marți, 2 martie 2010

Porcuşor la RoBlogFest 2010

Mă holbam deunăzi pe situl RoBlogFest asa, doar din curiozitate şi ce-mi fu dat să văd? Cineva şi-a făcut de lucru şi m-a nominalizat pentru anul acesta la vreo trei categorii. Sincer, nu mă gândisem să particip.


Personal & Infotainment - Blog colectiv

Personal & Infotainment - Cel mai popular blog

Profesional - Blog cultural (literatura, istorie)


http://roblogfest.ro/competition/87f6a4e1cc8e386f3eb3e7e4fbfc31f7/


- În general când fac un pariu, intru într-o competiţie, dispută sau ceva de genu’ o fac cu ideea de a câştiga. N-am nici o problemă în a participa la vreun concurs în care se dă “examen” din orice, iar rezultatele sunt cuantificabile de către oameni avizaţi. Aici însă e vorba de cantitate, şi nu neapărat de calitate. Ştiu că cititorii mei au nivelul intelectual binişor peste medie şi sunt mulţumit că oamenii intră la mine să se simtă bine şi să schimbe idei, nu să se înjure. Din păcate însă în lumea asta oamenii dăştepţi este în minoritate.


- Sunt conştient că n-am cum să câştig RoBlogFest-ul, dar dacă tot am fost tras de mânecă şi băgat în horă trebuie să joc, nu?


- În condiţiile date, clasarea în prima jumătate a clasamentului ar fi mulţumitoare. Şi aş avea o bază de comparaţie pentru la anul.


- Sper doar să câştige un blog care merită, nu iarăşi din blogurile cu mii de cititori zilnici, dar care răcnesc spre lume banalităţi înfiorătoare pentru banii de pe clickuri. Se ştiu ei cine sunt.


Aşa că, votaţi puişorilor porcuşorilor. Votaţi Porcuşorul.

10 comentarii:

  1. iar sa votam?
    nimic!
    presedinte te-am pus si-am luat-o peste ochi.
    daca te votez s-aici o iau in gura... asa ca pas

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am spus, te votez senzational in direct si in reluare, numai sa inceapa votul . Adica de la 8 martie incolo. Da' sa nu vii cu : galeti, cizme, pufoaice , purcei (pardon, porcusori !) si alte alea asemenea. Vreau doar o caciula Vuitton (sic!) , niste botfori Gimi Ciu , o canadiana de la tanti Coco si de restul niste somon fume , ca n-am pretentii mari. Hai bafta si sa ne chemi cand iei coronita !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua !

    Va intereseaza un schimb de link-uri ?
    Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php - pagina partenerilor site-ului meu .

    Date link :
    => Titlu site : jocuri noi
    => Descriere : jocuri noi
    => Link : http://www.jocurik.com
    (pt. blogroll)

    sau

    Jocuri noi
    (pt. widget)

    Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail jocuri3d@gmail.com
    Imi cer scuze pt. deranj !

    O zi buna,
    Catalin !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat sa te votez, am incercat "apasa aici ca sa votezi si nu mi-a iesit.
    Ce sa fac?
    PS. Nu am blog, dar te apreciez (da, sunt peste medie).

    RăspundețiȘtergere
  5. Fratioare anonime, pai eu ce spusei acilisa mai sus ?? Votarea incepe dupa 8 martie , mai precis de pe 11 . Asta am aflat-o si eu dupa ce am tot clicait (ca o mare desteapta ce ma aflu) in acelasi loc , pana cand cursorul s-a plictisit si s-a dus singur mai in stanga paginii , unde era scris mare pentru tot boborul programul concursului. Care este. Stai pe-aproape, nu mai e mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce voturi te astepti tu fara campanie electorala? Sa vedem un Piticigratis in vizita seara la Vantu sau ceva...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai m-a nominalizat nush cine, ca io nu voiam sa particip. Si daca tot m-a pus acolo am zis macar sa anunt si eu, sa n-am doua voturi.

    Si la Vantu' nu ma duc, ca am auzit ca-i gheu. Chiar asa prost ca Joanna n-am ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba suntem puisori, nu porcusori. Suntem curati, cuminti si facem ce ne zic gainile si ascultam numai de ele.Ca doar ele ne conduc!
    Nu suntem grasi, nu suntem roz, nu avem rat, nu ne place namolul si de ziua noastra nu primim tort de ghinde. Magarule! (joke)
    Ba ai merita sa castigi, ca e un blog cu umor de calitate.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI