marți, 10 noiembrie 2009

Cugetari împrăştiate - episodul 3

- Dându-mă pe net am dat peste următoarea conversaţie, absolut fabuloasă între doi fumători de “iarbă”.
- Nu e bună iarba – zise primul.
- De ce ? – întrebă al doilea.
- Afectează memoria – zise al primul.
- Bine măcar că nu afectează memoria – zise al doilea.

- A lucra intr-o corporaţie se aseamănă foarte mult cu a face sex protejat. Îţi dă o senzaţie de securitate şi confort în timp ce eşti futut. Nu-mi aparţine zicala asta, dar cel ce a născocit-o e ori un geniu ori vorbeşte din experienţă.

- Când fuţi o urâtă cel mai bine e să o faci pe întuneric. Varianta “capră” nu e indicată. Dacă cumva îi dă prin minte să se întoarcă poţi face atac de cord. De asemenea, e bine să nu fie nici un întrerupător la îndemână, din motive evidente.

- Voi credeţi în chestia cu Adam, Eva, şarpele şi mărul? Nici eu. Eu cred că Eva dăduse in zoofilie, şi nici nu te mai miri dacă compari dimensiunile unui şarpe cu cele ale lui Adam. De-aia Dumnezeu i-a trimis la plimbare ca să intâlnească şi alţi parteneri cu care să poată şi procrea.

- Mi-aş dori ca la alegeri ( la astea de acuma în special ) să mai fie o rubrică “Nu votez cu nimeni”. Să meargă de exemplu un candidat şi cu “Nimeni” în turul doi. Şi să câştige “Nimeni”. Şi apoi să se care naibii toţi şi să vină alţi candidaţi. Aşa-i c-ar fi mişto? Şi aşa-i că s-ar prezenta 90% din oameni la vot? Pentru că mă simt ca în Caragiale: “Hâc! Şi io cu cine votez?”

- Am descoperit “poza” asta.




Fără a vrea să-i jignesc pe creştinii care o să se simtă jigniţi în mod sigur de aşa “măgărie-porcărie”, am încercat să mă imaginez în postura de a explica dogmele creştine unui individ de altă religie. Şi mi-a cam dat cu virgulă. Chiar, voi cum v-aţi descurca ?

- Eu cred că omul se trage din oaie, nu din maimuţă. De ce? Simplu! Aţi observat vreodată ce se întâmplă la o zebră, când pietonii au culoarea roşie la semafor, iar strada pe care trebuie să o traverseze e suficient de îngustă? Pun pariu că nu. Uitaţi-vă şi o să-mi daţi dreptate: întotdeauna se trezeşte unul mai grăbit să ţâşnească şi să traverseze, mai ales dacă nu vin maşini în nanosecunda respectivă. Întotdeauna. Ce se întâmplă? Mânaţi de instinctul de turmă se mai trezesc doi-trei să îl urmeze. Nu mai mulţi. Care trec şi ei, pentru că în momentul ăla nu sunt maşini pe distanţă de trei-patru metri. Apoi urmează o reacţie în lanţ. Se declanşează un trigger şi tot mai multe oi bipede încep să treacă strada. Asta indiferent dacă maşinile s-au apropiat sau nu. Claxoane, înjurături…nimic nu ajută. Turma s-a pus în mişcare.

10 comentarii:

  1. Si mai e un fenomen de neinteles. Fiecare incearca sa astepte cu un pas inaintea celuilat. Pana ajung pe prima banda si apoi se supara cand ii lovesti cu oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place noul dvs look.
    stii cumva unde se gasesc....furnicile astea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu draga, daca as sti as chema tot musuroiul la mine acasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal, pentru ca doar una din cinci (furnici) e interesanta ... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este o trasatura a oilor. E un tip de hipnoza usoara. Se numeste pattern interrupt. Oamenii pleaca pentru ca ei au in minte: "acum trebuie sa stau pentru ca este rosu, iar toata lumea sta", iar apoi cand cineva porneste, mintea spune:"plec penru ca ceilalti pleaca, deci este verde." Nu toti procedam asa. Daca esti atent, foarte putini o fac si de obicei doar cei care sunt ingrijorati sau neatenti. E ca si cum ti-as spune: "nu te gandi la o bicicleta!" La ce te-ai gandit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba eu vad oameni in general atenti care fac asta. Atenti sa treaca cat mai repede.Merg pe principiul "daca celalalt a putut trece, pot trece si eu", chiar daca acum cateva secunde masina nu era atat de aproape.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oaia din mine a facut-o lata la un semafor din Constanta. Ok, eram dupa niste zece ore de condus si eram usor zombi :)
    Rosu. Pulitai in intersectie. Masinile stau. Verde. Masinile stau. Rosu. O masina trece, toate celelalte, adica si cea condusa de oaia din mine trec. Pulitaiu isi pune mainile in cap si se scarpina. Pa pam.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ete asta e http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Christianity&page=3. Am văzut-o acum vreun an şi mi-a plăcut. Am pus-o ca semnătură pe nuşce forum de doi lei, şi ăia se simţiră lezaţi şi mi-o şterseră. Păi f***-le m***-n c** de retarzi, aveau şi pretenţia că sunt IT-şti. Mă crucesc şi acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bre, da' rapidă e pagina asta a matale! Nici nu apucai să scriu numele şi se şi publică.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adriana: chiar si oile ar trebui sa mai doarma din cand in cand. Bine ca politaiul numa s-a scarpinat.

    Anonim: Pai sunt multe, dar asta mi-a placut.

    Groovycheat: Asta pentru ca nu pun toate cacaturile inutile pe ea.

    RăspundețiȘtergere

GROHĂIŢI SAU GUIŢAŢI AICI