miercuri, 24 martie 2010

Am aflat ce-mi doresc

Toată lumea îşi doreşte în viaţă câte ceva. Printre cele mai populare alegeri sunt banii, maşinile, vilele, celebritatea, puterea şi lista ar putea continua.


Se ştie că reclamele contribuie din plin la chestia asta. Prin metoda picăturii chinezeşti, indivizii de la PR încearcă să te convingă că ai nevoie de tot felul de căcaturi de care nu ai şti că ai nevoie dacă nu te-ai uita la reclama respectivă. Gadget-uri minunate care îţi vor face viaţa mai comodă şi cu care vei putea să-ţi automatizezi casa astfel încât să nu mai trebuiască să te scoli din pat decât să faci pişu sau caca, sau să mergi până la uşă să-ţi ridici produsele comandate pe net, inclusiv papa. După care vei putea cumpăra, tot online aparate minune care îţi vor arde grăsimea de pe corp, grăsime pe care nu ai fi pus-o dacă nu îţi cumpărai chestia care te scutea de drumul până la magazin. Nu e minunat cum se completează lucrurile unul pe altul ? Atâtea lucruri pe care să ţi le doreşti, atât de puţin timp pentru a le cumpăra…


Eu însă, cum am o minte mai simplă, nu-mi doresc toate aceste minuni ale tehnologiei. Am tot stat în cumpănă fără să ştiu exact ce-aş mai putea cere de la viaţă. Până când, intr-o zi, am aflat. Cu ajutorul unui afiş absolut genial. Acum ştiu ce-mi doresc. Ce-şi doreşte TOATă LUMEA:



6 comentarii:

  1. Eu imi doresc tzatze detasabile, pentru dormitul pe burta.

    RăspundețiȘtergere
  2. as completa pe ante-vorbitoarea mea...cu eu imi doresc tate punct:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se aranjeaza lucrurile dom'le. Ar trebui sa inaugurez o rubrica gen caut/ofer gratis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Porcusorule!!! vino sa iti iei premiul!!
    http://black-angel-costel.blogspot.com/2010/03/sunshine-award.html

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI