nimeni. Mai rau enervezi lumea. Stii vorba aia: am un bumerang, dar nu stiu cum sa scap de el sa-mi iau unul nou.

    Anonim: M-am umezit tot la gandul asta. iti dai seama ce coada ar fi la usa mea ?

    Domnul Bolog: Frumos banner. L-ai pictat tu? Eu l-am pus deja la mine.

    RăspundețiȘtergere
  11. onorat! Acum incerc sa imi fac unul personalizat... pana atunci il voi pune pe cel "normal"!

    http://www.makeagif.com/uploads/1259928962/animated.gif

    scuze din nou pentru link

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.lainceputdedrum.com/ uite cum va sustin altii

    RăspundețiȘtergere
  13. Aha, am gasit. Buuuun.....

    Porcusorul Radioactiv e un drogat il cunosc bine, doar sunt alter-ego-ul lui virtual. Dimineata cand se scoala, pac!, isi trage o doza in vena, altfel tremura toata ziua,ii curg balele si are o privire tampa. Apoi se pune si scrie toate aberatiile de la el de pe blog, care cu mintea limpede nu ar fi in stare sa le gandeasca. Cred ca a luat si gripa porcina in ultima vreme si nu s-a tratat. Sper ca raspunsul te multumeste.

    Ce NU e insa Porcusorul Radioactiv? IPOCRIT! Nu face campanii aparent oneste doar pentru a atrage vizitatori. Nu si-a facut niciodata vreo biserica in care sa racneasca "Jesus Saves" cu gandul la cutia milei. Nu a proclamat niciodata "Iarba e verde, cerul e albastru, apele sunt limpezi. Ca sa le mentinem asa, deschideti buzunarul si cotizati la mine". Si nu sterge niciodata comentariile altora, chiar daca nu-i convin.

    Gandeste-te la toate astea, mai citeste de vreo 2-3 ori articolul meu si atunci poate o sa intelegi ce am vrut sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Porcule...multumim pentru reclama ;) esti un Dulce cu sare de lamaie ! :D [ Sunt Contra Drogurilor !! deci spun NU drogurilor..de orice gen! Ofticati-va !]

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnii de la spuneNUdrogurilor cu limbajul lor primitiv si cunostinte in domeniu,le-am dedicat si eu un articol pe blogul meu porcusorule check it out, si gj with the article :)

    RăspundețiȘtergere
  16. salut porcule ai gripa porcina date dracu ca mirosi a rahat c

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI