vineri, 12 februarie 2010

Bloggerul pinguin

Ante scriptum: Următorul text este un pamflet şi nu se adresează unei persoane anume. Dacă simţi însă că iţi aduce atingere, atunci probabil că despre tine este vorba.


Eşti tânăr ( sau mai puţin tânăr ) pulifrici. În şcoală copiii îşi băteau joc de tine şi îţi ziceau “ grasu’ “, asta poate pentru că erai într-adevăr gras.


Dacă voiai să joci şi tu fotbal erai acceptat doar în poartă, loc pe care nu-l voia nimeni. A propos, aţi observat că întotdeauna in poartă stăteau ăia graşi ? Şi eu. Puteai şi tu să te bucuri de unul singur de golurile pe care le dădeau colegii din atac şi să ai impresia că faci parte din echipă. Bineînţeles că dacă luai gol picai de prost şi toţi iţi trăgeau şuturi în cur pe modelul “iar nu s-a miscat grasu’ destul de repede”.


Ai crescut, ai ajuns în liceu şi ai incercat şi tu să te dai la colegele mai bunicele. Bineînţeles că nu aveai nici o şansă şi fetele te amăgeau dându-ţi întâlniri la care apăreau după jumate de oră la braţul unui alt hăndrălău, iar prietenele ei aflate la zece metri mai în spate râdeau de se prăpădeau de tine.


La chefuri sprijineai peretele cu un pahar în mână şi deveneai interesant doar după ce te afumai bine şi lumea te provoca să te ia la mişto şi să facă poze cu tine în cele mai ciudate poziţii. Probabil că te-ai lipit tot de vreuna ca tine şi în lipsă de altceva ai declarat că tu nu esti “neserios” şi ea e iubirea vieţii tale.


În facultă toată chestia a continuat în acelaşi ritm, “iubirea vieţii tale” şi-a găsit altul mai băgăcios şi tu ai rămas solist. în cel mai bun caz ai ajuns să te dezvirginezi pe la 22-23 de ani, complet accidental, eventual cu persoane de acelaşi sex, sau mergând pe la curve, care îţi cereau mai mulţi bani ca altora ca să te futeze.


Acum, de cand ai descoperit că există o chestie numită blog, ăsta a devenit scopul vieţii tale. Să te dai interesant pe o chestie fără importanţă, să spui vorbe de duh, să trollezi pe forumuri şi pe bloguri mai citite ( bineinţeles că de la servici, pe banii patronului ) şi să fii atoateştiutor. Bineînţeles că nimeni nu te bagă în seamă, în cel mai bun caz râd de tine, dar măcar ai falsa impresie că participi la un dans stupid, fie el şi în grup. Grup de pinguini cu distrofie musculară şi artrită.


Cam aşa dansezi tu la coada celorlalţi:



9 comentarii:

  1. OMG! E superb filmuletul! Tot biroul rade cu lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmuleţul nu este cine ştie ce. Omul e pulă de beat, se distrează, se simte bine...Simte muzica.

    Iar articolul e genial. Ăsta îmi place cel mai mult. Stilul porcuşorului, adevărul gol goluţ spus frust şi direct. RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
  3. GMX: Este de vina doar daca acolo a ascuns vodca la plastic din care trage din cand in cand, de cand i s-a interzis accesul la bar.

    Moroi: Mie imi place la nebunie cum da din cur. A fost pishul lumii ieri la birou cand le-am aratat filmuletul colegilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. .. nu ati observat o chestie!???? ca ala din spate ii indruma pe cei din fata.... le da marshul....

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaa, de fapt el e "mana din umbra" care dirijeaza totul.
    Suptil. Cum de nu m-am prins ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se poate.
    P-asta il vreau si eu la nunta.
    M-am cacat pe mine de ras.
    Am zis sa ma uit apoi ma cac.
    Asa am facut.
    Dar cam fara pauza intre ele.
    Super misto filmuletul.
    Avatar e un cacat facut de evrei.
    Filmul asta merita 15 oscaruri

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai, este un pinguin in fiecare dintre noi care se zbate sa iasa la lumina. Trebuie doar doza optima de alcool.

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI